Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוסע לא פתח את הדלת בלי להסתכל ואז האישה התנגשה בדלת. אלא הוא פתח את הדלת, היא נשארה פתוחה דקה בערך לפי מה שהוא אמר ואז האישה נכנסה בדלת.

היית צריך להעיר לו לסגור את הדלת, אבל זה כבר לא משנה עכשיו.

בהצלחה במקרה!

תעדכן שנדע באמת מה קורה כשרכב חונה באדום לבן ומעורב בתאונה.

פורסם

מאחר והנהג היה ברכב זה לא נחשב חניה אלא עצירה.

יש כאן אשמה של שני הצדדים. רשלנות שלה שלא ראתה את הדלת הפתוחה, והרשלנות התורמת של חבר שלך שהשאיר דלת פתוחה לכוון הכביש.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם אני הייתי שופט במקרה כזה. הייתי מחלק את סכום הנזק שווה בשווה בין שניכם.

מה פתאום להשאיר את הדלת פתוחה סתם? זה חוסר התחשבות בזולת. זה פלוס לעמוד באדום לבן.

מצד שני, הנהגת גם אשמה מכיון שהיא היתה אמורה לראות מה קורה בנתיב הנסיעה שלה. זה היה יכול להיות גם סתם הולך רגל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אם אני הייתי שופט במקרה כזה. הייתי מחלק את סכום הנזק שווה בשווה בין שניכם.

אילו היית שופט, אז בוודאי היית יודע שפסיקה מתקבלת רק אחרי ששומעים את שני הצדדים... :shock:

משום מה נראה לי שלצד השני יש סיפור אחר לגמרי.

פורסם

אם הייתי שופט, אז הייתי שומע את 2 הצדדים. :)

גם דיברתי על 2 הצדדים בתגובה הקודמת שלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אם הייתי שופט, אז הייתי שומע את 2 הצדדים. :)

גם דיברתי על 2 הצדדים בתגובה הקודמת שלי.

וואלה? - אז איך אתה יודע שהדלת הייתה פתוחה דקה לפני הפגיעה ולא נפתחה בפתאומיות בדיוק איך שהרכב השני הגיע? :wink:

זה שצד א' סיפר כך עדיין לא אומר שזו האמת ושזה הסיפור שחברי המלומד ישמע גם מצד ב'...

פורסם

למען האמת בשני המקרים יש אשמה תורמת - פשוט במקרה שהדלת נפתחה מיד לפני עריפתה האשמה התורמת של בעל הרכב העוצר גדולה יותר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...