Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמותה חדשה ושמה: עמותת הראלי הישראלית הוקמה לאחרונה.

מטרת העמותה היא קידום הספורט המוטורי ומרוצי הראלי בפרט.

חברי העמותה החדשה מאמינים בספורט מוטורי עממי לכל.

חברי העמותה הרשומים לשנה הקרובה הם:

גבי סרוגו

אלכס וייענסלום

ענבל אדרי

אמיר גמליאל

מיקי יוחאי

ראם סמואל

נדב דותן

דוד גמליאל

יואב אבגר

אלי אבוחצירא

לוי תומר

צבי לייט

אהוד פוביצר

רן דגן

עודד דר

בר לייט

שחר הזלקורן

קיילי פוביצר

אלי אלבג

רם כהן

עודד דר

נתן פליי

אלכסנדר ריבלקו

נעמה גמליאל

נדב קוניאצני

אילן אהרון

איצק בריל

חזי בצלאל

פרדי פריהוף

תומר גמליאל

יגל אופמברג

המעוניינים להרשם מוזמנים לפנות לגבי סרוגו בכתובת מייל: [email protected]

העמותה מברכת את חבריה החדשים ומייחלת לשנת ספורט מוטרי.

עמותת הראלי הישראלי !

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקריטריונים להצטרפות?

אני רואה שחלק רושמים גם את כל המשפחה שלהם?

האם זה חלק מהמאבק השקט (שכנראה בלית ברירה יהיה עכשיו רועש) על מי מיצג את רוב הספורטאים הפעילים בארץ כחלק מהתחרות על מי יוכר כהתאחדות?

למה לא לציין שזו יוזמה של גבי סרוגו ויובל מלמד שפרשו מעמותת IRDA?

למה יובל מלמד לא חבר?

גבי - פתחת תיבת פנדורה.

לכל החברים בפורום - אני מבטיח התייחסות מסודרת לגבי המהלכים בעולם הספורט המוטורי (כולל האינטרסים המעורבים בענף) כבר ביומיים הקרובים. מי שמכיר אותי - יודע מה שווה המילה שלי ועד כמה אני אמין או לא...

ממליץ לכולם להמתין 24 שעות.

אלון חלווה.

למען גילוי נאות (תכונה שחסרה מאוד אצל חלק מהאנשים): לאחרונה נבחרתי לועד IRDA. מי שלא זוכר - IRDA היא עמותת נהגי הראלי בישראל שהובילה בשנים האחרונות את קידום הספורט המוטורי בישראל ובכלל זה התהליך המשפטי והחקיקה בכנסת.

בעקבות החלטת ועד מגובה ברוב חברים ללכת בדרך שונה ומאחדת משל הועד הקודם - קמו כמה פורשים מהעמותה ומנסים ע"י הקמת עמותה חדשה לקבל הכרה מהרשות כהתאחדות בתחום. לצורך כך - אני רואה שרושמים כרגע לעמותה החדשה כל מיני חברים (שחלקם אינם ולא היו מעולם ספורטאים בתחום) כדי להגיע לכמות גדולה ולזה אתייחס כרגיל - רק לאחר שאבדוק את הדברים היות וישנם גם כמה שמות מאוד מכובדים בענף - שהולכים לדעתי שולל אחרי התארגנות חדשה זו.

אני תוהה שמא גם עלי לרשום לעמותה גם את אישתי? ואולי את ילדיי?

יום עצוב לספורט המוטורי בכלל ולנהגי הראלי בפרט - גדולי מבקרי דור אשקלון קמים לבצע בדיוק את אותו מהלך שגורם לפיצול והחלשה ואולי גם יוביל לפגיעה אנושה בנהגי הראלי.

אני תקווה שזה באמת מתוך אינטרס לקדם את כולנו - משום מה, יותר ויותר אני משתכנע שלא!!!

אלון

פורסם

שלום לכולם.

דובי לדעתי אתה עושה שגיאה חמורה בסגירת השרשור הזה.

א. היו כלכך הרבה צפיות בו, והברכות ממש הציפו אותו מכל הכוונים נון סטוף:evil:

ב. מוקמת עמותה שברשימתה מופעים שמות פאקטיבים בני משפחה שאין להם קשר לסופורט המוטרי?

