Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוצא לנכון להדגיש שוב לכולם,

1. אין לי שום מריבה אישית עם אף אחד מהפורשים (נהפוך הוא - הם יכולים להעיד פה) - אני רוצה לראות בהם חברים שלי וחלקם אכן חברים טובים שאני מאוד מעריך!

2. כל הביקורת שלי היא על הדרך - על אי קבלת הכרעת הרוב (מה לעשות - אני חסיד של דמוקרטיה)!

3. את מעט ההשפעה שיש לי - אני מפעיל לאיחוד השורות! גם בימים אלו. חלק מזה - הוא יצירת תקשורת - גם אם לא ישירה - אז לפחות בצורה מכובדת בפורום.

4. שרשור זה לא היה צריך להתנהל בפורום כללי (והוא אכן לא התנהל פה עד לפני מספר ימים - אלא בפורום הסגור של IRDA) - אבל מרגע שהוציאו את הדברים לפה - חובתי להעביר תמונה מדוייקת כפי שאני מבין אותה.

5. שנה אזרחית טובה לכולם.

אלון חלווה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ושלום גם לך טל. נראה לי שלא ממש קראת את מה שאלון כתב? תקרא שוב בבקשה לאט ואז אולי תוכל להבין שבכל העסק שמדובר בו מעורבות יותר 5-6 עמותות ואלי יותר שמנסות בפגישות בשקט מאחרי הקלעיים לעשות משהו לכולנו ולא רק לעצמן. אתה מתיחס רק לעמותת IRDA שרק לפני חודש וחצי נבחר בה יושב ראש חדש, וחברי ועד חדשיים.

חברים יקרים בואו ולא נשכח מי שהביא אותנו עד הלום כן כן רק עמותת IRDA (דני לוי וכל חבריו שתמכו בו). והיא תמשיך בכל דרך אפשרית לעזור להביא אותנו לסיום.

טל,

אל תכניס לי בבקשה מילים לפה ואל תייחס לי כוונות שאין לי.

אני לא מנהל מלחמה - ממש לא. אין פה כל מלחמה! כל הישיבות האחרונות היו עם חיוכים, ללא ויכוחים וכל ההחלטות התקבלו באופן דמוקרטי. אתה רוצה לתת למהלך הזה לגיטימציה - בבקשה - זכותך.

מה יקרה מחר בעמותה החדשה אם הרוב לא יקבלו את דעתו של גבי - הוא יפרוש ויקים עוד עמותה?

רק על זה אני מצביע - היתה הכרעה דמוקרטית - גבי - לא קיבל אותה למרות הצהרותיו - ופעל במהלך (שבעיניי הוא חתרני - כי הוא נעשה בהחבא - מאחורי הגב של אהוד לוי) שגוי! למרות זאת - אני עדין משוכנע שיש מקום ללכת יחד. לא כל מי שנפגע - פורש ומקים עמותה. ולא יצטדקו לי פה כל יפה הנפש - כמעט בכל תחום יש חילוקי דעות. גם בראלי רייד יש דעות שונה (למל למזכיר שלהם אריה - שכתב זאת גם בפורום זה) - רק שאני לא רואה שאריה פהאן או מישהו אחר מפצל את העמותה שלהם בגלל זה.

בקיצור - אין פה מלחמה ואל תנסו לייצר אותה.

אני מדגיש שוב שלא רציתי שזה יצא החוצה - ולראייה - לא אני פתחתי את השרשור.

אם מישהו רוצה לדעת למה אני לפחות כן בעד הליכה משותפת של כולם - זה בדיוק בגלל הסיבה הזו - למנוע מלחמות!

ככל שהגוף יותר גדול - ההשפעה של כל פרט בו על כלל הגוף - קטנה יותר. זה מונע השתלטות של בעלי אינטרסים, זה מבטיח דמוקרטיה, זה בסוף טוב יותר לספורטאים.

תחשבו מה היתה תגובת כל עמותה - כולל הכידונאים - אם חלק קטן ממנה היה פורש לאחר שהתקבל החלטה דמוקרטית שאינה מתאימה לאג'נדה שלו ופועל כנגד אותה עמותה?

