Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר כמה בדיקות והמון קריאה באינטרנט הגעתי למסקנה שלכל רכב יש הרבה חסרונות

מזדה 3 - כבר נמאס ממנה ושותה המון דלק

קורולה - אוטו מעולה חוץ מהגיר שזה כמעט הכל למרות שאני די התרגלתי השאלה איך הוא יהיה בשוק המשומשות.

פוקוס - למה כן אוטו ממוצע, שמירת ערך לא משהו.

יונדאי i30 - נחמד אבל משהו אישי לא מתלהב על יונדאי.

B3 מנוע 2000 - תא מטען וצריכת דלק.

ידיד שלי התחיל לשכנע אותי ללכת על הסיוויק שזה לא הרבה יותר יקר משאר הרכבים שאני מתלבט עליהם

מה דעתכם?

האם מישהו יודע לגבי B3 סדאן 4 דלתות?

פורסם

פוקוס 2 ליטר, עולה על כל האופציות אשר ציינת פה.

לגבי צריכת דלק, ב 99% מהמיקרים זה פועל יוצא של צורת נהיגה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חשוב לבדוק כמה הסובארו אוכלת

ידוע כי B4 אוכלת 1 ל 8 נתון זה במשוואת הבחירה חשוב מאוד

וברוב הפעמים משנה יכול לשנות את תהליך הבחירה

לכן לבדוק טוב טוב .

פורסם

בגלל ההתפזרות לכל כך הרבה כיוונים, מומלץ כי תעשה נסיעות מבחן על כל המכוניות ותבחר את מה שנראה לך יותר. ניכר גם כי אתה שרוי בסוג של מיסקונספציות בנוגע לחלק מהמכוניות.

מזדה 3 1.6 לא צורכת יותר דלק מרוב המתחרות בקבוצה.

קורולה היא לא מכונית "מעולה" מלבד הגיר, היא מכונית טובה מלבד הגיר.

פוקוס היא דווקא כן מכונית טובה, ושמירת הערך כרגע לפחות לא נחותה משמעותית משל האחרות.

יונדאי I30 - האם נהגת בה?

B3 - אם צריכת הדלק מפריעה לך, למה אתה מתעניין במנוע 2.0? מעבר לכך לא מדובר במכונית מרשימה במיוחד.

סיוויק - שוב, בצע נסיעת מבחן וחזור עם התרשמות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי עשיתי נסיעת מבחן

ב- B3 לא עשיתי כי התא מטען כ"כ קטן שעד שלא תהיה גרסת 4 דלתות זה לא בא חשבון

בסיוויק האוטו מאד מרווח תא מטען בסדר תחושה מאד נעימה בתוך הרכב אבל הפריעו לי שתי דברים 1)תנוחת ישיבה בכסא הנהג לא אידיאלית 2) בסל"ד קצת גבוה אתה שומע את המנוע חזק

בקורולה האוטו מצד עצמו ענק (תא מטען חלל פנימי) התחושה ברכב לא מי יודע כמה ריפודים זולים ועוד דברים קטנים, העיקר הגיר לא כ"כ גרוע צריך ואפשר להתרגל מה שיותר מעצבן זה הזינוק בעליה שגם זה סביל (נסיעת המבחו היתה בירושלים כך שהתנסיתי בעליות חדות)

הפוקוס לא בדקתי עדיין כי שמעתי שבינואר מגיע דגם חדש

אני עדיין ממתין לנסיעת מבחן ב- I30

אשתי די סגורה על גולף 1.6 מה דעתכם?

פורסם
שלום לכולם

לאחר כמה בדיקות והמון קריאה באינטרנט הגעתי למסקנה שלכל רכב יש הרבה חסרונות

לעעע וואלה?

מזדה 3 - כבר נמאס ממנה ושותה המון דלק

קורולה - אוטו מעולה חוץ מהגיר שזה כמעט הכל למרות שאני די התרגלתי השאלה איך הוא יהיה בשוק המשומשות.

קצת קשה לענות לך על השאלה, כי הרכב הוא ממודל 2008, ככה שעדיין אין מידע לגביו בשוק המשומשות.

פוקוס - למה כן אוטו ממוצע, שמירת ערך לא משהו.

יונדאי i30 - נחמד אבל משהו אישי לא מתלהב על יונדאי.

B3 מנוע 2000 - תא מטען וצריכת דלק.

ידיד שלי התחיל לשכנע אותי ללכת על הסיוויק שזה לא הרבה יותר יקר משאר הרכבים שאני מתלבט עליהם

מה דעתכם?