ג. לדעתי יש לכל אחד זכות לתת את דעתו ולא קשור לאיזה עמותה הוא שייך, ברגע שהם פרסמו את הרשימה פה ,אולי הקוראים יבינו מה שקורה באמת?

ד. השרשור יכול לשמש מקום לשאלות ותשובות בכל הקשור בעמותה החדשה לא ? מקוה רק שבמידה ויהיו שאלות, יקבלו תשובות ישירות ולא סיבוביות כמו שאנו מכירים עד היום.

המשיכו לנהוג בזהירות, במיוחד מחר בערב מי שיוצא לבילוי הסלבסטר זלמן

פורסם

גם אני מסכים שאין מקום לצנזורה. מצד שני, דובי צודק שהפורום לא צריך להיות מקום מצבור לליכלוכים.

כאן עובר לטעמי הקו - ולכן - כל עוד השפה תהיה תקינה ולא בוטה - לגיטימי בעיניי לנהל ויכוח בנושא בפורום המוביל כיום בארץ בתחום.

אני אחרי שיחת בירור ארוכה עם גבי סרוגו ולאחר שאלבן את העניין עם מנהלי הפורום ודובי בראשם אגיב בהתאם.

אלון

פורסם

חברים שלום,

כמו שהבטחתי, בדקתי את הדברים ועכשיו אגיב (נא ראו את הגילוי הנאות שפרסמתי לעיל).

מבוא:

בראשית דברי אומר, כי הדברים שאני כותב הינם בניגוד גמור לכוונתי המקורית. אולם, אחת שפורסם פה דבר הקמת עמותת הפורשים המתחרה ב IRDA - לא נותרה לי ברירה אלא לצנזר הכל או להראות את התמונה האמיתית. אילו הייתי מצנזר את ההודעה בדבר הקמת עמותת הפורשים (שמייד אעמוד על טיבה), היו טוענים נגדי שאני עושה שימוש פסול בסמכותי כמנהל בפורום. מאחר שכך, לא נותרה לי ברירה אלא להציג את העובדות כפי אני מכיר אותן וזאת ע"מ למנוע מחובבי הספורט בכלל וחובבי הראלי בפרט - תמונה חלקית.

אז מה קרה?

לא סוד הוא, שלפני כחודש נערכו בחירות בעמותת IRDA. הבחירות היו דמוקרטיות והשתתפו בהן אחוז גבוה של חברים. נבחר ועד חדש - כאשר אף אחד לא מעלה טענות כל שהן כלפיו. בעקבות בחינה של נושא ההתאחדות שביצע הועד החדש (ומדובר בעשרות פגישות של אנשים שונים) החליט הועד להמליץ לעמותה ללכת למהלך של התאחדות אחת שתרכז את כל הספורטאים תוך מתן אוטונומיה מוחלטת לכל תחום ספורט (ראלי, אופנועים, דראג וכו'). למהלך זה היו שותפים רוב עמותות הספורט המוטורי בארץ למעט הראלי רייד והעבירות. האסיפה הכללית של עמותת IRDA אישרה מהלך זה בהצבעה דמוקרטית בה היו רק שני נמנעים וללא מתנגדים! לאחר פגישה של אהוד לביא, יו"ר IRDA עם יו"ר עמותת הראלי רייד הודיע האחרון כי הוא אינו מוכן לשלב ידיים עם עמותת האופנועים. גם מהלך של הבאת יו"ר חיצוני להתאחדות העתידית בדמותו של אביב קדשאי (שאין חולק כי הוא אדם ישר, אמין וספורטאי מוביל המכיר הן את תחום הארבע גלגלי והן את הדו גלגלי) - לא צלח. נציגי הראלי רייד והעבירות מיאנו ללכת יחד עם כולם - מאחר שכך, לא הסכים אביב לקחת עליו את התפקיד. במקביל - בחר יו"ר הראלי רייד להעביר דיווח לקוי לחברי עמותתו (לקוי - כי לא דיווח שהוא מסרב ללכת עם כלל העמותות ובנוסף כי, הבטיח לאהוד לביא להעלות את עניין ההליכה המשותפת להצבעה באסיפת הועד- הבטיח ולא ביצע). את הדיווח ניתן לראות בפרוטוקול שפרסמו ואחר כך גם תיקנו חלקית (יש שרשור בפורום העוסק בדיווח הלקוי). בפרוטוקול זה הוא מדווח כי יובל מלמד וגבי סרוגו פנו אליו והודיעו כי פרשו עם אנשים נוספים מ IRDA ולפיכך יצטרפו לראלי רייד ולעבירות במהלך נפרד לקבלת הכרה כהתאחדות. אני מדגיש - כי בשלב זה, הדברים עדיין לא היו ידועים לחברי IRDA או לועד הנבחר ונעשו מאחרי הגב של היו"ר אהוד לביא - כשבפועל משדרים לו דברים אחרים. לאור כל זאת הוחלט, כי עמותת IRDA תנסה גם ללא הראלי רייד והעבירות לרכז את רוב העוסקים בענף ויחד עם האופנוענים ושאר העמותות לקבל הכרה כהתאחדות - כאשר הדלת לפורשים תשאר פתוחה. מהלך זה עדיין בעיצומו ולא נאמרה בעניינו המילה האחרונה!

