Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. המלצות נועדו לכוון אנשים לרמקול מסויים.

כמובן שעדיף בכל מקרה לשמוע. (ולשים לב שאם המוכר לוחץ על רמקול מסויים יש לא מעט שיטות לגרום לו להשמע יותר טוב).

יש כאן המון המלצות לJBL GTO, בעיקר מבעלי רכב זהה או דומה - כנראה שיש בזה משהו.

2. אין ב-ZAP שום דבר ליד הבית?

פורסם

עברתי על כל החנויות בזאפ, והחנות היחידה בצפון היתה autosound ("אוטוס", ראיתי שהם הוזכרו כחנות טובה בחיפושים הקודמים שעשיתי.. נראה שהם קיימים כבר כמה שנים) אבל המחיר שלהם דיי יקר.. 790 ש"ח, כשראיתי אותם ב-600 ש"ח ואפילו פחות.. זה כמעט 50% יותר :)

http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=400

פורסם
עברתי על כל החנויות בזאפ, והחנות היחידה בצפון היתה autosound ("אוטוס", ראיתי שהם הוזכרו כחנות טובה בחיפושים הקודמים שעשיתי.. נראה שהם קיימים כבר כמה שנים) אבל המחיר שלהם דיי יקר.. 790 ש"ח, כשראיתי אותם ב-600 ש"ח ואפילו פחות.. זה כמעט 50% יותר :)

אוטוס חנות מצויינת אני אישית עושה שם את כל התתקנות והבניות שלי וגם מזמין את כל המוצרים משם.

ממלי לך בחום לדבר שם עם בעל המקום שרון הוא יעשה לך מחיר אני בטוח...

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

נבדוק אותם מחר..

(ואין לי מושג למה חשבתי ש-50% מ-600 זה 200 :lol: אני צריך ללכת לישון..)

עדיין, יקר יותר באיזה 30%.. בהנחה שהתקנה בנפרד תעלה לי פחות מ-100, זה משתלם יותר לקנות מהאינטרנט ולתת להם להרכיב.. כמובן שזה מה שאני אגיד לו בתקווה שהוא פשוט יתן לי מחיר טוב יותר ויחסוך לי כאב ראש :-P

לילה טוב :)

פורסם
נבדוק אותם מחר..

(ואין לי מושג למה חשבתי ש-50% מ-600 זה 200 :lol: אני צריך ללכת לישון..)

עדיין, יקר יותר באיזה 30%.. בהנחה שהתקנה בנפרד תעלה לי פחות מ-100, זה משתלם יותר לקנות מהאינטרנט ולתת להם להרכיב.. כמובן שזה מה שאני אגיד לו בתקווה שהוא פשוט יתן לי מחיר טוב יותר ויחסוך לי כאב ראש :-P

לילה טוב :)

אם אתה רוצה ללכת אליו דבר איתי לפני זה אני יגיד לו שאתה בא אליו שיסדר לך מחיר טוב!

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

אני אמליץ על קומפוננט של אלפיין - אני לא זוכר את הסדרה אבל אני מדבר על הפשוטה שלהם - נדמה לי SPS או משהו כזה.

עולים סביבות ה1400 שקל, הם 40 RMS - אבל הם יעבדו נפלא על הגברה של HU והסאונד שלהם נעים לאוזן.

לא יודע אם זה נופל בתקציב של פותח הת'רד אבל זה בהחלט שווה את ההשקעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה עם יד שניה ?

אם אתה מעוניין יש לי קומפוננט של BOSS חדש חדש נתנו לי אותו מתנה הוא עולה בחניות באיזור ה550 אם תרצה תשלח לי ה"פ

יש לי גם מגבר מעולה שעובד אחלה עם הקומפוננט אם תרצה המגבר גם במצב מעולה והוא למכירה עקב שדרוג .

זה יצא לך הרבה פחות מהתקציב שאתה מוכן להשקיע .

לפרטים נוספים שלח ה"פ

• תוכן חדש...