Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

1. השמשה הקדמית שלי מלאה בשריטות ומעין כתמים קטנים שלא יורדים. האם יש דרך מיוחדת לטפל בהם ? וכמה עולה בערך להחליף שמשה ?

2. כשפותחים את דלת הנהג מתגלה הגומי שעוטף את ה"משקוף" של הדלת שאמור לאטום את המכונית מבחוץ. באיזשהו חלק למטה הגומי נקרע (אך חלקו עדיין מחובר), אך כשהדלת סגורה יש איטום. זה לא נורא, נכון ? (אם צריך תמונות תגידו ואני אצלם)

3. איך מומלץ לנקות את לוח המכוונים ? אחרי כל ניקוי מצטברים שם כתמים לבנים, כמו אדים. כשמנקים זה עובר אך חוזר אחרי 2 שניות.

תודה רבה מראש

פורסם

שאלה נוספת

איך מורידים את המדבקות של טסטים של שנים קודמות מהצד הפנימי של השמשה ?

כשהרכב בן 8 זה מתחיל להיות הרבה מדבקות...

הבנתי שלמדבקות מומלץ מים רותחים אבל זה מבפנים ולא מבחוץ.

נ.ב. ביצעתי חיפוש לפני פרסום ההודעה ולא מצאתי תשובות הולמות לשאלותי.

פורסם
שלום

1. השמשה הקדמית שלי מלאה בשריטות ומעין כתמים קטנים שלא יורדים. האם יש דרך מיוחדת לטפל בהם ? וכמה עולה בערך להחליף שמשה ?

2. כשפותחים את דלת הנהג מתגלה הגומי שעוטף את ה"משקוף" של הדלת שאמור לאטום את המכונית מבחוץ. באיזשהו חלק למטה הגומי נקרע (אך חלקו עדיין מחובר), אך כשהדלת סגורה יש איטום. זה לא נורא, נכון ? (אם צריך תמונות תגידו ואני אצלם)

3. איך מומלץ לנקות את לוח המכוונים ? אחרי כל ניקוי מצטברים שם כתמים לבנים, כמו אדים. כשמנקים זה עובר אך חוזר אחרי 2 שניות.

תודה רבה מראש

1.עדיף לשבור את שמשה ותלך לביטוח (לא להגיד שעשית את זה בכוונה).ותקבל את שמשה ב200 שקל חדשה

2.לגבי משקוף,אם זה מזיק לך תחפש מהפירוק ותמצא במשומש.ואם לא מזיק לך ואז זה לא נורא

3 אולי תנסה טינרו יעזור להוריד את שמה מפריע לך בלוח מכוונים.

4.טינרו,במאה אחוז מוריד את מדבקות של טסט.

זהו

בהצלחה

פורסם

להסיר מדבקות בקלי קלות: מכירים את המגרד צבע מהריצפה זה כמו סכין יפני כזה עם ידית.

זה מוריד את הדבק ב100%.

או שתפרקו סכין יפני ותתפסו אותו בזווית חדה גם יהיה טוב.

פורסם

מחזק את ba323f , דרך אחרת: תוריד את המדבקות , ועל מה שישאר תעביר נפט עם סמרטוט , תן לו לפעול איזה דקה, ואז תשפשף את כל הדבק שנשאר עם סמרטוט ספוג בנפט. מוריד הכל ב-100% ולא הורס כלום.

בקשר ללוח המכוונים: שלא תעיז!!! להשתמש בטינר. הפלסטיק הזה עדין ומאוד רגיש, במיוחד לטינר, טרפנטין ושאר חומרים מאכלים. צריך לנקות ביסודיות עם מים, ולהשפריץ עליו חומר טוב לפלסטיק ודשבורד, כמו למשל stp sun of a gun

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אוקי קודם כל תודה על העזרה

עכשיו ככה:

1. בקשר למדבקות טסט - אני אנסה את ההמלצות.

2. בקשר לגומי של האיטום - אני אתעלם מכך, הרי ממילא הוא עובד תקין.

3. בקשר לשמשה - כמה עולה חדשה מבלי לשבור ? אם ההפרש לא גדול אני מוכן לשלם ולא להסתבך עם הסיבוך של שבירה, ניקוי, גרירה למוסך, תביעת ביטוח וכו'.

4. לגבי הלוח מכוונים - איפה אפשר לקנות תכשירי ניקוי ללוח ? (רק ל"שמשה" החיצונית שלו)

ועוד שאלה לרשותכם:

עם איזה סבון מומלץ לנקות את הרכב מבחוץ ?

יש משהו ביתי או שכדאי לקנות משהו ייעודי ? (ואם כן - אם אפשר איזה המלצה למשהו שאפשר לקנות בחנויות כמו ACE, תודה)

פורסם
אוקי קודם כל תודה על העזרה

עכשיו ככה:

1. בקשר למדבקות טסט - אני אנסה את ההמלצות.

2. בקשר לגומי של האיטום - אני אתעלם מכך, הרי ממילא הוא עובד תקין.

3. בקשר לשמשה - כמה עולה חדשה מבלי לשבור ? אם ההפרש לא גדול אני מוכן לשלם ולא להסתבך עם הסיבוך של שבירה, ניקוי, גרירה למוסך, תביעת ביטוח וכו'.

