Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לה סייבר 97 - דעתכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות לי אליכם- אשמח לשמוע דעתכם.

הוצע לי ביואיק לה סייבר שנת 97 הדגם המפואר- כסאות מעור וכו' עם 77 אלף ק"מ ( בדקתי בחברה- הק"מ נכונים)

1) האם ק"מ נמוך מדי איננו חסרון ? (התייבשות חלקים מחוסר שימוש)

2) כסאות מעור - מעלה או חסרון ?

תודה מראש

פורסם

ק"מ- מס' מאוד נמוך יכול לגרום להתייבשות של גומיות ובעיות נוספות אך הרבה תלוי באופי בו הושג הק"מ הנ"ל.

האם כל יום הוא נסע ממש מעט או שבשנים מסויימות הרכב נסע ובשנים אחרות כמעט ולא. בו נגיד שיש צורך בבדיקה יותר מדוקדקת במקרה זה. ואגב, מאוד משנה איך הרכב טופל- משום שאם הוא טופל כמו שצריך ותוחזק לפי הספר, אזי כבר מדובר באקזמפלר "מפתה" יותר.

בקשר לכיסאות עור, זה כבר שאלה של טעם אישי- יש האוהבים את המראה האלגנטי ואת התחושה ויש כאלה שיבאס אותם להיכנס לרכב כזה בקיץ. מה עוד שעור צריך לתחזק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היה לאבא שלי כזאתי חדשה מהחברה ב-97 אוטו מפנק ברמות, מפואר ולפי הק"מ שאתה אומר גם אמור להיות מאוד שמור..

לדעתי במחיר שלו הוא קנייה מאוד מומלצת אבל תכין את עצמך לצריכת דלק..

S2K-T...R.I.P

פורסם

לא מכיר ישראלי שלא מפעיל מזגן בקיץ אז כסאות עור זה רק בונוס ונוחות עבורך.

77 קמ ? זו מציאה אם הוא נסע קצת כל יום. כלומר הרכב היה בשימוש נמוך.

מכונית סבבה.

פורסם

הבהרה. אני נוסע מדי יום כ 150 קמ" נסיעה בינערונית, בנהיגה שפויה- לא עובר את ה110/120 . כך שהצריכת דלק הופכת לפחות משמעותית. מה שחשוב לי זה הנוחות.

האם העור ברכב זה מעלה או חסרון. את זה עדיין לא הבנתי, אשמח להסבר.

פורסם

לפי דעתי מושבי עור הם חיסרון אבל זה משהו אישי ורלוונטי לאדם שיושב עליהם.

גם סלון עור בבית לפי דעתי הוא לא נוח,פשוט מזיעים עליו הרבה יותר והתחושה בישיבה לא נעימה, אבל זאת רק דעתי האישית.

ובנוסף לכל על מושבי עור יש לשמור ולטפל בהם באדיקות אחרת הבלאי שלהם יהיה גבוה מאוד.

פורסם
לפי דעתי מושבי עור הם חיסרון אבל זה משהו אישי ורלוונטי לאדם שיושב עליהם.

גם סלון עור בבית לפי דעתי הוא לא נוח,פשוט מזיעים עליו הרבה יותר והתחושה בישיבה לא נעימה, אבל זאת רק דעתי האישית.

ובנוסף לכל על מושבי עור יש לשמור ולטפל בהם באדיקות אחרת הבלאי שלהם יהיה גבוה מאוד.

מה ?? אתה נוהג בלי חולצה ? שכחת שבקיץ אתה מפעיל מזגן ברכב ?

עור זו מילה נרדפת לנוחות. אין מה לעשות בנדון.

אני מגיע להורים ושוכב על ספת העור שלהם ונרדם מיד.

נהגתי פעם בביואיק מהגליל עד תא, מעולם לא הרגשתי נוח יותר ברכב אחר בגלל מושבי העור.

פורסם

כנראה שלך יש איזושהיא התאהבות מקסימה בעור ולכן הכל נראה לך ורוד כל כך.

גם בבית שמדליקים מזגן, סלון העור לא נעים לי ומה לעשות העור הוא תמונה של מזג האויר.. כשחם אז העור חם וכשקר אז העור קר.. וגם ברכב אם נכנסת אליו אחרי שהוא ישב 3 שעות בשמש ואפשר לבשל ביצה על הכסא מרב חום אז שום מזגן לא יעזור לך בטח בדקות הראשונות (אז תעמוד מחוץ לרכב שהוא מונע עד שיהיה ניתן לשבת עליו?) ודרך אגב זאת דעתי האישית ואתה לא חייב להסכים.

פורסם

עור זו מילה נרדפת לנוחות. אין מה לעשות בנדון.

אני מגיע להורים ושוכב על ספת העור שלהם ונרדם מיד.

עור זאת מילה נרדפת לנוחות? עור זה אחד הדברים הכי גרועים שיש לשבת עליהם, הוא לא נושם, אתה מתחיל להחליק כשחם, ואם לא הבנת את זה לבד, אני אסביר לך: להרדמות שלך אצל ההורים אין קשר לעור, אלא במקרה הטוב למילוי במתחתיו.

אבל מה נגיד? עור זה "יוקרתי"... עור זה דרעק!!(כמובן לדעתי...)

(אולי טוב לסאדו, אבל אין לי מושג)

• תוכן חדש...