אז מה הבעייה ואיך אני רואה את הדברים?

הבעייה היא, שכבר לפני שנבחר הועד החדש (באופן דמוקרטי לחלוטין וברוב מכריע) פעל חלק קטן מחברי העמותה בחתרנות כנגד IRDA מתוך אינטרס שאינו ברור לי - ללכת בכל מחיר עם עמותת הראלי רייד והעבירות ולא עם כולם - וזאת, בניגוד גמור להחלטת האסיפה הכללית של העמותה. את המהלך הזה הוביל גבי סרוגו (לדבריו) ואיתו יובל מלמד (מכחיש את הדברים). בשיחה שקיימתי עם יובל - יובל מכחיש קשר למהלך ואולם - יו"ר הראלי רייד כאמור לעיל, מדווח בפרוטוקול לחברי עמותתו שיובל וגבי הם אלו שפנו אליו והודיעו לו על המהלך. - אז מי אינו מוסר פרטים מדוייקים? הרי אלו שני חברים שהולכים יחד (יובל ויו"ר הראלי רייד) - תחליטו אתם! פתאום גם חוברה לה עמותת קארטינג קטנה שנוצרה כמה ימים לפני כן וכל זאת כדי ליצור מצג (שבעיניי הוא מצג שוא) של מירב הספורטאים בענף תחת התאגדות זו. למה זה חשוב? כי החוק קובע שתנאי להכרה כהתאחדות הינו בין היתר, ריכוז מירב הספורטאים הפעילים בענף.

כמו שאתם רואים - לשם חותרים החברים הפורשים שהזכרתי.

אז מיהי עמותת הראלי החדשה?

לצד עוסקים מכובדים בספורט המוטורי כמו יובל מלמד, צבי לייט, גבי סרוגו ואחרים, התווספו מספר קטן של ספורטאים צעירים (בחלקם עם רקע דל ביותר בספורט המוטורי - שאת עיקר פעילותם עשו בכלל ב IRDA ובזכותה) וכן כמה פיגורות רציניות ביותר שהיו בעבר ספורטאים כגון ראם סמואל, פרדי פרייהוף ועוד - שלדעתי יחשבו פעם שנייה אחרי שיראו את כלל התמונה. כדי ליצור מסה של אנשים - צירפו לעמותה גם בנות משפחה (למשל משפחת גמליאל), בנים של... (אם הם פעם ישבו ברכב עם אבא) וכו'. בפעילות חתרנית מסודרת תוך הפעלת שכנוע והטלת רפש בחלק מחברי IRDA - פנו לחברים אחדים ב IRDA וביקשו מהם להצטרף לעמותת הפורשים - ומי הצטרף: הרבה מבעלי הסובארו - להם יש אינטרס ברור לא לקלקל יחסים עם יובל מלמד. (לפחות אדם אחד אמר זאת במפורש (מטעמים ברורים אשמור על שמו) - אחר גם כתב את זה בהודעה פרטית אלי בפורום של IRDA), משפחת דר שרק נכנסה לספורט המוטורי ורכב הסובארו שלהם למיטב ידיעתי (תקנו אותי אם אני טועה) נמצא בטיפולו המסור של יובל מלמד, נהגים ששוכרים רכב מיובל מלמד וכן נהגים שפרשו מ IRDA עוד לפני כן, חלקם בגלל קנסות שהוטלו עליהם ואשר לפחות בחלקם לא שולמו עד היום, וכו'. בסופו של יום פרשו מ IRDA כשבעה נהגים (גבי, יובל, פוביצר, אילן אהרון, אלי אלבג, צבי לייט וגמליאל) אליהם הצטרפו הנווטים שלהם כמובן ועוד שניים או שלושה נהגים שפרשו קודם כאמור. ישנם כמובן גם כאלו שהופיעו בפרסום של גבי ומסרו לנו שהם בכלל לא פרשו - אלא רשומים בשני המקומות כדי לא להסתכסך עם הפורשים. עד לרגע זה - לא הגיע כמובטח הודעת פרישה רישמית של רוב החברים - למעט פוביצר שהיה מספיק ישר להודיע זאת רישמית בפורום וגמליאל שהודיע לי שאינו מעוניין לפרוש ואולם כאשר הוא נאלץ לבחור - הלחץ (המשפחתי) מכריע לטובת הפורשים.

