Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב נסענו ברכב,קורדובה דיזל 2001 מונית, פתאום נדלקה המנורה של "הסליל" ואז האוטו כבה,

ניסינו להניע שוב,הצלחנו ואז שוב נדלקה המנורה וכבתה אחרי דקה והאוטו נשאר מונע

למישהו יש מידע? זה קצת מלחיץ, יש על מה?

תודה מראש!

• ספונסר פורום
פורסם

בקורדובה הזאת נורת הסליל משמשת כנורת בדוק מנוע ,יש לך איזו

שהיא תקלה שנרשמה בזכרון של המחשב ואתה תצטרך להתחבר

לסורק כדי לחלץ אותה ולדעת מה הבעיה .

לפי התאור שלך אני מהמר שמדובר בחיישן מהירות מנוע

נזק של כ 600 שח אם זאת אכן התקלה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היה לי בדיוק כזה סיפור עם פולו SDI שנת 2000. הסליל הזה נדלק ונכבה מדי פעם. לאחר מכן האוטו רעד וכבה אפילו במהירות 100 קמ"ש. הרגשה בהחלט לא נעימה. מה שעזר לי -התוסף K44 של BG (עלה 70 ש"ח). התופעה נעלמה ל 8 חודשים. ובפעם השניה כשהוספתי K44 - ל3 חודשים. בספר של הרכב היה כתוב משהו על הסליל מהבהב שלא התאים לבעיה שאתה מתאר(ושהיתה גם לי).במוסך התקשו להסביר מה קורה. עכשיו יש לי אוטו אחר- גם דיזל ובספר שלו כתוב שסליל מהבהב -פירושו סולר לא איכותי. אני לא מכנאי רכב וזה שתוסף פשוט עזר לי יכול להיות צירוף מקרים אבל בכל זאת חשבתי לנכון לספר את הסיפור.

בהצלחה

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נ.ב.-בספר של הרכב היה כתוב- בעיה במצתי חימום הקדם במנוע TDI. (זה לא המנוע שיש לך )

זה לא היה הגיוני כי מנוע היה אחרי נסיעה ארוכה וכבר היה חם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...