Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ומכונית השנה 2008 היא.....פיאט 500 !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להגיד שאין בי טיפת חוש "עיצוב" או מה שזה לא יהיה.

בדיקות הראיה שלי לפי הפעם החרונה שבדקתי יצאו בסדר גמור

ואני עדיין משתגע מה כ"כ יפה בדבר הזה

Fiat_500.jpg

זה לא נראה כמו מכונית בכלל !!!

GS300.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שאומר שהאוטו מכוער הוא או:

א. לא ראה את המכונית על הרקע האורבני

ב. בעל ליקויי ראיה

ג. חסר כל חוש עיצובי

ד. כל התשובות נכונות

הבסיס הוא אמנם הפנדה, אך השינויים יותר ממהותיים ובנהיגה יהיה קשה מאד למצוא מכנה משותף בין השתיים. בדוק.

חבל שהמכונית לא נראה שתגיע בעתיד הקרוב לארץ, היא יכלה במחיר תחרותי קצת לגוון את המדבר המוטורי.

א. ראיתי את המכונית (בכמה צבעים) על רקע אורבני, רק של אוטוסטרדות, של שדות וכו'..

ב. אין לי ליקויי ראייה. למעשה הרופא עיניים טוען שהראייה שלי 6:6 ומ"בדיקות" עם חברים, מסתבר שאני יכול לקרוא טקסט קטן ממרחק רב יותר מכמעט כולם.

ג. מי קובע מה הוא חוש עיצובי? העובדה שה500 נמכרת כמו מטורפת לא אומר כלום. מקסימום שזה רכב זול שנותן תמורה טובה.

גם הSMART נמכרה בכמויות גדולות, ואני עדיין לא חושב שהיא רכב יפה.

טויוטה היא היצרנית הראשונה/שנייה בעולם (תלוי באיזה חודש) בכמות הרכבים שהיא מעלה על הכביש.

המוצר הכי נמכר שלה הוא המכונית המשפחתית שלהם. אתה יודע, יפנומטית-1600-סמ"ק-אוטומטי(בחו"ל גם ידני) = הקורולה. לדעתי ולדעת רבים היא עדיין נראית כמו מקרר.

נתוני מכירות לא מעידים בשום פנים ואופן על כמה יפה ומעוצב הרכב.

אחרת איך תסביר שנמכרות כלכך מעט אלפות בעולם אם כולם חושבים שהן כלכך מדהימות?

ד. ראה א, ב, ו-ג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה יכול להגיד שאין בי טיפת חוש "עיצוב" או מה שזה לא יהיה.

בדיקות הראיה שלי לפי הפעם החרונה שבדקתי יצאו בסדר גמור

ואני עדיין משתגע מה כ"כ יפה בדבר הזה

זה לא נראה כמו מכונית בכלל !!!

איזה תמונה מצאת,מדהים.

אבל אני עדיין חושב שזה רכב לכוסיות

עשו מהאוטו IPOD וזה מה שמיוחד בו.

תראו את זה:

001.jpg

006.jpg

103.jpg

אייל

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כל מי שאומר שהאוטו מכוער הוא או:

א. לא ראה את המכונית על הרקע האורבני

ב. בעל ליקויי ראיה

ג. חסר כל חוש עיצובי

ד. כל התשובות נכונות

יש אחת כזאת (בצבע לבן-קרם) לאחד השכנים שלי, כנראה היחידה בארץ אם השמועות נכונות. ואני רואה אותה פעמיים ביום בבוקר בדרך לעבודה ובערב בחזרה מהעבודה, ואין לי ליקוי ראייה ידוע.

לטעמי הרכב רחוק מלהיות מרשים. הוא יותר בכיוון של "מיוחד" ושונה.

כנראה מכונית השנה באירופה , נבחרת כמו שנבחר שחקן השנה באירופה:

לפי איזו מכונת יחסי ציבור יותר משומנת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

"מכונית השנה",כתואר,הפסיק מזמן לרגש מהרגע בו הפך מתואר מחייב לתואר פוליטי.

התואר אמור להינתן למכונית שאמורה להצעיד את עולם הרכב קדימה או לפחות לחדש משהו,ולא על מנת להציל יצרני רכב כושלים שהגיעו לסף פשיטת רגל.

