Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קונקט לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אולי מישהוא יכול לעזור ?

הקונקט 2005 האהוב שלי התחיל להיכבות במהלך הנסיעה גם בסל"ד גבוה. החלפתי פילטר סולר אך הבעיה רק החריפה ולבסוף הוא כבר אינו מניע. במוסך מורשה פורד המחשב הראה שלחץ הדלק בעת ההתנעה נמוך מידי - 40 בר ולכן פסק המוסכניק שבשלב ראשון צריך להחליף אינג'קטורים כדי שייבנה לחץ "ואח"כ נראה".

לא התחשק לי לתרום לו 6000 ש"ח עבור 4 אינג'קטורים ולכן שילמתי עבור "הבדיקה" ועברתי למישהוא יותר מהימן ופחות מורשה.בדיקה של לחץ הדלק בעת עבודת מנוע (נדלק רק בעזרת אתר) מראה לחץ תקין של 1200 בר, כלומר האינג'קטורים ומשאבת ההזרקה תקינים, אולם בעת הסטרטר הלחץ נמוך מידי, 30-40 בר ואין התנעה. עלי להוסיף שמנורת ניהול מנוע דולקת באופו קבוע ומנורת החימום המוקדם מתחילה להבהב כמה שניות לפני שהמנוע כבה.

תופעה מחכימה נוספת שקרתה בעת שתי התנעות בעזרת אתר היא שהמנוע המשיך לעבוד בכל תחום הסל"דים מבלי להיכבות עד שלא כביתי בעצמי לאחר דקות ארוכות. לאחר מכן חזרה התופעה של כיבוי עצמי עם הבהוב מנורת החימום המוקדם. המוסכניק הצעיר שאינו מורשה פורד אובד עצות. מה עושים ? אודה מאוד למי שיוכל לעזור.

פורסם

ראשית למען ההגינות, אני חייב להגיד לך שאני לא מומחה לרכבי דיזל.

אך לדעתי יש כאן בעיית חשמל, אולי הקודנית שלך מזייפת תנסה לנתק אותה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לקונקט שלי אין קודנית ואין אימובילייזר. מסכים שיש בעיה חשמלית, איך מתחילים לחפש אותה ?

פורסם

ניסית לבדוק אם המשאבת סולר מקבלת מתח?

יכול להיות שזה איזה ממסר שעומד למות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

באחד הרכיבים של הדלק. החל במשאבה, וכלה במחשבי הזרקה. יכול להיות שיש לך מפל מתח באחד הרכיבים, שמשפיע על האוטו כולו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנסיון ולפי התיאור שלך, בלי לראות את הרכב, אני מהמר על מזרקים. מחלה של הקונקט, אז תתנחם אתה לא לבד.

מקווה שאני טועה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• ספונסר פורום
פורסם

גם אני מהמר על מזרקים.

יש לחבר 4 צינורות החזרים שקופות למזרקים,ולבצע בדיקת החזרים.

ז"א,להניע מנוע למשך דקה ,כאשר כל אחת מהצינוריות(שככולן באורך שווה) מטפטפת לכלי מדידיה כלשהו,באם אחד או 2 מהאינג'קטורים מטפטפים יותר מידי,יש להחליפם.

פורסם

תודה מקרב לב לכל המנסים לעזור.

הבוקר ניסינו לבדוק אם מגיע מתח למשאבה במיכל. לא הגיע זרם למרות שהממסר - ריליי מתפקד. רצינו לבדוק אם המשאבה תתפקד בזרם ישיר מהמצבר ואופס, למרות שמגיעים 4 חוטים למיכל,אין משאבה בתוך המיכל אלא מד גובה בלבד שמקבל רק שני חוטים. כנראה מתיחה של פורד על חשבון החובבנים.

לאור העובדה שהמנוע עובד בצורה תקינה עד שהוא נחתך בפתאומיות אני עדיין מקווה שהבעיה היא חשמלית.

האם התופעה מתאימה גם לבעיה באינג'קטורים?

:?:?:cry:

פורסם

תודה BURZUM, הייתי נוסע אליו אם העגלה היתה זזה.

בכל אופן תן לי בבקשה את הטלפון שלו ואולי יסכים להפנות אותי לתחליפי שלו באיזור ת"א.

פורסם
תודה BURZUM, הייתי נוסע אליו אם העגלה היתה זזה.

בכל אופן תן לי בבקשה את הטלפון שלו ואולי יסכים להפנות אותי לתחליפי שלו באיזור ת"א.

בפרטי

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לבורזום ולטוסטוס על הרצון הטוב אבל שברולט ואסי-טורבו צדקו.

החלפתי אינג'קטורים ( 6K+מע"מ) והבעיה נפתרה.

רציתי לשאול את המומחים האם בכל הרכבים אינג'קטורים הולכים אחרי 150,000

או שהמזרקים החשמליים שבקונקט רגישים יותר ?

• ספונסר פורום
פורסם

לא בכל הרכבים,אך זה גם לא דבר נדיר,שימוש בסולר מאכות ירודה,וביצוע טיפולים שלא במועד,מקצרות משמעותית את אורך חיי המערכת.

אורן

פורסם

מרססים תקולים מפילים את לחץ המערכת עד למצב של חוסר הנעה, לרוב זה מסתכם במרסס אחד ולא כולם. האם נבדקו המרססים כפי שהציע אורן או שהוחלפו כולם על "בליינד".

• תוכן חדש...