Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לתאילנד ורציתי לדעת היכן ניתן להשיג בבנגקוק כרטיס 1GB XDPICTURE

בזול למצלמה שלי היא מדגם D560

בארץ בזאפ מצאתי כזה ב95 שח הכי זול

תודה מראש לממליצים

פורסם

אתה מוציא 4000 ש"ח על כרטיס טיסה וחוסך 100 שקל על כרטיס זיכרון.

מה אתה חושב שבתאילנד זה בחינם. אם לא 95 אז 80 שקל. בשביל 15 ש"ח אתה משתגע? זה מחיר מנת פלאפל.

בכל מקרה, כמו בארץ בכל חנות צילום תמצא כרטיס זיכרון, במרכז הקניות MBK (לשעבר טוקיו סנטר) או במרכז המחשבים -פאן טיפ.

קבל עצה ידידותית! קנה בארץ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצטרף לתגובות - ההפרש במחיר קטן מדי,

ויכול להיות שייצא לך בכלל יקר יותר.

יש דברים שכדאי לקנות בארץ, כרטיס זיכרון הוא אחד מהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי לא יהיה שם יקר יותר מאשר בארץ ואולי אף תוכל לקנות יותר מ1GB במחיר זול יותר (כאחד שאח שלו היה פעמיים בתאילנד ב6 השנים האחרונות, וסיפר לו על 'מחירי השחיתות')

8)
פורסם

בארץ כרטיס כזה עולה 100 וקצת מאוד שקל

נגיד ששם הוא יקנה ב30 שקל

באחוזים זה מטורף לחלוטין !!! אבל בכסף ? חסך פחות מ100 שקל, עכשיו נגיד שהוא מגיע הביתה, מדליק את המצלמה, בא לטעון ג'יגה של תמונות כלכך יפות מהטיול של החיים שלו - ובום - הכרטיס נשרף כי הוא היה זיוף מעפן

לדעתי עדיף לקנות בארץ

• תוכן חדש...