Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים,

לא מזמן התקנתי מידים של דוטק אוביישן (יד שניה, בחיים לא קונה יותר בלי לבדוק כמו שצריך, גם מחננות שניראים אמינים ודוברי אמת) ואחד המידים בצד שמאל מחרחר כזה.

כשאר חותכים אותם גבוה במגבר אז זה זניח, אבל כאשר שמים על FULL, אז בתדרים הנמוכים הוא ממש מחרחר.

עכשיו הממברונה לא קרואה או משהו אבל, כשאני לוחץ עליה אז היא לא הולכת חלק, כאילו משהו מפריע לה, לעומת זאת כשאני לוחץ עלייה עם נטייה טיפה הצידה ולמטה כזה היא הולכת ממש חלק.

מישהו יודע מה הבעיה? והאם אפשר לתקן את זה לבד?

תודה מראש.

:-) just smile
פורסם

יתכן והסליל ניזוק ("שרוף") , אם זה מורל, ניתן לגשת לכל מתקין מורשה ולמסור לתיקון מאוד מקצועי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה זה תדר נמוך?

אולי הם מנגנים משהוא שהם לא יכולים?

או מקבלים הגברה לא טובה?

ואגב אין הרבה רמקולים שבFULL. ינגנו מבלי לחרחר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, אני מאמין שהוא מדבר על חירחור שהסליל פוגע במגנט שמסביבו, שבמהלך עצמו של הממברנה הסליל מתחכך וגורם ל"חירחור". לא עיוות של הרמקול בגלל הספק גבוה או תדרים נמוכים מידי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מר. סאב צודק, לא החירחור שמגיע מעיוות, אלה חרחור של חיכוך כזהף יש לציין שהרמקול השני פועל טוב גם בFULL.

השאלה היא כמה יעלה תיקון? והאם אפשר לטפל בזה לבד, כי שוב כשאני לוחץ על הממברונה עם נטייה קטנה הצידה, כאילו ודוחק אותה קצת לצד אז הממברונה נעה במסלולה ללא חיכוך.

פורסם

באיזו נקודה אתה לוחץ על הרמקול?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נשמע כאילו הרמקול יצא מאיזון. האם יש סימני הדבקה על הממברנה או הסראונד?

אני יודע שאתה מעפולה, אך אני כמעט בטוח שאם תיגש ישירות למורל הם יחליפו לך את הדרייבר או יבצעו תיקון במקום ובחינם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דיי רחוק לי להגיע למורל. אין סימני הדבקה, הסיבה שאני חושב שגרמה לזה הם שהרמקולים נשמרו כמה חודשים ממברונה כלפי ממברונה עם ספוג דק באמצע מחוזקים עם גומיה, זה גרם לרמקול קצת לשקוע אז זה הסתדר כשהם פעלו כמה זמן.

ד"א מה האינטרס של מורל להחליף לי או לתקן בחינם? ואם כבר אוליי אפשר לשלוח להם דרך סדנת התקנות או בכלל לתקן לבד?

פורסם

תבדוק גם את האפשרות ש -2 החוטים שמתחת לממברנה לא קיבלו צורה מוזרה ומפריעים לממברנה בזמן העבודה...

פורסם

הוצאתי את הרמקול והחוטים לא מפריעים שם בכלל, והכל נראה תקין מבחוץ, כשיש רק באס ללא מיד וגבוהים אז הרשרוש מאוד מפריע.

יש למישהו הצעות נוספות? אני דיי לא רוצה לשלוח לתיקון כי זה יד שנייה ואני בטוח שתיקון יעלה כמו שעלו לי שני המידים.

• תוכן חדש...