Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכותו של כל אדם לעזוב, לפרוש וכדומה.

היה ראוי לתת ע"כ הודעה ולא ל"היעלם".

הרבה יותר חמור (על פניו מהעובדות) שיו"ר עמותה וחבר בה פועלים תחת אותה עמותה לצורך הקמת קונקורציה לאותה עמותה.

החלק הלא נעים והלא טוב הוא זה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא כותב בפורום הזה אבל

תסתכלו על עצמכם, חבורת אנשים מבוגרים שמתנהגים יותר גרוע מילדים בכיתה א'.

עדיף שתפרשו כולכם למען אנשים רציניים יותר שיתנו דוגמה טובה יותר לדור הצעיר בתחום המוטוריקה.

במילה אחת

תתבגרו!

וזה מכוון לכל מי שידו בצלחת ללא הבדל עמותה גזע צבע ומין או דת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ציטוט שלי:

בפועל אתם הספורטאים המסוכסכים גורמים לפקיד אחד חסר כל ידע לנהל לכם את החיים, כך יקבע גורלכם!!!.

ראשית על פניו נראה שבעקבות פניות אלי, הייתי חריף בתגובתי למשפט המודגש, באם נכון הדבר אני מתנצל מראש.

הכוונה שלי היתה שאותו אדם לדעתי מולעט בדיסאינפורמצייה, זאת היתה כוונתי במשפט המוזכר לעיל

אני טוען שחריצת גורל הספורט המוטורי (תקנות,אישורים רשיונות) צריך להעשות עם הנציגים הנבחרים של הספורטאים בלבד (כל אחד בתחומו) ולא עם יועץ כזה או אחר.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
אריה שלום

אז אריה

ספר לנו כמזכיר אחת מהעמותות שרוצה להיות התאחדות בתחום איך אתם רואים בעיניכם מהי התאחדות?

בברכה

דני לוי

דני

אינני שותף למהלכים האחרונים שנעשו בנושא ההתאחדות, בטח לא לדרך בה הם נעשו.

לכן הודעתי כי מהאסיפה הכללית הקרובה שתיערך ב- 17/1/08 (עוד שבועיים ) אינני חבר יותר בוועד העמותה.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
אני לא כותב בפורום הזה אבל

תסתכלו על עצמכם, חבורת אנשים מבוגרים שמתנהגים יותר גרוע מילדים בכיתה א'.

עדיף שתפרשו כולכם למען אנשים רציניים יותר שיתנו דוגמה טובה יותר לדור הצעיר בתחום המוטוריקה.

במילה אחת

תתבגרו!

וזה מכוון לכל מי שידו בצלחת ללא הבדל עמותה גזע צבע ומין או דת

+1 למונה ההודעות, SPAM נפלא.

אם לא שמת לב מה מתרחש כאן בשרשור אז הנה אני אסביר לך בקצרה,

תחת מנהיגות בעמותה X, הקימו חברי עמותה את עמותת Y.

הדבר מעלה שאלות לגיטימיות.

על כך מתנהל דיון תקין לחלוטין.

עמרי.

פורסם

טל שלום,

אין ברצוני להכנס לויכוח הפורשים וסיבותיהם, לדעתי אתה מכיר אותם על בוריים ובכל ההתכתבות בפורום כולם הולכים סחור סחור סביב הנקודה המרכזית ואינם בעצם נוגעים בה, זכותכם.

אני מגיב על משפט שכתבת "אני יכול לצטט את אלי אבוחצירא, נהג צעיר ומאד מוכשר ששהחליט לפרוש ממש עכשיו, בדיוק מהסיבה הזו: "תמיד ידעתי שיש שם סכסוכים, אבל אם הייתי יודע שזה עד כדי כך לא הייתי נכנס לזה מלכתחילה". הוא השתמש גם בביטויים יותר חריפים שלא אחזור עליהם."

עכשיו טל, תאמר לי ממרומי גילך (שלא רחוק משלי) ומניסיונך עתיר השנים כעיתונאי רכב.

אלי אבוחצירא מה בדיוק רוצה לעשות? להיות פוליטקאי או נהג מרוצים?

