Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי 205 שנת 94, מזה זמן אני נתקל בבעיה מעצבנת מכיוון שאיני יכול לנקות את השמשה הקדמית עקב עבודה לקוייה של השפריצרים אחד עובד בקושי והשני פחות מזה, עלי לציין שנתקלתי באותה בעיה בשפריצר האחורי שסודרה בעזרת סיכת ביטחון ועכשיו יוצא שהשפריצר האחורי מוציא מים המגיעים אפילו לשמשה הקדמית :lol:

ככל שהצלחתי לראות אין נזילות בצינורות ומנוע השפריצרים עובד כמובן.

אשמח לשמוע עצות מאנשים שנתקלו בבעיה דומה ובדרכי הפתרון אפשריים.

סיכת הבטחון שהשתמשתי בה לשפריצר האחורי נכנסת לשפריצרים הקדמיים אך אולי סיכה יותר קטנה תעזור יותר (הסיכה הזאת היא הכי קטנה שהצלחתי למצוא) מישהו אולי יוכל ליעץ לי שימוש באביזר אחר שיכול לעזור (נאמר לי להשתמש במיתר גיטרה אבל הוא יותר עבה וקשה לי להאמין שהוא יכנס).

תודה רבה!

פורסם

אהלן..

1)אפשר להגדיל את החורים בעזרת סיכה.

2)להכניס טיפה מסיר אבנית למיכל ולתת למשאבה לפעול רצוף עד שייגמרו המים.

3)לחץ אויר ...אבל!!!!!!! לא בצורה אגרסיבית לאט לאט.

בברכה.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

כנראה שהצינורות של המים נסתמו.

תרשה לי לשאול אותך שאלה: האם אתה משתמש במים ייעודיים לשמשות, או במי ברז? אם במי ברז, אז זה צפוי מאוד שהשפריצרים ייסתמו להם. הרי במי ברז יש פי כמה וכמה יותר אבנית מאשר במים ייעודיים לשמשות...

או שתכניס סילית למים השפריצרים, או משהו יותר עדין, כמו סיף (פנטסטיק), או אפילו ערבוב של חומץ, סודה לשתיה, ומלח לימון.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני מתשמש רק במים מזוקקים אך הרכב אצלי שנתיים :)

בשאר 12 השנים רק הבעלים הקודם יודע מה הוא שם ברכב.

אני אנסה להוסיף חומץ, סודה לשתייה ומלח לימון למיכל ולתת לשפריצרים לעבוד עד שיגמרו המים.

השאלה אם זה לא יפגע בשום דבר מחלקי המערכת? מיכל מילוי, צינורות או השפריצרים עצמם.

רב תודות!

פורסם

אתה יכול לוותר על הסודה לשתיה.

חומץ הוא חומר מסוג "חומצה" , סודה לשתיה הוא חומר מסוג "בסיס".

בערבוב השניים הנ"ל, הם סותרים אחד את השני, ומנטרלים זה את חומציותו של זה, וזה את בסיסותו של זה.

התוצר ד"א, זה CO2.

עשה ניסוי בביתך ותיווכח שאני צודק. ערבב חומץ לימון עם סודה לשתיה, ותראה את התסיסה. אם תוכל לכוון את הגז הנפלט CO2 לעבר להבה (נר למשל), הלהבה תכבה.

* יש אמצעי מיגון וכיבוי שריפות שמסתמכים על הטכניקה הזו, כי CO2 "חונק" אש.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

השורה האחרונה ידוע כל השארה, מידע חדש. מודה לך :)

אז אתה אומר להוריד מהתפריט את הסודה לשתיה ולהישאר רק עם המלח לימון והחומץ?

מה עם כל חלקי המערכת? ישארו כפי שהם רק נקיים מאבנית???

תודה.

נ.ב

שאלה נוספת, המלח לימון לא יכול להיתקע בשפריצרים ולגרום ליותר נזק מתועלת?? אולי או לההוסיף רק חומץ או להשתמש עם מים רותחים שבהם כבר יש מלח לימון וחומץ?

פורסם

נורא פשוט , ענו לך כבר .

פרק את השפריצרים , שים בכוס עם מסיר אבנית , תרכיב חזרה , וסע לשלום .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כמובן, עדיף ממיס אבנית.

חומץ ושאר חומרים יכולים להועיל, אבל למה לשבור את הראש? קומבינות תשאיר למקגאייור.

ממיס אבנית (כמו סילית וכד') לא עולים הרבה, ועושים את העבודה כמו שצריך, ובלי חששות לשאר מרכיבי המערכת.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני פשוט לא רוצה לשבור את השפריצרים במהלך הנסיונות להוציא אותם.

אז פשוט לרכוש סיליט ולשים אותו במיכל ולהפעיל את השפריצרים עד שהמיכל יתרוקן?

פורסם

כן. אם יש לך חשש ואינך יודע לפרק את השפיצרים, עשה זאת כך.

יהיה בריא גם למשאבה.

לאחר מכן, השתמש בנוזל שמשות ייעודי.

פורסם

טוב אז ככה נקנה חומר מסיר אבנית "סיליט" וחומץ.

הוצאתי את צינורות השפריצרים מהשפריצרים אך איני מצליח להוציא את השפריצרים.

מה ניתן לחילופין לעשות? האם חומץ שאני אשים במיכל המילוי לא יזיק למערכת או לצבע הרכב או לגומיות??

תודה.

פורסם

שים מסיר אבנית במיכל וזהו!!!

איזה סיפור עשית משפריצרים סתומים. תשכח מהחומץ.

מסיר אבנית, אולי תמהל עם קצת מים, ויאללה תשפריץ קצת וזהו.

*שפריצר חלופי עולה 4-7 שקלים , בכל מקרה זה לא כזה סיפור נורא, והסילית לא תזיק לכלום.

• תוכן חדש...