Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אנחנו זוג צעיר, ומעוניינים לרכוש מכונית חדשה(חדשה בשבילנו, אבל יד שנייה).

אין לנו מושג מאיפה להתחיל.

גם לגבי התקציב- אנו חלוקים.

אנחנו מעוניינים במכונית אמינה (המליצו לנו על טויוטה קורולה, מאזדה 3 או סוזוקי בלאנו). השאלה היא- מאיזו שנה אפשר לקנות כך שנקבל איזשהו איזון של מחיר זול, אבל שלא נצטרך ללכת למוסך כל שבוע? האם זה נכון שככל שהמכונית חדשה יותר, בהכרח המכונית תזדקק לפחות תיקונים? מהו הגבול?

לגבי איפה לקנות- מה מומלץ? מלוחות באינטרנט? מישהו המליצו לנו לקנות מחברות ליסינג מישהו המליץ על אלדן. מה ידוע לכם על קנייה מחברות ליסינג, ומה לגבי אלדן באופן ספציפי?

לגבי מוסכים- הבנתי שיש רמאים בעסק. איך אנחנו מוצאת מוסכניק אמין? (אנחנו צריכים באזור ירושלים. יש המלצות?)

מהם השלבים בקניית רכב? מה לשאול? מה לבדוק? איפה אפשר להשוות מחירים? יש לכם טיפים?

תודה רבה!

פורסם

תתחילו מהחלטה על תקציב (בין לבין).

אוטומאטי או ידני.

סופר מיני או משפחתי.

שלושת הרכבים שהמליצו עליהם באמת נחשבים לאמינים וגם אני ממליץ עליהם. (בתנאי שרוצים משפחתי בעל גיר אוטומאטי).

אם רוצים גיר ידני - תקחו בחשבון רכבים אירופיים (רנו מגאן ).

אבל טויוטה ומאזדה יהיו יותר יקרים מסוזוקי מאותו השנתון וגם הביטוח יקר יותר.

אני ממליץ לחפש קודם כל רכב מפרטי ולא ליסינג או השכרה.

מבחר גדול של רכבים באתר YAD2.CO.IL

לא להתקרב לסוחרים או מגרשים!

15 אלף ק"מ לשנה -קילומטראז' טוב לרכב בנזין.

זה כמובן נכון לגבי גיל רכב ותיקונים- לכל אוטו יש בלאי טבעי. איפה הגבול? תלוי בטיפול נכון ויחס של בעלים קודמים. ושוב תתחילו מהתקציב.

אחרי קניה תבקשו המלצות בפורום על מוסך באיזור ירושלים לדגם שתקנו.

לא לקנות אוטו בלי בדיקה במכון לפי בחירתכם. אם יש שאלות בקשר לתוצאות הבדיקה-אפשר גם לשאול בפורום .

בהצלחה!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נקודת המפתח היא מסגרת התקציב.

לאחר שנדע את התקציב, המצב יהיה פשוט יותר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תקציב- כמה שפחות- יותר טובץ אבל שהמכונית לא תהיה טרנטה. בערך 40000 ש"ח.

האם יש הבדל משמעותי בין קניית טויוטה קורולה משנת 1999 ל 2000?(הרי יש הבדל במחיר) אני לא כ"כ מבינה בעניינים האלה. אני רוצה להבין מתי המכונית הופכת להיות מכונית מימי אנטיוכוס? אני מבינה שככל שהרכב ישן יותר ומשומש יותר הוא יצטרך יותר תיקונים. אני מתארת לעצמי שהעקומה היא לא לינארית, או שכן? האם ההבדל באיכות המכונית בין 2005 ל2004 הוא אותו הבדל שבין מכונית מ2000 ל1999 לדוגמא? איפה בערך הגבול?(מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי...).

מה היתרונות/ החסרונות של טויוטה קורולה/ סוזוקי בלאנו/ מאזדה לאנטיס .

בנוסף- נראה לי מסובך מידי לקנות מלוחות יד שנייה, בגלל כל הרמאים וכו.(או שאני טועה?) אם אני מחליטה שאני רוצה לקנות מחברה- מאיפה כדאי? מה אתם יודעים על אלדן?

תודה!

פורסם
האם ההבדל באיכות המכונית בין 2005 ל2004 הוא אותו הבדל שבין מכונית מ2000 ל1999 לדוגמא? איפה בערך הגבול?(מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי...).

תודה!

בשנתונים כל כך סמוכים, ההבדל לא קשור לשנתון, אלא למצב התחזוקתי ואופן השימוש של הרכב עד לאותו רגע.

האם איש בין 41 יותר בריא מאיש בן 42 ?

לפעמים כן, ולפעמים לא.

בנוסף, קראי את השרשורים הדביקים שבראש פורום היעוץ.

תוכלי ללמוד הרבה.

על כך אחת מהמכוניות שציינת תוכלי למצוא מידע רב במנוע החיפוש של הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כעת כשיש תקציב, ניתן לתת תשובה עיניינית.

אני ישתדל לתת תשובה שתוכל לפשט את הדברים.

מצב של רכב הוא פונקציה ישירה של רמת הטיפול והנהיגה שעבר הרכב(בעיקר בשנתונים ישנים).

אין הבדל ממשי בין קורולה 99 או 2000 , מלבד השנתון, מבחינה מכנית ואיבזור זה אותו רכב.

קורולה מאופיינת באמינות מאוד גבוהה, שתיתן לך שקט נפשי (מבחינה מכנית), וכן זהו רכב מאוד מבוקש.

הבעיה בקורולה זה המחיר המופרז שלה, בתקציב שלך תוכלי לרכוש בקושי רב קורולה 98 , צריך לעבוד קשה להשיג קורולה.

לאנטיס גם כן רכב פופלרי, בעל אמינות טובה, תוכלי לרכוש שנתון מתקדם יחסית לקורולה(אפילו מודל 2000), לנטיס קלה להשגה.

באלנו, לא מומלץ במיוחד, אבל בעל מחיר מפתה יחסית לשתי המתחרות.

אופציה משתלמת מבחינתך, היא האלמרה 2000, מכונית מעולה, לא פחות טובה מהקורולה, אבל בעלת שוק חלש יחסית.

המלצה אחרונה: במהלך החיפוש והקניה, קחי מישהו שמבין ברכבים, אחרת את תהיי טרף קל לסוחרים.

בהצלחה!!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
שתיתן לך שקט נפשי

קורולה נותנת שקט נפשי ?

פסיכיאטרים רושמים מרשם קורולה לחולים ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לפי הסיפורים כאן בפורום, אני רואה שלא מתאים לי כ"כ לקנות מלוחות יד 2. נראה שכולם רמאים. האם יש לכם מידע על חברת אלדן?

פורסם

בלוחות יש גם אנשים פרטיים וישרים, שמוכרים מכוניות טובות.

די פשוט לברר מי הוא מוכר פרטי, ומי סוחר חאפר שמוכר את הרכב של "גיסתו", שקנה מוקדם יותר באותו יום.

כשאת מתקשרת למספר, ואומרת "זה בקשר לאוטו", והמוכר שואל לאיזה אוטו את מתקשרת - הוא סוחר.

קראי שוב את השרשורים שהפנתי אותך אליהם.

מידע על חברת אלדן תמצאי פה:

http://www.eldan.co.il/israel/index.asp

יש להם מחלקות טרייד אין - כמו לסוחרי רכב רבים. הם סוחרי רכב מורשים, ולא חאפרים שקונים ומוכרים רכב בלוחות סופ"ש ומסתירים את היותם סוחרים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...