האם מישהו יודע לגבי B3 סדאן 4 דלתות?

אתה ערכת המון בדיקות וקראת הרבה בטינטרנט ולא ידעת שאין B3 סדאן בארץ?

תנסה קורולה 2003-7

פורסם

אם אתה רוצה פולקסוואגן, עדיף לדעתי לבחור בג'טה 1.6 - היא קצת יותר מעודכנת ויש לה תא מטען ענק (לדעתי היא גם נראית טוב יותר מהגולף). גם הגולף וגם הג'טה מאוד סולידיים ונעימים ולמרות המנוע החלש (יחסית), יש להם גיר מופלא בן 6 הילוכים שפשוט מפצה על חולשת המנוע. אגב, אם כבר פולקסוואגן, אני הייתי דוקא הולך על האוקטביה, שחולקת אותו מנוע ושלדה, אך מרווחת ונוחה יותר. עליך להביא בחשבון שאם בידוד רעשים חשוב לך - אתה עלול להתאכזב הן מהגולף והן מהג'טה, אחרי שגילית רגישות לנושא בסיויק.

פורסם
אם אתה רוצה פולקסוואגן, עדיף לדעתי לבחור בג'טה 1.6 - היא קצת יותר מעודכנת ויש לה תא מטען ענק (לדעתי היא גם נראית טוב יותר מהגולף). גם הגולף וגם הג'טה מאוד סולידיים ונעימים ולמרות המנוע החלש (יחסית), יש להם גיר מופלא בן 6 הילוכים שפשוט מפצה על חולשת המנוע. אגב, אם כבר פולקסוואגן, אני הייתי דוקא הולך על האוקטביה, שחולקת אותו מנוע ושלדה, אך מרווחת ונוחה יותר. עליך להביא בחשבון שאם בידוד רעשים חשוב לך - אתה עלול להתאכזב הן מהגולף והן מהג'טה, אחרי שגילית רגישות לנושא בסיויק.

ג'טה או אוקטביה?

אני מצטער אבל לא כל כך הבנתי על מה אתה ממליץ

פורסם

התכוונתי לומר שאם אתה רוצה vw הג'טה בהחלט בחירה טובה (אני כרגע נוסע על אחת מהעבודה); באופן אישי אני הייתי בוחר באוקטביה שהיא אחותה לבית סקודה, אבל נוחה ומפנקת יותר (וגם שקטה יותר).

פורסם
אוקיי עשיתי נסיעת מבחן

ב- B3 לא עשיתי כי התא מטען כ"כ קטן שעד שלא תהיה גרסת 4 דלתות זה לא בא חשבון

בסיוויק האוטו מאד מרווח תא מטען בסדר תחושה מאד נעימה בתוך הרכב אבל הפריעו לי שתי דברים 1)תנוחת ישיבה בכסא הנהג לא אידיאלית 2) בסל"ד קצת גבוה אתה שומע את המנוע חזק

בקורולה האוטו מצד עצמו ענק (תא מטען חלל פנימי) התחושה ברכב לא מי יודע כמה ריפודים זולים ועוד דברים קטנים, העיקר הגיר לא כ"כ גרוע צריך ואפשר להתרגל מה שיותר מעצבן זה הזינוק בעליה שגם זה סביל (נסיעת המבחו היתה בירושלים כך שהתנסיתי בעליות חדות)

הפוקוס לא בדקתי עדיין כי שמעתי שבינואר מגיע דגם חדש

אני עדיין ממתין לנסיעת מבחן ב- I30

אשתי די סגורה על גולף 1.6 מה דעתכם?

אם אתה רוצה שמירת ערך טובה קנה תסיוויק ,ומה זה הקשקוש הזה סל''ד גבוהה אתה שומע תמנוע חזק הרכב הזה לא מתאמץ בכלל יש לו חמישה יחסי העברה מנוע 1.8 אין סיבה שתשמע תמנוע צורח מניסיון ,ל B3 אל תתקרב בכלל, גם ב 2ליטר הוא לא זז עגלה בלי סוסה,זה 1 ,(אישית אני על סובארו לא שם 5 אלף שקל ולא יקנה עם שיכנוע של אלוהים עצמו) הפוקוס טובה מאוד לגבי שמירת ערך אני לא בקיא ,קורולה אופציה טובה אם אין לך בעיה עם הגיר,וגולף 1.6 גם לא קונים רק 2.0 , ויונדאי הרכב נראה טוב ונותן תחושה שיונדאי מתקדמים אבל עוד פעם ,אם אתה רוצה להודות שיש לך יונדאי:-P בהצלחה

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

• תוכן חדש...