מישהו היה מסכים לזה?

גם חבר כנסת שלא מקבל את הכרעת סיעתו יכול להתפצל... זה חוקי - אבל האם זה אתי? ממש לא בטוח! אין לי בעייה חוקית עם מה שעשה גבי ושאר הפורשים - אבל כל מי שעניו בראשו יודע שזה מסריח!

אני מבקש מכולם - לא לייצר מלחמות איפה שאין.

השרשור הזה נפתח, אלון, בהודעה לקונית על הקמת עמותה חדשה. התגובה שלך היתה לערער על הלגיטימיות שלה, לקרוא להם חתרנים, וגם עכשיו אתה ממשיך בכך ומטיל ספק בכשרות המניעים של חברי העמותה... אתה אולי לא קורא לזה מלחמה. אני כן. כשאתה מנגח אותם, מה ההגדרה שלך לזה? כאשר כל העיסוק שלך זה להראות לעולם כמה הם לא בסדר, ורמאים בכך שהם רושמים חברים פיקטיביים ובני משפחה וכן הלאה, איך אתה קורא לזה? וזה מזיק הרבה יותר מאשר מועיל. בכלל לא חשוב ולא משנה עד כמה הדברים שכתבת נכונים - אני לא מנסה אפילו להכנס לזה. זו לא הפואנטה. תפסיק להתעסק בהם. אגב, לא קראתי כאן ולו תגובה אחת שתוקפת אותכם מהצד השני.

ההשוואה לחבר כנסת איננה במקומה. אפילו לא קצת. חבר כנסת לא נבחר אישית לכנסת: המפלגה שלו נבחרה. הוא שם כי הוא מייצג מפלגה מסויימת, ולכן פרישה והקמת סיעה נפרדת איננה מתאימה לסיבה המקורית בגללה הגיע לכנסת מלכתחילה. לעומת זאת, חבר עמותה הוא חבר מרצון, ואף ציבור לא בחר בו. הוא חופשי לפרוש כרצונו, להקים עמותה אחרת - ללא שום בעיית אתיקה כלשהי. הרי אם העמותה לה הוא שייך פועלת בכיוונים שלא מתאימים לו, או אינה מנוהלת לפי טעמו - מדוע חובה עליו להשאר בה? ואם הוא חושב שהוא יכול לשרת את מטרותיו-הוא טוב יותר על ידי הקמת עמותה אחרת, או השתייכות לעמותה אחרת - איפה הבעיה, ברמה העקרונית? כאן כבר כן אפשר לעשות הקבלה לפוליטיקה: חבר מפלגה שדעתו אינו נחה מהכיוון שלה פורש, ומקים מפלגה משלו. משהו לא בסדר? היו דברים מעולם, כמובן. אין בכך שום פסול, והציבור מביע את דעתו בקלפי.

זלמן: קודם כל, ממש ממש לא משנה מי הביא אותנו עד הלום (שזה כולל, לתשומת לבך, גם חלק מהפורשים, נכון?) אם הדברים שאותם אנשים עושים כיום גורמים נזק. שנית, מי שכנראה לא קרא טוב זה אתה. ממש ממש לא התייחסתי רק ל-IRDA, אלא לעמותות המכוניות בכלל. שים לב: IRDA ועמותת הראלי-רייד לא יושבות יחד. IRDA התפצלה. IRDA תוקפת את הלגיטימיות של אלו שהתפצלו, כולל את עמותת הקארטינג שחברה אליהם. זה נראה לך מצב עניינים נורמלי עבור ספורטאים שאמורים לבנות כאן יחד לראשונה מזה עידנים ספורט מוטורי חוקי? במצב כזה למה צריך לעניין לי את הת*ת, סליחה על הביטוי, שחברי IRDA היו אלו שבמקור שמו את הכסף לבג"צ? מה זה עוזר לי היום? זהו מצב של "שומר נפשו ירחק", וטוב יעשו עמותות הכידונאים אם יקימו התאחדות משלהם ויתנו לכם להתבשל במיץ של עצמכם.