אולי מישהו יסביר לנו מדוע זכתה הפורד מונדאו בתואר ב 94'?

או מה חידשה הפיג'ו 307?

שלא לדבר על אגדות מוטוריות כמו הרנו 9(מכונית השנה 82') או האופל אומגה(מכונית השנה 87').

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

דניאל, סלח לי על הבורות, אבל איזה רכב יש לך? מעניין על מה נסע חובב הבימבות מר גילת לפני ה-500.

אייל, מהודעתך אני מסיק שאחת מהאופציות הבאות נכונה:

1. יש בארץ לפחות 3 פיאט 500-ים שאנחנו יודעים עליהן.

2. אתה גר ליד מיכאל לוי. (במידה וזה כך, נראה לי שהפרארי שלו צריכה לעניין אותך יותר מהפיאט.)

פורסם

1. אפשרי. הנושא לא מספיק מעניין אותי כדי ממש לבדוק זאת.

2. אין לי מושג איפה הוא גר, אבל אכן בשכונה בה אני גר (בשכירות - לצערי) , גולף GTI כמו שלי, הוא לא רכב שמושך יותר מדי את העין.

3. 160 אלף על פיאט 500???? סקאלי - הבעלים הקודם של הרכב שלך חושב שזה שווה את ההשקעה?

לי אישית יש המון רעיונות לדברים טובים יותר שאפשר לעשות ב160K....

4. הפיאט 500 שאני ראיתי, היא לא זו שנבחנה (היה לה ג'נט אחר, אני אפילו לא בטוח שזה היה מגנזיום)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

160 אלף על פיאט 500???? סקאלי - הבעלים הקודם של הרכב שלך חושב שזה שווה את ההשקעה?

אתה צודק, אני בספק אם הרכב הזה שווה אפילו מחצית מה- 160 אלף ש"ח ששולמו בעבורו.

א-ב-ל לרכב הזה יש משהו אחר, הוא לוחץ על בלוטות הנוסטלגיה, הוא מהווה מעיין "מכונת זמן" שלוקחת את בעליו לימים אחרים שהוא מתגעגע אליהם.

לדעתי, על זה שולמו 160 אלף ש"ח ולא על הרכב עצמו שלא שווה אותן.

פורסם

3. 160 אלף על פיאט 500???? סקאלי - הבעלים הקודם של הרכב שלך חושב שזה שווה את ההשקעה?

4. הפיאט 500 שאני ראיתי, היא לא זו שנבחנה (היה לה ג'נט אחר, אני אפילו לא בטוח שזה היה מגנזיום)

מיני קופר S עולה בסבובות ה 230,000 ש"ח

הפיאט ממש מציאה בהשוואה.

זאת הסיבה שהיבואן חושב לא להביא אותה לארץ,היא מאוד יקרה והוא מאוד לא יודע למכור מכוניות.

ה 500 עם מספר ישראלי שראיתי,שלושת הספרות המרכזיות היו 500,זאת לא המכונית בתמונה.

אייל

פורסם
2. אין לי מושג איפה הוא גר

הרצליה פיתוח.

מיני קופר S עולה בסבובות ה 230,000 ש"ח

הפיאט ממש מציאה בהשוואה.

זאת הסיבה שהיבואן חושב לא להביא אותה לארץ,היא מאוד יקרה והוא מאוד לא יודע למכור מכוניות.

תשווה מכונית גרמנית, מצויינת ומהוללת הן מבחינת איכות חומרים ואיכות הרכבה והן מבחינת איכות וחווית נהיגה - ובנוסף בערך פי 2 כ"ס.

נסחרת הרבה מעל המחירון שלה, עם ביקוש מטורף בשוק היד 2. אמינות טובה בהחלט ומכלולים של BMW.

לעומת פיאט פנדה עם פח שונה מבחוץ, קיטצ'ים עיצוביים (שלטעמי ממש לא נראים טוב), אמינות איטלקית, יבואן מהגרועים בארץ (אם לא הגרוע ביותר) וככל הנראה ומחיר של פי 2 מפיאט פנדה.

תקבל שלמרות המחיר המופרז של 230 אלף שקלים חדשים, הקופר S היא קנייה עדיפה בה-מ-ו-ן על איזו פיאט פנדה.. אה.. פיאט 500 ב160K שקלים חדשים.

