Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש כבר יותר מחודש מוסף אמין באזור חדרה

israeliviper
שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אנשים יקרים.

לצערי נאלצתי לעזוב את המסוך הקבוע שלי בעקבות שהבעלים שם הכניס שותף שהתחיל לנהל את המוסך כמו מוסך ישראלי מצוי :(.. (לא נרחיב)

יש לי אופל קורסה 2000 (ידני) מה שאומר שהחלקים והטיפולים הם יקרים יחסית. כמובן שאין לי שום רצון לזרוק כסף על UMI...

רק שאני לא מצליח למצוא שום מוסך שיודע לטפל באופל ויש לו המלצות... כל מה שמצאתי היה בסוף תגובה של איזה בעל מוסך שמפרסם את עצמו... בכל אתרי הדירוגים של המוסכים לא מצאתי שום דבר...

זה די דחוף מכייון שנראה שאני צריך להחליף קאלץ'... אגב מי שהוא יודע בערך כמה דבר כזה יעלה +-?

מקווה לקבל עזרה ממכם, אני זוכר שנעזרתי בפורום הנהדר הזה בעבר ויצא רק טובות.

תודה לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) טוב ואמין שמתמחה במכוניות GM בחיפה, האם זה יתאים לך?.

בברכה - רפי לין :-)

חיפה זה קצת רחוק... אתה אולי מכיר משהו אחר יותר באזורי?

אה ותודה על התגובה המהירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מוסך אמין לא יקר שבעיקרון מתמחה בPSA, אבל נראה לי שהם מטפלים בכל סוגי רכבים. נקרא "מוסך השלושה" נמצא 50 מטר דרומה מצומת אליאנס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך השלושה הוא טוב, נמצא ליד חנות אופניים שנקראת פורסט בייק, על כביש השירות בצומת הכניסה הצפונית (מערבית) לחדרה. לדעתי אבל הם לא מטפלים באופל (אני נמצא די הרבה בחנות ליד ולא זוכר שראיתי אופל שם אי פעם)

אבל - מוסך מומלץ.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך השלושה הוא טוב, נמצא ליד חנות אופניים שנקראת פורסט בייק, על כביש השירות בצומת הכניסה הצפונית (מערבית) לחדרה. לדעתי אבל הם לא מטפלים באופל (אני נמצא די הרבה בחנות ליד ולא זוכר שראיתי אופל שם אי פעם)

אבל - מוסך מומלץ.

ממש מוזר יש באמת כמה מוסכים טובים באזור אבל זה נראה כאילו אף אחד לא מטפל באופל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חבר, אנ י ממליץ לך על "מוסך מיקי" אשר באזור תעשיה בנימינה מול אורט לפני העליה לזכרון.

תפנה אל משה או עידן ותגיד שאלי מהפורום שלח אותך הם כבר ידעו במי מדובר.

משה הוא מכר שלי ואני סומך עליו שיטפל ברכבך במסירות מקצועיות ואהבה.

טל: 046380012

בהצלחה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום!

גם אני כמוך חיפשתי מוסך אמין טוב ולא יקר בגלל שהמוסך הקבוע שלי הפך ללא רלבנטי.

שבוע שעבר, אחרי התלבטויות קשות עם עצמי, נכנסתי ל"מוסך הצמד" באיזור התעשיה הדרומי מאחורי אליאנס.

נכנסתי עם חששות כי אני מכיר את בעל המוסך , ג'יימס, ואני יודע שהוא "קודח" ואוהב לדבר הרבה.

לסיכום, השירות מקצועי, אם כי אני נוהג להישאר במהלך כל הטיפול במוסך ולראות כל מה שקורה , (אתה יכול לקרוא לזה פיקוח מקרוב), אבל זה בגלל שזו פעם ראשונה שהרכב שלי נכנס לשם, הרכב של אבי ובת זוגתי מטופלים שם כבר הרבה זמן. המחיר לא יקר ואפילו סביר.

בקיצור, אם אתה מוכן לעשות כמוני, אז זו אופציה מתאימה.

אם לא, כנס ל "המוסך של קובי" שם המקצועיות עולה בקנה אחד עם המחיר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

" מוסך אולג" אזוה"ת מרכזי מול אליאנס

מקצוען אמיתי, מומחה באופלים, עבדתי איתו כמה שנים ב UMI

תגיד שצור שלח אותך.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...