Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת מיגון לגולף FSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת לגבי רמת המיגון הנ"ל:

גולף FSI2.0 שנת 2005.

ברכב כיום שולל תנועה עם לוח מקשים ואיתורן (ללא עלוקה).

אני גר בקומה חמישית.

חברת הביטוח- כלל דורשת רמת מיגון 501 E1

החברה דורשת ממני גם עלוקה.

נשאלת השאלה:

האם יש צורך ברכב כזה להישאר עם איתורן (הרכב נקנה יד שנייה).

מה המשמעות של הרכבת עלוקה מבחינת לוח מקשים בפנים הרכב?

האם באמת יש צורך להרכיב עלוקה? ואם כן- איזה דגם ומה העלויות?

תודה רבה!

פורסם

שאל היכן בטוח הרכב קודם. אולי תבטח אצלהם? אגב, מניסיוני, אם תתמקח עם חברת הביטוח (ותביא דוגמא לחברה אחרת) יכול להיות שיוותרו... אגב, תנסה בביטוח של צ'מפיון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלום לחבר,

ברשותיי גולף 1.6L FSI שנת 2006 וחברת הביטוח לא דרשה ממני עלוקה וגם אישית הייתי מעדיף לשים עלוקה על הצוואר של חברת הביטוח.

פנה לסוכן אחר ובקש לבטל את הדרישה לעלוקה שתסבול ממנה המון. קודן+אימובלייזר מקורי ולא יותר מזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עלוקה יכולה לגרום להתנעה קשה.או לגמגום, והבעיה הכי גדולה היא שבד"כ המתקינים ממגנים אותה בפלח מתכת מסיבי מאוד והיא מאובטחת עם ניטים כך שגם לנטרל אותה זה די סיפור בקיצור פתח רחב לצרות גדולות

פורסם
מרק10,

אפשר דוגמאות של בעיות עם העלוקה?

תודה.

אני אישית נגד כול התקנה/תוספת שלא הגיעה במקור מייצרן הרכב.

תתפלא אני 'מרובע' ואפילו לא החלפתי את מערכת האודיו ברכב שלי כי נמאס לי מזה שבזמן פירוק/הרכבה משאירים שריטות על הפלסטיקים ברכב חדש זה כואב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מאחר והרכב נקנה יד שנייה-

האם ניתן לראות באופן פיזי האם מורכבת עלוקה?

האם ניתן לדעת אם יש עלוקה רק על סמך הרישומים בחברת איתורן?

תודה.

פורסם

כדאי לבדוק הוספת עלוקה לאיתוראן, תוך שזה אולי מעלה את רמת המיגון של האוטו, אם כן, יתכן ותוכל לקבל מחד הנחה מחברת הביטוח על מיגון טוב יותר, אך לשלם דמי מנוי חודשיים לאיתוראן, מה שלא קיים (תשלום) כאשר אין מערכת איתור ברכב.

ככלל, מערכת איתוראן באוטו, משולב בעלוקה אחת לפחות זה מצויין. (לדעתי).

בכל אופן, דעתי אינה קובעת, אלא דעת חברת הביטוח והכל יש שיתבצע, בתיאום לדרישתם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...