Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתקנת פיפא 2008....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אחרי שאחי הקטן שיגע את ההורים שלו הם קנו לו את המשחק המקורי.

התקנתי לו את המשחק והכל הלך עד עכשיו בסדר.

אחרי שהתקנתי שאני לוחץ על המשחק כדי להכנס הוא פותח לי מסך שחור וכאילו המחשב מת. אי אפשר לצאת בחזרה לחלונות לא בעזרת alt+F4 ולא בעזרת ctrl+alt+delete.

התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם הם אמרו לי ככה זה כרטיס מסך תשדרג ביי.

בדרישות של המשחק כתוב שהמינימום זה כרטיס מסך 64מגה בייט שאני חושב שיש אותו לכל מחשב.

ודרך אגב יש לו משחק דומה פרואבולושיין 6 שעובד כמו שעון.

דיברתי עם התמיכה של טויס אר אס הם אמרו לי שזה לא בעיה של כרטיס מסך זה בעיה שצריך למחוק כמה דברים במחשב כי יש לו יותר מידי דברים במחשב.

אז מה אתם אומרים יש לך משהו להציע?

ודרך אגב איך אני בודק סוג כרטיס מסך ונתונים עליו????

אולי אני יעביר את הכרטיס מסך של המחשב שלי יש לי ג'יפורס אם אני לא טועה.

גם ככה אני לא משתמש במשחקים במחשב ומשתמש בו פעם בשבועיים שאני חוזר לבית.

תודה מראש, ניב.

נתונים טכניים שדרושים למשחק:

כרטיס מסך 64 mb

מקום פנוי דרוש 3.92 GB(ויש 20 ג'יגה פנוי במחשב)

זיכרון 256 MB ראם (יש 448 ראם)

מעבד 1.3GHZ (יש 2.66GHZ)

מערכת הפעלה xp יש.

כרטיס קול תואם Directx 9.0 c שממש אין לי מושג מה זה.

פורסם

כדי לבדוק את סוג הכרטיס: לחצן ימני בשולחן העבודה ואז מאפיינים- נפתח חלון הולכים להגדרות - בהגדרות לוחצים על מתקדם בצד ימין למטה- נפתח חלון עם הרבה סימניות בוחרים את החלונית השנייה שם רשום סוג הכרטיס וכמות הזיכרון שלו.

אם הכרטיס מספיק תנסה להוריד עדכון לדרייבר הרבה פעמים זה עוזר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדקת עדכון לדרייבר?

כמו כן בתור התחלה תוריד את רזולוציית המסך בהגדרות המשחק ל 800/600

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כנס לאתר החברה שאליו שייך הכרטיס שלך ושם תוריד עדכון. איזה סוג כרטיס יש לך?

המשחק נמצא בתפריט התחל - תוכניות, צריך להיות לו הגדרות חיצוניות.

פורסם

זה אתר החברה http://www.s3graphics.com/en/products/

ואתה יכול להוריד ישירות מפה http://www.yournewdriver.com/VIA_S3G_UniChrome_Pro_IGP_9856.htm

פורסם

אם תדפדף קצת למעלה תראה שלמחשב ישכנראה את הנתונים המספיקים.

פורסם

הורדת רוזולוצייה מינימלית?

• תוכן חדש...