ועם כל הכבוד לכך שזהו ועד חדש, די ברור שלא השתנה שום דבר בהיבט של המתקפות ההדדיות, ההשמצות, הכעסים והמשקעים. זה דבר שקיים לא חודש-חודש וחצי, אלא עוד מימי אשקלון וממש מצער אותי לראות שזה נמשך. כמובן שהדברים לא אמורים רק לגבי משתתפי השרשור הזה... קראתי לאלון, כאחד הצעירים שיכולים לשים את העבר מאחוריהם ולרוץ קדימה, להפסיק עם ההשתלחויות והמתקפות. לא משנה כמה יש לכם בבטן - זה לא תורם!!!

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

שלום לכולם שוב וטוב שחופש היום פה יש זמן לענות.

טל שלום לך שוב אני שמח שאתה מעלה נקודות שטוב שאנשים יראו ויבינו ככה גם יוכלו להחליט ולשפוט בעתיד.

טל במפגש האחרון בין יושב ראש הכידונאים שאני הייתי נוכח לא הבנתי שמשהו מפריע להם מהתנהלות הועד החדש בIRDA נהפך הוא. ועכשיו שאלה אליך אם הכידונאים ילכו ביחד עם IRDA לדוגמא? אתה פורש ומקים עמותה חדשה של כידונאים?

ודבר נוסף נכון השרשור הזה נפתח ברשימת אנשים שמודיעה על הקמת עמותה, הכל נחמד עד פה. אין שם בתחתית הרשימה, אין תגובות שלהם עד עכשיו טל? מי היושב ראש? ולא שזה שהם חכמים יותר כמו שאתה כותב, לדעתי אין להם הסברים, ולכן דעתי היתה ואני חוזר שהחברה שמעוניינים פה לדעת מה שקורה שינסו להבין מה רע בדיון? כל זמן שלא מנסים לפגוע שמישהו אישית?

ורק להבהיר משהו לכולם אני לא מכיר את ימי אשקלון וממש לא מעניינים אותי הימים ההם. ואני לא מבין למה כל הזמן הניגון הזה חוזר ? ממה שאני רואה עכשיו זו רוח צעירה שרוצה לשנות.

בברכה זלמן

פורסם

טל שלום,

אתה כאילו לא נוקט עמדה - אבל שים לב שאתה נוקט! (בין השורות אתה אומר -לא משנה איך הם עשו או מה העובדות - זו זכותם).

לא מתאים.

שים לב שגם אני ציינתי שזו זכותם. יש הרבה דברים שמותר לעשות אבל הם מעלים ריח רע - וזה (לדעתי האישית) אחד מהם! - אז מה, להחביא את זה?

אתה כותב: מה זה משנה מה נכון ומה לא - בוודאי שמשנה. אל תעשה דמגוגיה - IRDA לא תקפה ולא תוקפת - לא את הפורשים ולא את הקארטינג (נהפוך הוא - קרא מה כתבתי שוב) - ולא מתאים לעיתונאי מכובד כמוך לעשות מניפולציה על המילים שלי.

אם יש לך הערה עניינית או עובדות שונות ממה שציינתי - אתה מוזמן לרשום אותן.

את זה שאתה נגד הוצאת הדברים החוצה - כבר הבנתי - אתמול בהתכתבות הפרטית שהיתה לנו - וגם עניתי לך בדיוק מה עמדתי. צריך שאני אפרסם את זה פה? מאיפה בדיוק הבנת שאני תוקף מישהו?

כתבתי לך גם אתמול - אחרי שפנית אתה אלי - שדווקא אתה בתור עיתונאי - חובתך להפיץ את העובדות - לא להחביא אותן.

אין שום מלחמה - וגם לא תהיה - ישנה תחרות שלא משנה מי ינצח בה - אני מקווה שבסופה, יהיה ספורט מוטורי מסודר בארץ.

אני דווקא אשמח לשמוע את גבי מגיב - אולי הוא יפתח לי את העניים. בטלפון, בשיחה של שעה - לא היתה לו כל בעייה לדבר איתי. אבל נכון, לפעמים כשאין תשובות טובות - עדיף לשתוק - זה כאילו ממלכתי...

