Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ביום קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן "למשוך" את פוליסת הביטוח של מוכר הרכב גם לאחר המכר/העברת בעלות לאיזה יום אחד, כך שהקונה יוכל לרכוש פוליסה משלו בלי לחץ ביום שאחרי?

פורסם

בוודאי, כל עוד בפוליסה אין הגבלות מיוחדות (נהג יחיד, נהג חדש, נהג צעיר וכו'). לגבי נהג יחיד- לא ניתן. לגבי שאר

ההגבלות- רק לשים לב שאתה עומד בתנאים שמכתיבה הפוליסה.

פורסם

אפשרי, במידה שאתה עומד בתנאי הפוליסה ובעל הרכב מעביר לך מסמכי הפוליסה לצורך הנסיעה(הפוליסה חייבת להיות אצלך ביד).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אז זהו, היה שירשור ארוך בנושא הזה בפורום, ובו בין היתר, הגיבו גם סוכני ביטוח, ומסתמן מהשירשור ההוא, שכל עוד לא מדובר בביטוח שמי (שמות של הרשאים לנהוג נקובים בפוליסה), ולחברת הביטוח של המוכר אין מניעה עקרונית לבטח את הקונה והוא עומד במגבלות הפוליסה מבחינת גיל, ותק נהיגה, וכו', אז הביטוח כן תקף לגביו גם אחרי העברת בעלות.

מדובר בביטוח חובה כמובן, ולא בשום ביטח אחר.

פורסם

ניתן "למשוך" את פוליסת הביטוח של מוכר הרכב גם לאחר המכר/העברת בעלות לאיזה יום אחד, כך שהקונה יוכל לרכוש פוליסה משלו בלי לחץ ביום שאחרי?

א. לא, מכיוון שפוליסת החובה אינה תקפה ברגע שמבוצעת העברת הבעלות (הרכב אינו על שם בעל הפוליסה).

ב. אם אני הייתי המוכר לא הייתי מסכים להשאיר לך את הפוליסה אפילו לא לשעה אחת, מהסיבה הפשוטה שבמקרה תביעה, תיפגע הפוליסה של המוכר, משמע בשנה החידוש הבאה- לשלם יותר!

* פתרון פשוט: לבוא עם פוליסה שהוכנה יום לפני העברת הבעלות.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

* פתרון פשוט: לבוא עם פוליסה שהוכנה יום לפני העברת הבעלות.

לא היה ידוע לי שניתן להכין פוליסה טרם קנייה. כשעשיתי ביטוח לרכב הקודם שלי (שנגנב), הייתי צריך להוציא רשיון רכב, העברת בעלות...

פורסם
לא היה ידוע לי שניתן להכין פוליסה טרם קנייה. כשעשיתי ביטוח לרכב הקודם שלי (שנגנב), הייתי צריך להוציא רשיון רכב, העברת בעלות...

בוודאי שניתן (מתוך ניסיון). אתה לוקח מהמוכר את מספר הרכב ודואג לפוליסה ביטוח דרך הסוכן/חברת הביטוח.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...