למרות כל המהלך המתוחכם הזה - שגבי טוען - וחלק אולי יאמינו - שלא היה מתוכנן - עדין רוב העוסקים בענף הראלי רשומים כיום ב IRDA. מהלך זה, אף גרם לחלק מהיושבים על הגדר בתקופה האחרונה - לחדש חברותם דווקא ב IRDA המונה נכון לאתמול בלילה בערך פי 2 ספורטאים בתחום הראלי מאשר העמותה החדשה.

אז לאן פנינו?

תחשבו שאני כועס - אתם צודקים! אמרתי זאת לגבי וגם ליובל. לא עוזבים עמותה בגלל שדעותיך לא התקבלו - אחרי הכל - היה הליך דמוקרטי, שקודם לו - אף הצהיר גבי שתהא התוצאה אשר תהא הוא יסייע ליו"ר IRDA - אבל מילים לחוד ומעשים לחוד - בעת פיזור ההצהרות - הוא כבר היה עמוק בתהליך גיבוש הקבוצה הפורשת. תחשבו שזה הסוף? - ממש לא! אני רואה בגבי וביובל חברים שטעו ובוודאי בחבר'ה האחרים. למרות המהלך הזה, הדלת שלנו תמיד פתוחה בחזרה. אני מאמין, כי בסופו של יום - לא יהיה מנוס למחליטים ברשות - להכיר בקבוצה הגדולה ההולכת עם IRDA כהתאחדות - אז גם יחלו המירוצים וגם גבי וגם אני נמצא פחות ופחות בפורומים ויותר ויותר על המסלול. לא צריך לצאת בהצהרות מפוצצות כמו מלחמות פורשים וכו' - עוד חודש - ממילא הכל מאחרינו - וזה נכון גם אם ההיפך יקרה ובדרך לא דרך תזכה עמותת הפורשים להכרה כהתאחדות.

למה אני מאמין?

אני רוצה להאמין שיובל, גבי ושאר הפורשים רואים את טובת הספורט המוטורי לנגד עיניהם ומתוך כך הם פועלים. אולי הם מאמינים שכך טוב יותר. אני בכלל לא משוכנע שזה המצב - ומתקשה מאוד להאמין לכך.

הלוואי וזה היה נכון - אבל, גם אם זה נכון - פיצול הכוחות רק מחליש את כולנו ויוצר משקעים חדשים לא בריאים. - זו דעתי האישית.

זהו, יחליט כל אחד בעצמו - מהי האמת!

שימרו על תרבות דיון וניקיון שאלות והשרשור ישאר פתוח.

יהיה פה גועל נפש - השרשור ינעל.

שלכם,

אלון חלווה

פורסם

מבלי להכנס לכל מה שכתוב לעיל, אני חייב לומר שבכל מה שקשור לספורט המוטורי אך למעשה עוסק בפוליטיקה כזו או אחרת ולא בספורט, אני פשוט נ ג ע ל.