ההקבלה לחברי כנסת מתאימה גם מתאימה ויותר מזה - גבי ויובל היו נבחרי העמותה - רק שהמחויבות שלהם לעמותה ולדרכה היתה בתנאי שדרך העמותה תהיה מה שהם יכתיבו - שדעת העמותה השתנתה - לא רק שעזבו - אלא החלו לפעול כנגדה - וזה ידידי, טל, אולי חוקי - אבל לכל הפחות - לא מריח טוב.

ואיזה נזק בדיוק לטעמך, טל, תגרום חשיפה של העובדות? אם הן נכונות - חובה שידעו כולם. אם הם לא נכונות - זה המקום לתקנן. אני יכול להגיד לך - וכנראה אתה יודע - שיש סיבות בעיקר פרסונליות למה גבי ביצע את המהלך - בעייה עם שני אנשים ולא יותר - לזה - באמת אני לא רוצה להכנס כאן.

אלון חלווה

נ.ב.

ואתן לך דוגמא איך לדעתי כן מתנהגים ביושר:

דני לוי - שאני בעבר הייתי אחד מגדולי מבקריו בדברים מסויימים - הפסיד בבחירות. הוא ישב שנתיים בשקט - לא פרש - לא שם מקלות בגלגלים - לא פעל נגד העמותה - נתן לועד לעשות מה שברצונו - כי היתה הכרעה דמוקרטית. תאמין לי (ולא משנה אם הוא צודק או לא) הייתה לו בטן הרבה יותר מלאה על חברים בעמותה מאשר לפורשים החדשים - אבל - הוא הבין - שלא יוצאים נגד הבית - בטח לא מאחרי הגב.

שים לב שגם עכשיו - עם כל הביקורת שיש לי על המהלך - הביקורת הייתה עניינית ולא פרסונלית - אז אני מאוד מבקש שלא תהפוך אותה לכזו - שהרי בתור עיתונאי מכובד בתחום - לאמירה שלך - יש משקל כבד.

באמת בהערכה,

אלון

פורסם

נהגים שפרשו מ IRDA עוד לפני כן, חלקם בגלל קנסות שהוטלו עליהם ואשר לפחות בחלקם לא שולמו עד היום, וכו'.

שלכם,

אלון חלווה

אלון המשפט הזה צרם לי כי בעיניי לפחות הוא נושא את שמי עליו בין השאר!

אז לצורך הבהרה!

החוב שלי לכאורה, שולם על ידי! וזאת אחרי שידעתי שלא ארשם לIRDA ולמרות זאת!

הסיבה שבגינה לא נרשמתי לעמותה היא לא החוב הנ"ל וזה צורם לי לשמוע אנשים אומרים זאת פעם אחרי פעם!

אני לא נרשמתי לעמותה השנה בגלל הגועל נפש שבה והצורה שבה מנהלים דברים בעמותת הנהגים, למעשה הגועל כל כך נוראי שאני אישית איבדתי כל חשק לנהוג בראלי או בנהיגה ספורטיבית כלל, ומי שמכיר אותי מכיר את המוטיבציה איתה נכנסתי לענף!

הגועל, שעדיין נגוע בעמותה מתבטא לא רק בחוב המדובר מעלה אלא בכל צורת ההתנהלות ובכל נושא שמלווה את נהגי הראלי.

אני מאחל הצלחה לכל הפועלים בענפי הספורט המוטורי ומרוצי ראלי בפרט ואשמח לראות כל אחד ואחד מהנהגים עם רכב על קו הזינוק.

בברכה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב,

השם שלך לא רשום על זה (כמו שכתבתי לך בהודעה הפרטית).

מדובר בחבר אחר ששנינו מכירים את שמו (כתבתי לך בפרטי) והוא לא שילם חוב זה עד היום! (תבדוק עם נועם היימן).

אני אזכיר לך שחלק מהפורשים - שבעמותה שלהם אתה רשום כיום - היו חלק מתהליכי גועל הנפש שאתה מזכיר - אני לא רואה שזה מפריע לך היום.

אני רואה בך חבר - ואמשיך לראות בך חבר - גם אם אנחנו חושבים שונה.

