Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן אחרון שמתי לב שאור בתא כפפות תמיד דולק. גם כאשר התא סגור רואים אור, גם כאשר מפתח מחוץ לסוויטץ', וגם לאחר נעילת רכב:roll:

זה תקלה? יש שם מגעים שצריך לתקן?

הרכב סקודה פביה שנת 2003

פורסם

מוזר :shock:

בשתי הפביות שהיו לנו - האור היה נדלק ברגע שפתחת את התא, ונכבה ברגע שסגרת את התא...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כמו שכתבו מעלי,תחפש את הלחצן שאמור לכבות את התאורה,יתכן שהוא תפוס,תבדוק במסגרת של התא.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
יש שם לחץ כזה הפוך מיקרוסוויץ שדואג לכבות ולהדליק את האור כניראה שהוא ניתפס.

תנסה לשחרר אותה התז עליו מעט WD40.

אל תשתמש ב-WD40 !! במידה והמפסק בנוי מחלקים מפלסטיק WD 40 עלול לגרום להתנפחות/ולעיוותים במידה כזו שלא תבחין בעיין אבל המפסק לא יעבוד לך יותר.

גם ישאר לך ריח של התרסיס להרבה זמן באוטו.

קנה חומר מתאים לניקוי מפסקים ולא פוגע בפלסטיק של חברת סרוויסול הנקרא Super 10 Switch Cleaning Lubricant בכול חנות אלקטורניקה בת"א.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מצאתי את הלחצן. הוא לא נמצא על גבי משטח נעילה ולא נמצאה בחורים אליהם נכנסים צ'יפצ'יקים של מכסה.

משהו יכול להסביר היכן נמצא לחצן?

מרק יש לך שרטוט?

פורסם

פשוט תעשה חיפוש טוב כמו שצריך תיסתכל על הצירים של המגירה או על המנגנון שנועל אותה שם למעלה גם יכול להיות

חייב להיות משהו שמדליק את האור ומכבה שנימצא ליד התא.

פורסם
לא מצאתי את הלחצן. הוא לא נמצא על גבי משטח נעילה ולא נמצאה בחורים אליהם נכנסים צ'יפצ'יקים של מכסה.

משהו יכול להסביר היכן נמצא לחצן?

מרק יש לך שרטוט?

מה נפח המנוע וקוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ?

פורסם

לא מצאתי מידע ברור בעניין אבל עד כמה שידוע לי המנגנון דוצה לזה של גולף דור 4.

הציר של הדלת מפעיל את הסווי'ץ ובכדי להגיע אליו צריך לפרק את כול תא הכפפות.

נסה לפרק את הפנל בצד ימין של הדש ותראה אם אתה רואה את הציר והמפסק.

בכול מקרה במידה וקיים מפסק לניטרול כרית אוויר צד נוסע בתוך תא הכפפות אזי אני מציע שתיגש למוסך לצורך תיקון הבעיה מכיוון שאסור לך להתעסק עם כריות אוויר.

1.pdf

Binder1.pdf

פורסם

לא צריך לפרק את התא כפפות כדי להגיע ללחצן.

קח מברג שטוח ושלוף את בית המנורה בעדינות ובזוית (משום שהיא גדולה יותר מהפתח שקיים).

נתק את הקונקטור ובדוק את המיקרו סוויץ.

יתכן ונשבר לך המסילה של תא הכפפות שאמור ללחוץ על הלחצן ולכן זה נשאר דולק.

אם לא בא להשקיע אתה יכול לנתק את המנורה מהקונקטור ולהשאיר את זה ככה.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

ואם הציר שבור או המיקרוסווי'ץ תקול איך בדיוק ניתן להחליפם ללא פירוק תא הכפפות ? קודחים קדח דרך הפנל ? או מעשה קסם ?

למה אתה סתם מקשקש !

• תוכן חדש...