יהיה עוד הרבה זמן למלחמות, מילולויות, פוליטיות וכן על המסלול.

מה דעתכם לא להכנס עכשיו למלחמות האלו, במיוחד לא בפורומים כאלו ואחרים שרק מציתים את האש שאולי כבר בוערת ומלבים אותה, עד שתסתיים מלאכת הקודש של התקנת התקנות, העברתן, אישורן ותכלס', התחלת עידן ספורט מוטורי בישראל?

אל (ואני לא פונה לקבוצה זו או אחרת) תכניסו רעש, פוליטיקה ורפש לפעילויות שעושות העמותות, שכן זה מפריע לנו לעבוד! כשמסריח, הריח נדבק גם לאלו שעומדים מהצד!

אז בבקשה, הורידו הילוך, אם יש לכם מלחמות, הלחמו מתחת לפני השטח בשלב זה, באופן שקול, הגון וחוקי. כשיהיה לכולנו ספורט מוטורי בתוקף, תעשו מה שאתם רוצים ובינתיים, אנא, קצת שקט. מלחמות יהודים תמיד היו, תמיד יהיו, חכו קצת.

כאמור, הנ"ל נכתב ללא שום(!) הבעת דעה כזו או אחרת על המתרחש בעמותות אלו ואחרות, נגד כאלו ואחרות. הנ"ל נכתב כדי למנוע מצב שבו שוב, הכל מתמוטט לשנה שלמה בעקבות פוליטיקה בגרוש.

שנה אזרחית טובה,

ליאור ברוך.

יו"ר עמותת ארגון נהגי המיאוץ (דראג) בישראל (ע"ר).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מסכים מאד עם מה שליאור אמר, במקום שכולם יהיו מאוחדים למען מטרה אחת והיא ספורט מוטרי

יש יותר מידי מושכים בחוטים כל אחד מסיבותיו הוא,בדקתם פעם שהחוטים האלה מובלים אותנו לשום מקום!?

נמאס מפוליטקה רוצים ספורט מוטרי!

קובי שבתאי

חבר ועד עמותת ארגון נהגי המיאוץ (דראג) בישראל (ע"ר).

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני אומר כאן בפה מלא: המלצתי לחברי בעמותות האופנוענים לא ללכת להתאחדות אחת עם אנשי המכוניות. עקרונית, על הסף. מעולם לא היה הביטוי "ראש בריא למיטה חולה" נכון יותר. אמרתי זאת לא רק עכשיו, לאחרונה, כאשר היו"ר החדש של התאחדות הכידונאים ניסה לבצע מהלך של איחוד, אלא לפני שנה ויותר.

הרי אתם, אנשי המכוניות לסוגיהן, לא מסוגלים לשבת יחד עמותה עם עמותה - ואפילו בתוך עמותת הראלי אתם בבחינת אדם לאדם זאב, ומפוצלים.

פשוט בושה.

אבל אלון, משקרה הדבר והחליטו מי שהחליטו להקים עמותה נפרדת - מותר להם, והסיבות לא חשובות. כמו שאמרתי לך במסר, אתה מנהל מלחמה מיותרת ובעיקר לא במקום הנכון ולא באמצעים הנכונים. עוד לא קם קצה של זנב של צל של התאחדות וכבר אתה מנהל קרב נואש עד אחרון המקשים על המקלדת, על מקומכם באין-התאחדות הזו? למה לבזבז כל כך הרבה אנרגיה וכעס? אתם עמותה ותיקה, קיימת, מבוססת - יאללה, לכו קדימה במקום להלחם עם אחרים! תהיה עמותה נוספת - חבל ומיותר לטעמי, אבל לא תעצרו את זה על ידי המשך ההשמצות ההדדיות, כינויי שמות ומתקפות. לא זו הדרך. תהיו טובים, תדאגו לחברי העמותה שלכם, למקצועיות, לספורטיביות, והכי חשוב - תעסקו רק בזה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

שנה טובה לכולם.

לא ידעתי אם להגיב או לא, אבל נראה לי שאולי כן טוב יהיה להאיר כמה נקודות.

