Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי בזמן האחרון מדי פעם חסר לי מעט נוזל קירור[מיכל העיבוי מכיל נוזל קירור ללא חשש לשמן]

ובשבוע האחרון יש 2 תופעות אשר מדאיגות אותי והן:

1.בעמידה מדי פעם הרכב טיפלה מעשן בעמידה[כשאני יושב בכיסא נהג אז דרך החלון אני רואה לפעמים מעט עשן לבן שמגיע מהאגזוז לקידמת הרכב[שוב ממש טיפה ] .

2.יש לי אגזוז זרימה חופשית ובסופית שלו ,בטבעת נהיה לי מאין קצת חלודה ובבפנוכו כמו אבקה לבנבנה עדינה[דבר שלא היה לי]

יש לציין שהרכב מטופל כמו שעון ובעניין הצנרת -ממיר קטליטי הוחלף לפני חצי שנה.

ושמן לא חסר אף פעם,מה דעתכם?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

העישון קורה בבוקר?

התחילה התקופה של הטל והקרירות בבוקר, ייתכן שזה זה.

כמה נוזל קירור אתה מוסיף?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לא בבוקר,גם בשעות הצהריים,שוב ראוי לציין שהוא עישון קליל עד בילתי ניראה[ניראה נגיד אם אני עומד ברמזור והשמש חזקה והרוח היא נגדית לחלק האחורי של הרכב.

נוזל קירור אני משלים פעם בחודש כ150 מיליליטר לכל הפחות.

ראוי לציין שהמנוע עבר 193K וכמו כן פירוק ושיפוץ ראש מנוע בוצע ב26.6.06 כשמד הק"מ היה על 175K ובין היתר כלל גם סט אטמי ראש.

אשמח גם להתייחסות בנוגע למאין שיכבת אבקה לבנה המכסה את פנים יציאת האגזוז אצלי ברכב,דבר שלא היה בעבר.

נ.ב:אם היה מדובר בוודאות בשריפת נוזל קירור[עשן לבן] הייתי צריך להבחין בקצף לבן ג'לי במיכל העיבוי אשר יעיד בוודאות על פריצת אטם ראש מנוע ,אבל חוץ מחוסר מים מידי חודש אני לא מבחין בכל רמז לשמן במיכל העיבוי ,כמו כן שמן לא חסר לי אף פעם.

אז מה לעזעזל הולך פה?

פורסם

ניראה לי שאתה מתכוון לאדים שיוצאים מהאגזוז גם לי זה קורה לפעמים . נאמר במוסך שזה דבר טבעי ולא תקלה

תבדוק אם האוטו מעשן תוך כדי נסיעה? אם כן איזה צבע עשן?

לגבי הנוזל קירור תבדוק נזילות ותכניס את אצבע רק שהאוטו קר ותגע בדפנות של מיכל עיבוי אם תמצא סמיני שמן או שמן צף על המים צריך שוב להוריד ראש.

האם שמן חסר לך?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
.

נ.ב:אם היה מדובר בוודאות בשריפת נוזל קירור[עשן לבן] הייתי צריך להבחין בקצף לבן ג'לי במיכל העיבוי אשר יעיד בוודאות על פריצת אטם ראש מנוע ,אבל חוץ מחוסר מים מידי חודש אני לא מבחין בכל רמז לשמן במיכל העיבוי ,כמו כן שמן לא חסר לי אף פעם.

אז מה לעזעזל הולך פה?

לא בהכרח,

הרכב יכול לעשן מים ,אבל לא יהיה שמן במים.

אני מקווה שזה לא ראש, גם כמות המים שאתה מוסיף לא כזאת רצינית.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בנסיעה אין לי עשן,וגם בעמיד הלא,שוב זה לעיתים ניראה לעין אבל ממש עדין.

אז מה לעזעזל הולך פה?

ושוב מה בדבר האבקה הלבנבנה שיש לי בחלק הפנימי של הפיה של האגזוז? כמו כן בטבעת החיצונית ניקל נהיה לי קצת חלודה,דבר שלפני שבועיים לא היה.

עמית ,אם הרכב מעשן מים ללא שמן זה גם יכול להיות דלק מהול אבל זה קצת בעייתי היות ואני מתדלק 3 שנים בתחנה מוכרת ליד בייתי ולא היו לי בעיות,כמו כן הרכב עובד עגול,לא מגמגם ולא מצלצל.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להקפיץ אבל אני נתקל באותה הבעיה אצלי ברכב (גם 106)

בבוקר הרכב מעשן ומים נוזלים מהאגזוז לכמה דקות, כנראה מהמזג אוויר החורפי

ומידי חודש אני נדרש להוסיף כמות קטנה של נוזל קירור, אני לא יכול להעריך כמה בדיוק

שמן לא חסר, הרכב לא מתחמם ומתנהג כרגיל.

נזילה נראת לעין אין, אבל אולי אחד הצינורות קצת בלוי ולא רואים את זה בעין אלא רק בבדיקת לחץ?

• תוכן חדש...