Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מיצובישי לנסר 2005

אני רוצה לשדרג את המערכת הקיימת

מה שיש זה HU של Blaupunkt - Mitsubishi Edition עם MP3

ו4 רמקולים (ולפי מה שראיתי בפורום הם אמורים להיות 6.25 אינץ') פשוטים למדי של מיצובישי :lol:

מה שאני מחפש זה המלצה לHU גם של Blaupunkt (אין בעיה של תקציב - בעבר היה לי את הMP74 שלהם הLOS ANGELES שהיה חמוד ביותר)

ואני מחפש קומפוננטים, סאב ומגבר

התקציב הוא סביבות ה4-5 אלף שקל ללא HU (כולל התקנה, חיווט ומה שמסביב)

המוזיקה שאני שומע היא בעיקר פופ, שחורה, ישראלית ורוק בעיקר.

האם אני צריך לעשות אטימה לדלתות? (אם כן, עושים רק לדלתות שבהן מותקנים הרמקולים?) יש הבדל גדול עם\בלי אטימה? כמה זה עולה בערך?

אני מחפש גם מערכת עם באס יחסית חזק לכן חשבתי לכיוון של הKICKER L7

אגב, את הקומפוננטים יש לי אפשרות להביא מארה"ב כדי להכניס רכיבים פחות או יותר טובים בתקציב הזה

*לBlaupunkt יש ציוד טוב? כי יכול להיות שאני יכול להשיג מהם ציוד במחיר אטרקטיבי

**יש לציין שאין לי כלכך ידע במערכות סטריאו (מערכת ראשונה שלי 8))

תודה רבה!

פורסם

טוב אחרי חקירה קטנה אני חושב שהקיקר L7 + מגבר שמתאים לו לא יכנס בתקציב שלי.

אז אשמח פשוט למערכת הטובה ביותר לתקציב שלי

תודה

פורסם
שלום,

ברשותי מיצובישי לנסר 2005

אני רוצה לשדרג את המערכת הקיימת

מה שיש זה HU של Blaupunkt - Mitsubishi Edition עם MP3

ו4 רמקולים (ולפי מה שראיתי בפורום הם אמורים להיות 6.25 אינץ') פשוטים למדי של מיצובישי :lol:

מה שאני מחפש זה המלצה לHU גם של Blaupunkt (אין בעיה של תקציב - בעבר היה לי את הMP74 שלהם הLOS ANGELES שהיה חמוד ביותר) הם היו נחמדים , ואולי הם גם היום , השאלה היא מה התקציב שלך לזה , והאם לא כדאי משהו אחר ? כלומר האם אתה פתוח למשהו אחר או שהסאונד שלהם מצא חן בעינך ?

ואני מחפש קומפוננטים, סאב ומגבר הייתי אומר שתבדוק את הקומפוננטים של מורל פוקאל הרץ , פשוט תשמע ותראה מי מהם מוצא חן בעינך . ולגבי מגבר וסאב פשוט תחפש מגבר 4 ערוצים חזק וטוב ביד שנייה, ואז תשאל עליו בפורום

התקציב הוא סביבות ה4-5 אלף שקל ללא HU (כולל התקנה, חיווט ומה שמסביב)

המוזיקה שאני שומע היא בעיקר פופ, שחורה, ישראלית ורוק בעיקר.

האם אני צריך לעשות אטימה לדלתות? (אם כן, עושים רק לדלתות שבהן מותקנים הרמקולים?) יש הבדל גדול עם\בלי אטימה? כמה זה עולה בערך? די הרבה אבל רצוי מאוד

אני מחפש גם מערכת עם באס יחסית חזק לכן חשבתי לכיוון של הKICKER L7 יקר יחסית , ותצטרך מגבר חזק שיחזיק אותו , לתקציב שלך לא הייתי לוקח

אגב, את הקומפוננטים יש לי אפשרות להביא מארה"ב כדי להכניס רכיבים פחות או יותר טובים בתקציב הזה

*לBlaupunkt יש ציוד טוב? כי יכול להיות שאני יכול להשיג מהם ציוד במחיר אטרקטיבי תתן מחיר ודגם ונראה אם נוכל להציע לך משהו יותר טוב , כשלא יודעים מחיר אי אפשר להציע

**יש לציין שאין לי כלכך ידע במערכות סטריאו (מערכת ראשונה שלי 8))

תודה רבה!

התשובות החלקיות באדום , ואני מאחל לך הצלחה . אני גם חושב שאם תמשיך בדרך הזו של לבדוק ואח"כ לקנות יש לך סיכוי טוב להגיע למערכת שתשביע את רצונך

בברכה יהודה

• תוכן חדש...