נכון אנו עומדים קרוב יותר מפעם לנקודת הסייום בדרך הקשה שעברנו עד היום בשביל שבישראל יהיה ספורט מוטורי. ובואו בבקשה לא נשכח מי בכלל הביא אותנו לאן שאנו עומדים בו היום? (IRDA).זה שישנן בעיות בתוך העמותה ואי הסכמה בין חבר זה או אחר אז מה? בכל עמותה ישנן חילוקי דעות בין החברים על הדרך של העמותה.

ליאור שלום לך. אני מסכים לחלק גדול ממה שאתה כותב. מה שאני לא מסכים שככל שאנו מתקרבים לקו הסיום מתחילות להופיע כל מיני עמותות פקטיביות שמחפשת חלק מהעוגה, שלכל אחד הסיבות שלו. זה מחליש רק אותנו הספורטיים זכרו זאת, גם כנגד ההתאחדות שתקום, גם כנגד חברות הביטוח שירצו לבטח אותנו . ולדעתי טוב נעשה ונתן לאנשים שנכנסים לפה להבין רק חלק קטן ממה שקורה, ובמידה ובעתיד מישהו מהם ירצה להצטרף לעמותה זו או אחרת לא יצטרף אליה בגלל מס שפתיים.

ושלום גם לך טל. נראה לי שלא ממש קראת את מה שאלון כתב? תקרא שוב בבקשה לאט ואז אולי תוכל להבין שבכל העסק שמדובר בו מעורבות יותר 5-6 עמותות ואלי יותר שמנסות בפגישות בשקט מאחרי הקלעיים לעשות משהו לכולנו ולא רק לעצמן. אתה מתיחס רק לעמותת IRDA שרק לפני חודש וחצי נבחר בה יושב ראש חדש, וחברי ועד חדשיים.

חברים יקרים בואו ולא נשכח מי שהביא אותנו עד הלום כן כן רק עמותת IRDA (דני לוי וכל חבריו שתמכו בו). והיא תמשיך בכל דרך אפשרית לעזור להביא אותנו לסיום.

אני מקוה שתהיה לכולנו שנה טובה ושבאמת יהיה שקט תעשיתי ויותר מעשים שיעזרו לכולנו להנות מהספורט המוטרי.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן תנחשו לאיזה עמותה אני שייך?:evil:

פורסם

הבעייה היא, שכבר לפני שנבחר הועד החדש (באופן דמוקרטי לחלוטין וברוב מכריע) פעל חלק קטן מחברי העמותה בחתרנות כנגד IRDA מתוך אינטרס שאינו ברור לי - ללכת בכל מחיר עם עמותת הראלי רייד והעבירות ולא עם כולם - וזאת, בניגוד גמור להחלטת האסיפה הכללית של העמותה. את המהלך הזה הוביל גבי סרוגו (לדבריו) ואיתו יובל מלמד (מכחיש את הדברים). בשיחה שקיימתי עם יובל - יובל מכחיש קשר למהלך ואולם - יו"ר הראלי רייד כאמור לעיל, מדווח בפרוטוקול לחברי עמותתו שיובל וגבי הם אלו שפנו אליו והודיעו לו על המהלך. - אז מי אינו מוסר פרטים מדוייקים? הרי אלו שני חברים שהולכים יחד (יובל ויו"ר הראלי רייד) - תחליטו אתם! פתאום גם חוברה לה עמותת קארטינג קטנה שנוצרה כמה ימים לפני כן וכל זאת כדי ליצור מצג (שבעיניי הוא מצג שוא) של מירב הספורטאים בענף תחת התאגדות זו. למה זה חשוב? כי החוק קובע שתנאי להכרה כהתאחדות הינו בין היתר, ריכוז מירב הספורטאים הפעילים בענף.

אלון שלום.

שמי עופר מנור ואני מזכיר עמותת הקרטינג שהזכרת לעיל.

כמה עובדות .

א . אנחנו עמותת הקרטינג ק.ס.מ. עם מס' החברים הגדול ביותר בארץ.

ב. עמותת ק.ס.מ. הוקמה לפני עמותת הקרטינג שאתה וחבריך צרפתם לשורותכם

ג. עמותת ק.ס.מ היא היחידה שמקיימת מרוצים בצורה סדירה גם ב 4 פעימות וגם ב2 פעימות( כבר כמה שנים)

ד. מקימי העמותה הם אנשי מפתח בתחום הקרטינג ,בעלי מסלולים ,יבואנים, ובעלי מקצוע הטובים ביותר שיש בתחום הקרטינג

ועם רקורד מוכח.

