Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרתי במוסך מילניום (שהומלץ כאן בפורום) כי המזגן לא מקרר מי יודע מה למרות שיש מים על הצינורות מזגן , הייתי ליפני אצל משפץ מדחסים שאמר לי שהבעיה שהתריס של החימום לא סגור הייטב כשאני מעביר את הבורר למצב קור, ואז נכנס אוויר חם למערכת הקירור.

עלות עבודה של דבר כזה שכולל פירוק כל הדשבאורד עלול להגיע לאלף ויותר.

לעומת זאת במוסך מילניום אמרו שככל הנראה זה החתיכת אלומיניום שיושבת בתוך קופסת פלסטיק והיא מתקררת מהגז והאוויר שנזרק החוצה בא מישם(אני לא זוכר את שם החלק הזה) שללתי את זה כי הקופסה הזו פורקה מהרכב עברה ניקוי יסודי ועל הדרך הוחלף שסתום כלהוא. (המפוח עבר ניקוי לפני חצי שנה בערך,)

ואח"כ הוא אמר שכנראה זה פילטר המזגן שהוא סתום,ופילטר זה הוא מקורי של הרכב ועובד כבר 20 שנה,ויש עליו סימני חלודה (המיכל שהגז יושב בו)

עלות של זה בערך 400 ש"ח

ומה עדיף חליפי או מקורי?

מה דעתכם?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ידידי היקר,

אתה מבלבל בין מספר חלקים/שמות.

ברכב שלך כמעט ב-100 אחוז שאין פילטר מזגן (פילטר חלקיקים או פחם פעיל) הכוונה היא למייבש.

ראה תמונה.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

מכיוון שעלות מילוי גז היא די יקרה בליאונה (גז מזהם, יש עליו מס), אז הסיפור של לקנות מייבש מהפירוק ולבדוק איך הוא עובד הופך ללא כלכלי.

הייתי קונה מייבש תחליפי - אתה לא יודע כמה זמן תחזיק את המכונית ומה עוד הולך להתקלקל (רמז : הרבה דברים).

מה עוד שלפעמים התחליפי לא רק יותר זול, אלא יותר טוב מהמקורי (לפחות ככה בליאונה).

פורסם

מרק אתה צודק ב100% טעיתי בשם החלק אך העיקר שהבעיה מובנת,

אם אני קונה חליפי, זה יעבוד אותו דבר? לא תרד רמת הקרירור?

וכמה בערך עולה חיליפי?

ואעך קוראים לחלק שמקבל את הקירור זה שיושב בתוך הקופסה שמשם יוצא הקור?

(החלק הזה ממתכת שאליו מחובר השסתום)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...