Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם EBAY - פריטים לא מגיעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה להזמין לדים מחו"ל ? יש לך בארץ ובזול יותר.

למה? כי שילמתי $3.60 ל2 זוגות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

1. אם תסגור את הDISPUTE לא תוכל לפתוח אותה מחדש.

משמע, גם אם הוא אומר שהוא ישלח לך שוב - אל תסגור אותה.

תגיד לו שברגע שזה יגיע אתה תסגור. אם זה לא יגיע אתה לא סוגר.

אם זה יגיע אחרי שPAYPAL יסגרו ויחליטו להחזיר לך את הכסף - אתה תשלח לו את הכסף שוב (אני עשיתי את זה כמה פעמים).

2. אין לך מה לעשות. אתה צריך לחכות את ה3 חודשים שהם במסגרת הזמן המשוערת של המשלוח.

כל עוד המוכר לא התחייב בפניך שהמשלוח הוא AIR MAIL - הבעיה היא שלך.

אם תפתח DISPUTE והוא יראה את האישור שליחה - לא תקבל כסף.

אם לא תפתח DISPUTE - אחרי 45 יום האפשרות נגמרת אבל תקופת ההגעה במסגרת הזמן המשוערת לא תמה.

הוא יטען שזה עדיין בדרך ושוב לא תראה כסף.

לעולם לא מזמינים משלוח מחו"ל בדואר יבשה אלה אם זה משהו גדול וכבד שלא יכול להגיע לארץ במטוס (או שזה מייקר את המשלוח בצורה ממש מטורפת).

מוודאים 10 פעמים שהמשלוח הוא AIR MAIL - במיוחד אחרי שאתה מתמקח איתו על מחיר המשלוח.

3. קח את הקוד EMS שהמוכר נתן לך וכנס לאתר הדואר הצרפתי (GOOGLE יתן לך כתובת תוך מספר שניות).

הוא אמור להופיע שם. הוא לא יופיע באף מערכת אחרת אם הוא לא הגיע לאותה מדינה.

(לצורך העניין לא תראה את החבילה באתר של דואר ישראל אם הוא לא הגיע לארץ ועבר מיון פה בארץ)

אם הוא לא מופיע גם באתר הצרפתי - אז אתה מוזמן לפתוח DISPUTE ובטענות שלך להגיד שלמרות שמופיעה קבלה על משלוח של חבילה,

הTRACKING NUMBER לאא קיים בכלל באתר של רשות הדואר ויתכן כי מדובר בכלל במשלוח של חבילה אחרת או כל מעשה מרמה אחר.

בכל מקרה, מצאת זמן לא טוב לעשות הזמנה של דואר מחו"ל. מאירופה לא עושים הזמנות מאמצע נובמבר עד ינואר. מארה"ב לא עושים הזמנות משבוע-שבועיים לפני THANKGIVING עד אמצע ינואר.

השירותי דואר, מכל הסוגים, כולל UPS, FEDEX ושות' עמוסים בצורה מטורפת. למעלה מ35 אחוז מהחבילות שנאבדות בשנה - נאבדות בתקופה הקצרה הזו (כחודש).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

1. כבר סגרתי את ה-dispute כי הבנתי שאין לי עם מי לדבר והוא סתם מושך את הזמן. אומנם סגרתי אבל העברתי את הנושא לתלונה ל-paypal. היות והוא לא הציג שום קבלה, כנראה שבמקרה הנ"ל אני לא אפסיד. באתר של פייפאל רשום שיש לו אפשרות להגיב עד ה-31 לחודש. אם לא יעשה כך, אוטומתית התלונה תוכרע לטובתי.

2. אם הייתי יודע מראש שהמוכר ישלח דרך הים, לא הייתי קונה. הוא ניסה למכור מוצר ולא אהבתי את מחיר המשלוח. לאחר שלא הצליח למכור, פניתי אליו עם הצעה לקנות במחיר משלוח של 2 פאונד. הוא הסכים וחשבתי שהכל בסדר. רק לאחר שחיכיתי חודש ושאלתי אותו מה קורה (לאחר מייל 2/3) התברר שהוא שלח את זה דרך הים. מלוכלך מאוד ומעצבן. כרגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלחכות ולקוות שיגיע (עברו 45 יום מהרכישה).

3. מס' החבילה מופיע באתר הדואר הצרפתי (colissimo) ורשום שמטופל כרגע ברשת שלהם. מצד שני, המוכר היה בדואר ושם נמסר לו שלא מוצאים את החבילה. המידע שהוא קיבל הוא שיקח חודש עד שיאתרו את החבילה. הכעס שלי הוא, למה אני צריך להמתין כל כך הרבה זמן כאשר שילמתי בזמן ובעצם כרגע שילמתי כבר לפני יותר מחודש על מוצר שלא קיבלתי. פתחתי dispute וביקשתי החזר כספי אבל כרגע המוכר לא עונה. האם אני יכול בכלל לדרוש ממנו החזר אם יש לו קבלה והוכחה לכך ששלח ?

תודה רועי ולכל השאר על העזרה עד כה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב יש עידכון לגבי מס' 3:

היום הפריט הגיע אחרי שהסתובב כחודש במכס וזאת לאור כמות החותמות של המכס על הטופס. ומה הכי טוב ? שהמכס לא ביקש שקל.:lol:

Veni Vidi Vici

פורסם

עוד עידכון: והפעם מקרה מס' 1.

נשלח אליי מייל מ-paypal שבו כתוב שהעניין הוחלט לזכותי. רשום להמתין עד 5 ימים להעברת הכסף.

השאלה היא לאן הכסף יועבר ? לחשבון VISA או לחשבון פייפאל ?

Veni Vidi Vici

פורסם

מקרים כל כך מוכרים...:roll:

המלצה שלי, אל תנסה לקבל החזר דרך פייפאל. יש פה פרוצדורה מאוד מסובכת ומיותרת שמתוארת בהודעות קודמות, והאמת אני לא ממליץ לקבל החזר דרך פייפאל כי הם גובים עמלה מאוד גבוהה. הפיתרון הוא פשוט: חברת האשראי שלך למרבה ההפתעה מהווה גם חברת ביטוח לכך שתקבל מוצר שלם ששולם דרכה. מניסיון שעזרתי לחבר כאשר כלום לא עזר, החבילה שלו אבדה והמוכר לא הסכים להחזיר את הכסף, המלצתי לו לפנות לחברת האשראי והוא קיבל את הכסף חזרה אחרי כמה ימים ללא שום עמלה.

בקשר למוכר הבריטי זה באמת נשמע מסריח ואני בד"כ נמנע ממוכרים שמנסים להרוויח כסף ע"י דמי משלוח גבוהים (מכיוון שהעמלת מכירה היא רק על מחיר המכירה ולא על המשלוח) כי זה מעיד על מוכר לא אמין, אבל למרבה הצער רוב הסכיויים שלא יעשו לו כלום גם אם תתלונן, לא הייתי ממליץ גם על להשאיר פידבק שלילי או משהו כזה כי הוא יכול להחזיר לך באותה מטבע.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון אחרון:

מקרה 1: אחרי 4 ימים קיבלתי זיכוי מלא לכרטיס היוזה איתו שילמתי.

מקרה 2: לפני מס' ימים קיבלתי את הפריט = 3+ חודשים לקח אבל הגיע כמו גדול.:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

מסקרן לדעת על מה מדובר.. 8)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...