מותר לנו להסכים שאנחנו לא מסכימים... נכון?

אלון .

פורסם

טל שלום,

מזמין אותך, גם כעיתונאי רכב (עיתונאי אחר כבר היה פעם אחת), לישיבת ועד של IRDA.

לאור דבריך כאן, לדעתי תופתע מאוד מאופן ההתנהלות, האוירה והתקדמות במטרות שמוצבות.

בעיקר תופתע מההתנהלות בפועל, ואיך זה מוצג בחוץ ע"י בעלי האינטרסים השונים.

עפר שורץ

מזכיר עמותת IRDA

נדב,

מדהים שוב,

מי שניהל את "הגועל", ואת ענייני העמותה בכלל, בכל השנה האחרונה, היא בדיוק אותה הקבוצה שראית לנכון להצטרף לשורותיה, ולחתום על מסמך שאתה מתפטר מחברות ב-IRDA.

אותי הצלחת לבלבל בין הרעיון שאתה מוביל והמעשה בפועל.

לדעתי, ישיבות הועד האחרונות מצויינות, וכולם יוצאים מהם עם חיוך וציפיה לקראת הפגישה הבאה.

אלון,

הקדמת אותי בעשר דקות ....

פורסם

חברים אלון כנראה שנשאר הרבה זמן :oops: עברנו מספיק שעות ברכב בשביל זה!

בכל מקרה

לכל מטבע שני צדדים

צריך שניים לטנגו

אגב, אם בIRDA כולם שמחים, אצלנו הכל סבבה אז הפרוד היה לטובה לא כן?

בכל מקרה אין לי כל עניין להכנס לויכוח או דיון, לא על גבי הפורום ולא בכל מצב שהוא!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

כמו שקורה הרבה פעמים במקרים כאלו, אלון, אתה כל כך עסוק בלהיות צודק שאתה מאבד כל יכולת לראות את המתרחש באופן אובייקטיבי, ולהבין מה שאומרים לך.

אז אנסה שוב להסביר. אני לא לטובת אף אחד, ולא מתכוון לנסות ולהכנס לנושא כדי לקבוע מי כן צודק ומי הרשע. זה לא מעניין, ולא חשוב. אני לא לטובת הפורשים, ולא לטובת הנשארים.

הדעות הברורות שלי, שאותן אני לא מסתיר, הן כדלקמן:

1. זכותו של כל אחד לפרוש מכל עמותה בה הוא חבר, ולהקים עמותה אחרת, אפילו מתחרה. זה טריביאלי, וזה לא הופך אותו לנבל.

2. חבל ומיותר שהדברים הגיעו לידי פרישה. אמרתי זאת גם לגבי.

3. בהיבט כולל של ספורט מוטורי ישראלי, פרטי הסכסוך (וכן, תקשט את זה איך שאתה רוצה, זה עדיין סכסוך) אינם משנים ואינם חשובים. מה שמשנה ומזיק זה עצם העובדה שהסכסוך קיים, ושאתה - ואחרים - ממשיכים לעסוק בו במקום להתקדם הלאה.

אתה שב וטוען שאתה לא תוקף ולא מנגח אף אחד. כשאתה קורא למהלך שבוצע "חתרני", איך אתה מגדיר את האמירה הזו? כשאתה מגדיר את הפעילות שלהם כיצירת מצג שווא, איך אתה מגדיר את זה? זה לא נקרא לתקוף? "אבל כל מי שעיניו בראשו יודע שזה מסריח", איך לזה אתה קורא? כשאתה מתחיל לפשפש במניעים של הפורשים בנסיון לקעקע את הלגיטימיות שלהם, איך אתה קורא לזה?