רוב האלופים בישראל יצאו מבית ספרם של מייסדי העמותה ובניהם חנוך ניסני ובנו רוי -

(שבימים אלה משתתף באליפות העולם בקארטינג שנערך באיטליה.)

ה. 95% מאלופי הארץ הם חברי העמותה

אני מקווה בשבילך שיתר הדברים שכתבת הם יותר"מדוייקים" ממה שכתבת על עמותת ק.ס.מ.

יום נהדר שיהיה לך

היות ואין לי עדיין שם משתמש ,נאלצתי להשתמש בשם של איציק.

כל הנכתב הוא על דעתי מתוך נתונים עובדתיים שאני יודע

עופר מנור

פורסם

טל,

אל תכניס לי בבקשה מילים לפה ואל תייחס לי כוונות שאין לי.

אני לא מנהל מלחמה - ממש לא. אין פה כל מלחמה! כל הישיבות האחרונות היו עם חיוכים, ללא ויכוחים וכל ההחלטות התקבלו באופן דמוקרטי. אתה רוצה לתת למהלך הזה לגיטימציה - בבקשה - זכותך.

מה יקרה מחר בעמותה החדשה אם הרוב לא יקבלו את דעתו של גבי - הוא יפרוש ויקים עוד עמותה?

רק על זה אני מצביע - היתה הכרעה דמוקרטית - גבי - לא קיבל אותה למרות הצהרותיו - ופעל במהלך (שבעיניי הוא חתרני - כי הוא נעשה בהחבא - מאחורי הגב של אהוד לוי) שגוי! למרות זאת - אני עדין משוכנע שיש מקום ללכת יחד. לא כל מי שנפגע - פורש ומקים עמותה. ולא יצטדקו לי פה כל יפה הנפש - כמעט בכל תחום יש חילוקי דעות. גם בראלי רייד יש דעות שונה (למל למזכיר שלהם אריה - שכתב זאת גם בפורום זה) - רק שאני לא רואה שאריה פהאן או מישהו אחר מפצל את העמותה שלהם בגלל זה.

בקיצור - אין פה מלחמה ואל תנסו לייצר אותה.

אני מדגיש שוב שלא רציתי שזה יצא החוצה - ולראייה - לא אני פתחתי את השרשור.

אם מישהו רוצה לדעת למה אני לפחות כן בעד הליכה משותפת של כולם - זה בדיוק בגלל הסיבה הזו - למנוע מלחמות!

ככל שהגוף יותר גדול - ההשפעה של כל פרט בו על כלל הגוף - קטנה יותר. זה מונע השתלטות של בעלי אינטרסים, זה מבטיח דמוקרטיה, זה בסוף טוב יותר לספורטאים.

תחשבו מה היתה תגובת כל עמותה - כולל הכידונאים - אם חלק קטן ממנה היה פורש לאחר שהתקבל החלטה דמוקרטית שאינה מתאימה לאג'נדה שלו ופועל כנגד אותה עמותה?

מישהו היה מסכים לזה?

גם חבר כנסת שלא מקבל את הכרעת סיעתו יכול להתפצל... זה חוקי - אבל האם זה אתי? ממש לא בטוח! אין לי בעייה חוקית עם מה שעשה גבי ושאר הפורשים - אבל כל מי שעניו בראשו יודע שזה מסריח!

אני מבקש מכולם - לא לייצר מלחמות איפה שאין. אני מדבר עם גבי באופן קבוע - לפחות פעמיים בשבוע - ניסיתי ואמשיך לנסות לחבר גם את יובל לדיאלוג - כי אני באמת מאמין שאנחנו רוצים בסוף את אותו הדבר והמחלוקת היא רק על הדרך!!!

כל מה שכתבתי לעיל (בצורה הכי מכובדת והכי לא מתלהמת שניתן) - הן עובדות - כפי שאני מכיר אותן - מי שיודע אחרת - מוזמן לתקן!

בברכה,

אלון חלווה

פורסם

אלון שלום.

