Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן רוף... שאלות....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשאול , בסביבות כמה כסף עולה לעשות סאן רופ במכונית והאם בכל הדגמים ובכל המכוניות זה אפשרי?

ואיפה מבצעים את זה?

תודה מראש.

פורסם

כמו שציין קודמי ,מושב גנות הוא מקום היחידי מורשה משרד התחבורה שמסוגל להתקין סאן רוף לרכבים.

לי עלה 5000 לסאן רוף ידני לפג'ו שלי ,אני חושב שיכולים להתקין לכל רכב .

איכות העבודה מעולה אין נזילות טפטופים חדירת מים מכל סוג דרך הגג.

הם נותנים 6 שנות אחריות לגג והם עובדים עם חברות כמו סובארו ,פולקסוואגן,אודי,סיאט בהתקנת סאנרוף לרכבים חדשים בהתקנה מקומית .

שירות מעולה וכך גם העבודה ,צור קשר איתם ובקש את אבירם מנהל המקום.

משך ההתקנה כשלוש שעות ויש לך גג .

את האישור מבצעים בעמדה 1 במשרד הרישוי .

ניראה לי שסיכמתי בקצרה כל מה שאתה צריך לדעת ,להבא חיפוש .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
כמו שציין קודמי ,מושב גנות הוא מקום היחידי מורשה משרד התחבורה שמסוגל להתקין סאן רוף לרכבים.

לי עלה 5000 לסאן רוף ידני לפג'ו שלי ,אני חושב שיכולים להתקין לכל רכב .

איכות העבודה מעולה אין נזילות טפטופים חדירת מים מכל סוג דרך הגג.

הם נותנים 6 שנות אחריות לגג והם עובדים עם חברות כמו סובארו ,פולקסוואגן,אודי,סיאט בהתקנת סאנרוף לרכבים חדשים בהתקנה מקומית .

שירות מעולה וכך גם העבודה ,צור קשר איתם ובקש את אבירם מנהל המקום.

משך ההתקנה כשלוש שעות ויש לך גג .

את האישור מבצעים בעמדה 1 במשרד הרישוי .

ניראה לי שסיכמתי בקצרה כל מה שאתה צריך לדעת ,להבא חיפוש .

זה לא קצת אבסורדי שיש מקום אחד בכל הארץ ???

אם בן אדם מקירית שמונה רוצה להתקין סאן רוף הוא צריך לנסוע עד לשם ???

פורסם

לצערי הוא היחיד המקצועי ביותר והיחידי שנותן אישור .

בכל מקרה אני לא התקנתי רק בגלל אישור ,סאנרוף שלא מותקן כראוי יכול לגרום לנזק ונזילות בחורף או בשטיפה .

הסאנרוף שלהם פשוט מותקן בול על האוטו אין חדירה של מים איך שלא תנסה ,לדעתי שווה כל שקל .עשיתי חישוב של התקנה נכונ ומקצועית +אישור שווה את המחיר ואת הנסיעה כי זה לא דבר שיתקלקל לך בקרוב ככה שתמצא לך יום תקבע תור מראש ותיסע לשם .

על איזה אוטו ברצונך להתקין את הגג?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...