פורסם

Derish, יש לי מיאטה NA 1995 כמו שניתן לראות באייקון שלי. :-)

הבעלים הקודם של הרכב שלך חושב שזה שווה את ההשקעה?

לטעמו, הוא מאוד מרוצה מהאוטו ויש מחשבות על להביא עוד אחת בגרסת abarth. :wink:

MCS 2008

פורסם
לעומת פיאט פנדה עם פח שונה מבחוץ, קיטצ'ים עיצוביים (שלטעמי ממש לא נראים טוב), אמינות איטלקית, יבואן מהגרועים בארץ (אם לא הגרוע ביותר) וככל הנראה ומחיר של פי 2 מפיאט פנדה.

קודם כל אם אתה חושב שה-500 לא נראית טוב, אז הטעם שלך מזוויע.

דבר שני, אתה מוכן להסביר לי למה אתה מתכוון ב"אמינות איטלקית"? כמה מכוניות איטלקיות עברו תחת ידך?

וצר לי לאכזב אותך אבל גם הרכב שלך אינו ידוע באמינותו המופלגת.

פורסם

דבר ראשון, מי אתה בכלל שתגיד לי שהטעם שלי מזוויע? למה? כי אני לא אוהב את היצירה המכוערת הזאת פיאט 500?

אתה ראית אותה במציאות בכלל או שאתה מבסס טעמך על תמונות שראית באינטרנט?

אתה בטוח שאתה באמת אוהב איך שהיא נראית? או שאתה סתם מושפע חברתית מדעתם של אנשים אחרים?

יש לך בכלל טעם עצמי? אתה יכול להחליט בעצמך מה יפה ומה לא ? או שאתה הולך אחרי העדר בעיניים עצומות ומה שאומרים העיתונאים ו"מעצבי דעת קהל" על רכב מסויים קדוש לך?

כי אני גם ראיתי את המכונית וגם ישבתי במכונית - ולדעתי האוטו הזה כולו קיטצ' אחד גדול.

היא בכלל לא חמודה, היא חסרת פרופורציות, איכות החומרים בה מזוויעה לחלוטין (ולא רק ביחס לאודי, אלה גם ביחס לשברולט-דייהו, מאזדה ויונדאי) ואולי יכולה להצדיק תג מחיר של 100K, אבל ממש לא של 160K. אפילו לא קרוב.

ודבר שני, אני ממש לא היחיד שחושב ככה (אם תסתכל אחורה בשרשור הזה תוכל למצוא לפחות עוד 3 אנשים שחושבים ככה).

ב"אמינות איטלקית" אני מתכוון לאותה "ידיעה על "אמינות מופלגת"" שאתה מייחס לאוטו שלי.

רק שההתייחסות שלי מבוססת על מספר רכבים, שאמנם לא היו שלי אישית, אבל היו של סבתא (פיאט בראבה), של דודה (2 פיאט פונטו) ושל אנשים אחרים שאני מכיר (חברים, מפקדת בצבא ועוד).

שחוץ מהאוטו של סבתא, שהיה נכנס למוסך "רק" פעם בשלושה חודשים - האחרים היו מבקרים הרבה יותר במוסך.

ואני יודע את זה כי כשהתייעצו איתי איזה אוטו לקנות אח"כ, הם טרחו לציין שהם לא רוצים פיאט שתכנס במוסך כל שבועיים.

ואם כבר התחלת, אפשר לדעת כמו אודי A3 עברו תחת ידיך מאז תחילת השיווק ב2004 ועד היום?

כי גם אני וגם חברים נוספים עם הרכב הזה (במנועים כאלו ואחרים), החל מדגמי 2005 ועד דגמי 2007 - לא נתקלנו בבעיות אמינות.

יותר מזה, אני יכול להגיד בוודאות מרשימה, שלא רק על סמך האוטו שלי, אלה על סמך 6 רכבים אחרים, הרכב לא נכנס למוסך כלל פרט לטיפולי 15,000 שוטפים.

אז על איזה בעיות אמינות, שהרכב שלי כלכך ידוע לגביהן, אתה מדבר בדיוק?

• תוכן חדש...