העבודה שלי כעיתונאי היא לא להיות גננת בין ילדים קטנים שקוראים זה לזה בשמות. תאמין לי ששקלתי - ואני עדיין שוקל - לכתוב על כל הסיפור... ותאמין לי שאתה לא רוצה שזה יקרה. כי למרות כל הדיבורים היפים שלך, עמותות המכוניות מפולגות ולא מסוגלות ללכת יחד, והסכסוכים לא נגמרים, וזה בזיון. ושיהיה ברור - לרגע אני לא טוען שזו אשמתך-אתה שהגענו למצב הזה; אני פשוט טוען שהמשך העיסוק במי-יותר-צודק ומי-יותר-נחמד ומי-יותר-אשם ומי-יותר-לגיטימי אינו תורם דבר. אתה שואל למה זה מזיק? כי מצד אחד המשך המתקפות והניגוחים דוחה את הסיכוי לאיחוד ויוצר עוד משקעים אצל הצד השני; ובעיקר, כי המצב הקיים גורם לספורטאים פוטנציאליים להתרחק ולקיימים לברוח. למה להם להשאר במקום שיש בו כל כך הרבה לכלוך? מה, יש לכם עודף מתחרים? אני יכול לצטט את אלי אבוחצירא, נהג צעיר ומאד מוכשר ששהחליט לפרוש ממש עכשיו, בדיוק מהסיבה הזו: "תמיד ידעתי שיש שם סכסוכים, אבל אם הייתי יודע שזה עד כדי כך לא הייתי נכנס לזה מלכתחילה". הוא השתמש גם בביטויים יותר חריפים שלא אחזור עליהם.

לזלמן: אני מייצג כאן את דעתי הפרטית. אני לא מתיימר לייצג את עמותת הכידונאים, וגם לא חבר בה (אין אפשרות טכנית - החברות שם היא רק לעמותות, ולבעלי תפקידים ספציפיים). לכן גם השאלה על פרישה שלי איננה רלבנטית, אבל אם אתה שואל אותי מה הייתי עושה - כל מה שרק אפשר כדי להשאר יחד. אמרתי כבר קודם שההתפצלות היא צעד שגוי בעיני. אבל אם, נניח, אחת העמותות המרכיבות את התאחדות הכידונאים תחליט לפרוש (וזה עמד על הפרק, לגבי עמותת הטרקטורונים, ולא משנה למה) - זו זכותה המלאה, ולא משנה כמה אני נגד המהלך!

אז אני מבקש שוב: תפסיקו להתעסק בהם. תעסקו בעצמכם. זה הכל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ואחרי ככלות הקול והתמונה, מישהוא יכול לשאול בלי כוונה -

מהי ההתאחדות ? מה תפקידה ? מה סמכויותיה ? מה החזון שלה ? איך היא תקדם את הספורט? מי יעשה זאת ? איך ?

אלו השאלות המעניינות שאמורות לדאוג לספורט המוטורי ולא הפוליטיקה שמסביב.

ועל זה לא שמעתי עד עכשיו שום מילה .

אני מקווה שמי שידע להתעסק בפוליטיקה הזו, ידע בבוקר שאחרי לתת תשובות לכל זה .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה שלום

ליבי נחמץ שאני רואה מה נעשה פה בפורום בפרט ובין הספורטאים בכלל.

לגבי שאלותיך אני תמה?

אתם הגשתם בקשה להכרה בהתאחדות לרשות הספורט,לכן מין הראוי שתספר לנו אתה לפי התקנון שלכם מהי התאחדות,

אתה הרי יודע מה דעתי האישית שבגדול אומרת כך:

לו היינו כולנו כספורטאים הולכים יחדיו לפחות בתקופה הראשונה, היתה לנו התאחדות חזקה ורשות חלשה.

רק כך היינו מצליחים.

בפועל אנחנו הספורטאים המסוכסכים גורמים לפקיד אחד חסר כל ידע לנהל לכם את החיים, כך יקבע גורלנו!!!.

לדוגמא

עכשיו נפתחת חזית חדשה

ההדרכות,הרשיונות, מי ידריך.מי יכתוב את הסיליבוס,כמה זה יעלה,מה החומר הנלמד, מי פטור אם בכלל.

ואנחנו נמשיך להתבשבש בינינו על למי יש יותר ארוך,

כך נחרבה ירושלים ע"י מהרסיה, רק פה רבים על התינוק שטרם נולד.

אז אריה

ספר לנו כמזכיר אחת מהעמותות שרוצה להיות התאחדות בתחום איך אתם רואים בעיניכם מהי התאחדות?

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...