אם פוליטקאי, אזי פרישתו יכולה להתקבל בהבנה (למרות שיש משפט שאומר:"מי שחום המטבח כבד עליו שלא יהפוך לטבח")למרות שבפוליטיקה כידוע לך צריך עור עבה מאד.

אבל אם אלי אבוחצירא רוצה להיות נהג, אז מה משנה לו באיזה עמותה הוא רשום, שיכין את הרכב שלו ויגיע לארועים ושם כפי שאתה יודע, השעון מדבר.

הבהרה: זה נכון לכל אלו שניסו להכנס לנבכי הסכסוך הבין אישי באירדא.

וכשייסתיים הכל (אני מקווה) תוכל לכתוב סיפור שלם על הסיכסוך,הריבים,ההשמצות וכו' וכו'

אבל אתה יודע משהו, כשיסתיים הכל ויהיה (אולי) לנו ספורט מוטורי חוקי וליגת מרוצים, זה כבר לא יעניין אף אחד!!!

כי כולם יהיו בסדנאות מתכוננים למרוץ הבא.

איתן נימקובסקי

בב"ח

איתן

פורסם
+1 למונה ההודעות, SPAM נפלא.

אם לא שמת לב מה מתרחש כאן בשרשור אז הנה אני אסביר לך בקצרה,

תחת מנהיגות בעמותה X, הקימו חברי עמותה את עמותת Y.

הדבר מעלה שאלות לגיטימיות.

על כך מתנהל דיון תקין לחלוטין.

עמרי.

תחשוב שמדובר פה בממשלה

הממשלה עושה הכל חוץ מלעשות את העבודה שלה ותראה איפה אנחנו חיים היום

אותו הדבר פה, הם מתחילים להתעסק בשטויות ובסוף חובבי המוטוריקה הקטנים יסבלו מבעיות בענף בגלל שאלה שם למעלה בחרו להילחם במפלגה השניה.

עם כל הכבוד, זה נראה כמו שרשור בכיינות ומציאת אנשים אשמים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר - זה ממש לא זה - אתה כנראה פשוט לא מבין - כי לא הסברנו טוב...

יש תחרות בין שתי עמותות מי יקבל הכרה כהתאחדות. העמותה החדשה - שבה יש מספר פורשים פרסמה הודעה על הקמתה ממנה היה משתמע כאילו מדובר בפרישה המונית של ספורטאים והקמת גוף חדש וגדול.

אני, כמי ששיך לועד IRDA, לא יכולתי לצנזר הודעה זו (אסור לי מצפונית לעשות כזה דבר) ולכן הצבעתי על מספר בעיות בעמותה בדרך הצגת העמותה - כמו למשל - שחלק מהנרשמים לעמותה - שזה לגיטימי בהחלט - אינם ספורטאים כלל. לא היו ולא יהיו כנראה.

זהו. אין בכייה ואין מריבה. רק אתמול דיברתי שוב עם גבי שמוליך את מהלך הפרישה ואני מקווה שבסוף - למרות שגבי טוען שלא - הם יחזרו הבייתה. דרך אגב, דיברתי גם עם יובל מלמד ואני יכול לספר לך ולכולם - שיובל הדגיש שוב באוזניי שהוא אינו חלק מהפורשים ולא קשור אליהם במהלך - גם אם הוא מבין את גבי - הוא היה ונשאר חבר IRDA לטענתו כספורטאי בלבד.

זה פרט מעניין לאור העובדה שיו"ר הראלי רייד הציג אותו כפורש בפרוטוקול שלהם - גם על בעייה זו הצבעתי - וגם לה יש הסבר - אך אין לי כוח לחזור לכל זה.

העובדות היו צריכות להיראות:

1. יש כמות של פורשים - לא גדולה - שאני אעשה כל מאמץ להחזיר הבייתה.

2. יש פיגורות רציניות - מעטות - שנרשמו לעמותה שלהם - לי לא ברור למה.

3. וגם זו עובדה חשובה - לפחות לי - כנציג ועד IRDA - יש דיבור רציף וטוב עם הפורשים שחלקם חברים טובים שלי...

ועוד יפסידו לי מירוצים רבים על מסלול משותף בעתיד...

:-)

אלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...