שמי עופר מנור ואני מזכיר עמותת הקרטינג שהזכרת לעיל.

כמה עובדות .

א . אנחנו עמותת ק.ס.מ. עם מס' החברים הגדול ביותר בארץ.

ב. עמותת ק.ס.מ. הוקמה לפני עמותת הקרטינג שאתה וחבריך צרפתם לשורותכם

ג. עמותת ק.ס.מ היא היחידה שמקיימת מרוצים בצורה סדירה גם ב 4 פעימות וגם ב2 פעימות( כבר כמה שנים)

ד. מקימי העמותה הם אנשי מפתח בתחום הקרטינג ,בעלי מסלולים ,יבואנים, ובעלי מקצוע הטובים ביותר שיש בתחום הקרטינג

ועם רקורד מוכח.

רוב האלופים בישראל יצאו מבית ספרם של מייסדי העמותה ובניהם חנוך ניסני ובנו רוי -

(שבימים אלה משתתף באליפות העולם בקארטינג שנערך באיטליה.)

ה. 95% מאלופי הארץ הם חברי העמותה

אני מקווה בשבילך שיתר הדברים שכתבת הם יותר"מדוייקים" ממה שכתבת על עמותת ק.ס.מ.

יום נהדר שיהיה לך

היות ואין לי עדיין שם משתמש ,נאלצתי להשתמש בשם של איציק.

כל הנכתב הוא על דעתי מתוך נתונים עובדתיים שאני יודע

עופר מנור

עופר שלום,

מאיפה לך שהתכוונתי אליכם? אני לא זוכר שציינתי שם.

אם כבר העלית את הנושא - אז אני אשיב - עמותה שנרשמת אצל רשם העמותות, מופיע תאריך הקמתה - בקארטינג היום, למיטב ידיעתי, 3 עמותות עיקריות - המחולקות פחות או יותר גאוגרפית לפי המסלולים כאשר כל אחד טוען שלו מספר החברים הגדול בתחום (חברים - בשונה מספורטאים).

אשמח לשמוע מתי נרשמה העמותה שלכם - והרי אם היא לא נרשמה בשבועות האחרונים - אז בוודאי לא אליה כיוונתי.

אבל אצל רשם העמותות יש עמותה שנרשמה בתחום הקארטינג רק לאחרונה - ואליה התכוונתי! וזה ממידע שמסרו לי אנשים מתחום הקארטיג (והזמנתי את כולם לתקן אם יש טעות - האם באמת יש?)

אתה יודע שאפשר גם לקחת עמותה ישנה ולשפוך לתוכה תוכן מאתמול - ועל הנייר היא תראה בת 20 שנה - גם את זה לא טענתי!

לא תקפתי אותך - אז אבקשך לא לתקוף אותי. איננו מכירים ולכן אינני רוצה לחוות דיעה בעניין העמותה שלך שאינני מכיר אותה כלל וכלל. אני מאחל לכם באמת הצלחה רבה בהמשך.

אלון חלווה

נ.ב.

אילו היית מכיר אותי - היית יודע כמה הערכה יש לי לתחום שלכם (קארטינג) ולפועלכם בלי קשר לעמותות כאלו או אחרות. פעמים רבות אני מקנא בתחום שלכם שהוא בעיניי הבסיס לספורט מוטורי - יש לכם מסלולים, יש לכם ליגות (רבות מספור) גם כיום אתם לא מתמודדים עם בעיות חוק כמונו (בראלי למשל) - בקיצור - לראות וללמוד.

תסכים איתי גם אתה - שגם אצלכם הדעות חלוקות. איך היית מגיב אתה, דרך אגב, אם חלק מחברי העמותה שלך מחר יפרשו בגלל החלטה דמוקרטית שקיבלת - ולא רק שלא יקבלו עליהם את הדין - אלא גם יפעלו נגדך - נגד עמותת הבית שלך??? לא היית אוהב את זה, נכון?

וזה בלשון המעטה...

אלון חלווה

פורסם

מכירים את זה ששני ההורים מתגרשים, וכל אחד מהם רב עם השני מי יקח את הילד ללונה פארק, ובסוף הילד נשאר לבד בבית ובוכה ?

זה בדיוק מה שקורה כאן !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...