4. לגבי הלוח מכוונים - איפה אפשר לקנות תכשירי ניקוי ללוח ? (רק ל"שמשה" החיצונית שלו)

ועוד שאלה לרשותכם:

עם איזה סבון מומלץ לנקות את הרכב מבחוץ ?

יש משהו ביתי או שכדאי לקנות משהו ייעודי ? (ואם כן - אם אפשר איזה המלצה למשהו שאפשר לקנות בחנויות כמו ACE, תודה)

אין לך מה להסתבך עם הניקוי של האוטו , פשוט תקח פלאג של רכב ותנעץ אותו בשמשה והזכוכית תתנפץ לחתיכות בלי להתפזר ברכב.

פורסם

היו זמני בומבה:

1:

אתה דיי מגזים אין צורך לרוץ להחליף שמשה בגלל דברים פשוטים כאלו.

יש מקום מסויים שמחליק לך וכמעט מעלים את השריטות האלו (תריץ חיפוש בפורום.)

*אם אתה מאוד מעוניין להחליף אז שבור את השמשה ותתקשר לביטוח והם יפנו אותך לזגג הקרוב לבית שלך.

*יש לציין שאתה צריך לבדוק אם יש לך בכלל ביטוח שמשות שלא תעשה משהו טיפשי.

*קח בחשבון שמתי שתמכור את הרכב אז בבדיקה יצויין שהשמשה חדשה ויש כאלו שבודקים את הנושא (כמוני!)

2:

הכוונה שלך לגומי העליון או הצדדי?

בעיקרון זה עיניין של יופי, אם זה לא משהו שמפריע לתקינות של הרכב כגון: מים אז אל תגע בזה.

ואם זה מפריע לך אז תחליף לא אמור להיות סיפור.

3:

זה בדרך כלל קורה מחומרים כאלו או אחרים שבעלים קודמים לפניך ריססו וזה מה שייצר את הגועל שאתה רואה.

נכון זה מעצבן אבל אין הרבה מה לעשות חוץ מאשר לפתוח את הלוח ולנקות ידני (תברר על זה קצת לעומק לפני שאתה עושה)

4:

אני אישית לא אוהב שיש על השמשה יותר ממדבקה אחת (יותר ממדבקה אחת בדרך כלל אתה תראה על רכבים ישנים)

הדרך הכי קלה והכי מהירה היא: לקחת אציטון, החומר שהבחורות מסירות איתן את הלק, שפוך קצת על הצמר גפן

ותשפשף *קלות!* ואני מבטיח לך שלא תאמין באיזו קלות זה יצא לך.

*לא סכינים ולא נעליים, כול דרך אחרת פשוט מטומטמת וסתם מסכנת את היידים ואת השמשה*

5:

אני אישית מנקה את הרכב עם שפו ווקס, משהו דיי נחמד שעושה את העבודה.

ולאחר מספר שטיפות אתה תראה שהרכב מקבל ברק דיי קבוע שזה מאוד יפה.

תמצא אותו באוטו דיפו.

בהצלחה! 8)

פורסם

בקשר לשמשה - הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה. איפה אפשר להעלים את השריטות הנ"ל ??

ובקשר ללוח מכוונים - בשביל מה צריך לפתוח ולנקות ? הלכלוך הוא מבחוץ (ככה זה נראה לפחות, כי שלפני שמנגבים את הפלסטיק מהמים - אין את ה"לכלוך")

נ.ב.

אחד הפרטים הכי בולטים מבחוץ אצל המכוניות יוקרה הוא ההשתקפות מהחלונות. ניקיתי את החלונות שלי ממש טוב עם נוזל ניקוי לשמשות והברק וההשתקפות די מינימליים. איך ניתן להגביר תא התופעה ?

פורסם
בקשר לשמשה - הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה. איפה אפשר להעלים את השריטות הנ"ל ??

ובקשר ללוח מכוונים - בשביל מה צריך לפתוח ולנקות ? הלכלוך הוא מבחוץ (ככה זה נראה לפחות, כי שלפני שמנגבים את הפלסטיק מהמים - אין את ה"לכלוך")

נ.ב.

אחד הפרטים הכי בולטים מבחוץ אצל המכוניות יוקרה הוא ההשתקפות מהחלונות. ניקיתי את החלונות שלי ממש טוב עם נוזל ניקוי לשמשות והברק וההשתקפות די מינימליים. איך ניתן להגביר תא התופעה ?

בקשר לשמשה אם זה כזה קריטי לך באמת תשבור ותקבל חדש.

אתה סתם תשתגע בלמצוא תשובה אחרת.

בקשר ללוח שעונים: קודם כול תבדוק על איזה סוג של לכלוך מדובר, האם זה פנימי או חיצוני.

אם זה חיצוני זה ממש בקלות ואם זה פנימי זה סיפור אחר לגמרי.

בקשר לחלונות:

תנקה אם חומר יעודיי לחלונות, תנקה את החלון גם מבפנים וגם מבחוץ בעזרת עיתון.

• תוכן חדש...