Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מומחה, אבל אני יודע מה יהיה קטן או גדול לחדר שלי.

יצא לי לראות גם 32 לא על קיר ענק וגם כשהסתכלתי על אחת מתוך עשרות שהיו על הקיר, עדיין לא נהנתי.

אני מאמין שהגדול האידיאלי הוא 42 ונכון שהיא עולה יותר, אבל מצד שני, אתה (או לפחות אני) לא מחליף טלוויזיה כל שנה.

פורסם
אני באופן אישי לא ממליץ לרכוש טלוויזית LCD, זה אולי הייטקי ומגניב אבל חוץ מזה, חסר תועלת כמעט לחלוטין ללקוחות HOT/YES נכון לעכשיו.

מי שאומר שהוא רואה בה טוב/בן זונה וכו', משלה את עצמו.

בשביל לנצל את האיכות שלה, צריך לחבר אותה למחשב ולהקרין בה סרטים שהורדתם מהאינטרנט באיכות 720/1080.

נ.ב, הרמקולים של ה-LCDים על הפנים, כדאי שיהיה מערכת קולנוע ביתית אם רוכשים אחת כזאת.

כתבתי שהLCD למטרות סרטים/PS3 ודבר שני מחודש הבא לYES יהיו ערוצי HD.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני לא מומחה, אבל אני יודע מה יהיה קטן או גדול לחדר שלי.

יצא לי לראות גם 32 לא על קיר ענק וגם כשהסתכלתי על אחת מתוך עשרות שהיו על הקיר, עדיין לא נהנתי.

אני מאמין שהגדול האידיאלי הוא 42 ונכון שהיא עולה יותר, אבל מצד שני, אתה (או לפחות אני) לא מחליף טלוויזיה כל שנה.

איזה חדר יש לך? 42 אינץ' לחדר?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין לי חדר ענקי ואין לי כוח למדוד אותו, אבל כשמדובר ב-LCD גם 60 לא יספיק לי ! :)

טוב, הגזמתי קצת, אבל יצא לי לראות כמה דגמים של 37 ופשוט נחרדתי מ"כמה שזה קטן" ו-32, זה כמו תמונה קצת גדולה :)

פורסם
אני באופן אישי לא ממליץ לרכוש טלוויזית LCD, זה אולי הייטקי ומגניב אבל חוץ מזה, חסר תועלת כמעט לחלוטין ללקוחות HOT/YES נכון לעכשיו.

מי שאומר שהוא רואה בה טוב/בן זונה וכו', משלה את עצמו.

בשביל לנצל את האיכות שלה, צריך לחבר אותה למחשב ולהקרין בה סרטים שהורדתם מהאינטרנט באיכות 720/1080.

נ.ב, הרמקולים של ה-LCDים על הפנים, כדאי שיהיה מערכת קולנוע ביתית אם רוכשים אחת כזאת.

סלח לי על הבוטות, אבל אתה מדבר שטויות.

כל מה שאמרת נכון רק לגבי צפייה במסכים בטכנולוגיית FULL HD.

יש לי בבית 2 מסכים, אחד פלאזמה רגילה והשני LCD בטכנולוגיית HD READY.

בשני המסכים רואים מצויין. גם YES, גם PS וגם סרטים מהמחשב/DVD.

אז נכון שאם אני אחבר כונן HD-DVD או BLURAY סביר להניח שאני לא אקבל את מלוא האיכות האפשרית,

אבל אני עדיין רואה מצויין מצד אחד ולא נפגע ברמת האיכות בשידורים דיגיטליים רגילים מצד שני.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לי בבית יש lcd37 של SUMSUNG, ה-R81.

לסבא שלי יש LCD42 של GRUNDING, לא זוכר את שם הדגם.

יצא לי לראות עוד LCDים בבתים של אחרים.

באמת שרואים גרוע, השיטות שידור של YES/HOT לא תואמות את הטכנולוגיה של ה-LCDים נכון להיום.

למי שרואה טלוויזיה אני ממליץ שישאר עם CRT עד שיפור התשתיות של HOT/YES.

בטושיבה 28 הקודמת שלנו רואים טוב יותר.

פורסם

חברים XENON צודק. עד שחברות הכבלים והלווין לא יעברו ל-HD אין מה לעשות- יראו הרבה יותר טוב ב-CRT.

אני ממליץ להמשיך לחסוך ולקנות רק משהו איכותי. לפי מה ששמתי לב האיכות של SONY מעל כולם (LCD). הבדל ששווה להשקיע אני חושב.

172

• תוכן חדש...