Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני מתכנן לקנות LCD 32 אינץ' לחדר, אבל קשה לי להחליט איזו כדאי.

יש את הדגם Samsung LA32R81B שלפי הנתונים נשמעת טוב. ניגודיות שלא ראיתי בשום LCD אחרת של 1:8000. לפי התגובות היא מציגה תמונה מצויינת. מלבד העובדה שיש לה חיבור HDMI 1.2 כאשר כרגע כבר יש חיבור 1.3(אין לי מושג מה ההבדל, לא הצלחתי למצוא תשובה לכך עדיין)

מצד שני יש את Toshiba 32A3000 שהתגובות עליה גם טובות,היא זולה יותר בכ500 שקלים, יש לה חיבור HDMI 1.3 וכתוב שאיכות הרמקולים מעולה.

מה שלא אהבתי זה ניגודיות של 1:800(!)

יש גם את הדגם LCD LG 32LC51 מחירה דומה לסמסונג, יש לה זמן רענון מהיר יותר של 5 MS, יחס ניגודיות 1:5000 וגם עליה יש תגובות טובות.

עכשיו היכן מתחילה הבעיה?

1)כל הנתונים האלה הם בסופו של דבר חירטוט. כל אחד מציג נתונים שניבדקים בצורה אחרת ואי אפשר לדעת רק על פי הנתונים היבשים על הדף, מי טובה יותר.

2)קשה למצוא חנות שיהיו שם את 3 הטלוויזיות ויהיה אפשר להשוות ביניהן. בעיקר כי בחנות גם דואגים לסדר איכות טובה יותר לטלויזיות שרוצים למכור יותר.

אני מתקשה למצוא דרך להבין איזו הטובה מכולן. לכן אני שואל אתכם. אני בטוח שיש פה אנשים שיש להם מידע בנושא.

אשמח לקבל תשובה חד משמעית איזו LCD עדיפה.

השימוש העיקרי יהיה לסרטים ולPS3

אם יש דגמים מומלצים אחרים, אשמח לבדוק אותם גם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לי היטאצ'י 9000 TA2 עם ניגודיות של 1:10000

היא באותה הרמה כמו הסמסונג בחיבור למחשב אבל קצת יותר טובה ממנה בצפיה בטלויזיה

היא משמשת אותי בחדר בתור טלויזיה ומסך מחשב (סרטים משחקים וכ"ו)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממליץ לבדוק את הSHARP WD1E. לי יש את הדגם הקודם שלה והיא פשוט מצויינת. החדשה, לפי הביקורות, טובה לא פחות.

מספר חברים שלי קנו את הסמסונג R81 ומרוצים בהחלט (גם ב32 וגם ב37 אינץ').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל 32 זה לא קטן מדי?

הוא רוצה את זה לחדר, 32 יהיה בסדר עד 3 מטר מרחק מהמסך ולכן רוב החדרים יענו על הפרמטרים בשביל מסך 32.

אגב אם כבר המסך יהיה מיועד רק לטלויזיה בלי מחשב, שווה לשקול את הפלסמה בעניין הזה כי היא עדיפה לטלויזיה

in the face

with a chair

פורסם

אני באופן אישי לא ממליץ לרכוש טלוויזית LCD, זה אולי הייטקי ומגניב אבל חוץ מזה, חסר תועלת כמעט לחלוטין ללקוחות HOT/YES נכון לעכשיו.

מי שאומר שהוא רואה בה טוב/בן זונה וכו', משלה את עצמו.

בשביל לנצל את האיכות שלה, צריך לחבר אותה למחשב ולהקרין בה סרטים שהורדתם מהאינטרנט באיכות 720/1080.

נ.ב, הרמקולים של ה-LCDים על הפנים, כדאי שיהיה מערכת קולנוע ביתית אם רוכשים אחת כזאת.

פורסם
הוא רוצה את זה לחדר, 32 יהיה בסדר עד 3 מטר מרחק מהמסך ולכן רוב החדרים יענו על הפרמטרים בשביל מסך 32.

אגב אם כבר המסך יהיה מיועד רק לטלויזיה בלי מחשב, שווה לשקול את הפלסמה בעניין הזה כי היא עדיפה לטלויזיה

לא מדדתי את החדר שלי, אבל הוא בכלל לא גדול.

אם אצלי מתגבשת דיעה לקנות LCD ואני מתחיל לחסוך כסף.

כשניגשתי לראות מסכים ולא משנה החברות, כרגע, ה-32 אינץ הוא פשוט מסך קטן, ה-29 "הרגילה" שלי ניראת יותר גדולה ממנו.

פורסם

נו ברור שטלויזיה רגילה תראה יותר גדולה, היא מרובעת!

בכל אופן יש טבלאות שמגדירות גדלים של מסך לאיזה מרחק צפיה הם מתאימים, 32 אצלי בחדר (3 מטר מרחק צפיה) זה מצויין ובנוסף זה משמש אותי בתור מסך מחשב לכל דבר. מה גם שמסך 37 יעלה כמעט פי 2 ממסך 32 וזה שיקול רציני בבחירת מסך. אם יש לך תקציב לממן מסך 37 לחדר שלך סבבה תקנה, לא לכולם יש סכום כזה להשקיע בחדר.

ואל תשכח, בחנות זה קטן כי המסך נמצא שם על קיר ענק, בחדר שלך זה ישב מצויין

in the face

with a chair

• תוכן חדש...