Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה בארה"ב. מיועד למנוע chevy S/B 350. המנוע הולך לגדוש טילים. אני צריך לדעת לפי איזה קריטריון לבחור בוכנות או שכל S/B forged piston יתאים.

• ספונסר פורום
פורסם

לפי המון קריטריונים...

קוטר מקורי\OVER SIZE

משקל בוכנה

יחס דחיסה

סוג החומר

מקדם התפשטות...וכו.

ישנם כמה פרמטרים עיקריים בבחירת בוכנות AFTERMARKET ,בינהם,מהו לחץ הגדישה אליו מכוונים,באיזה סל"ד המנוע יעבוד במקסימום,יחס הדחיסה...

רצוי לקנות מיצרן מוכר כמו JE או WISECO

אורן

• ספונסר פורום
פורסם
תוכל להרחיב קצת יותר?

בוא נעשה את זה קל יותר,אתה תענה לשאלות שרשמתי למעלה.

ואני אנסה לענות על הצרכים שלך

אני מניח שאתה מדבר על הקפריס 74 שבחתימה?

בעקרון למנוע שהולך לגדוש רצוי בוכנות עם יחס דחיסה נמוך מהמקורי,בדרך כלל הן יהיו קלות יותר בגלל הורדת חומר מתא השריפה

יש הרבה אפליקציות של בוכנות לSMALL BLOCK חפש WESECO JE SRP וכו..

אורן

פורסם

יש עוד נתונים שמעניינים את היצרן:

הספק צפוי מקסימלי ?,

סוג הדלק (אולי מתנול ?),

עם\בלי גז צחוק?

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

יש דרך לברר דרך אתר יצרן נתונים על בוכנות מתוצרתו? האנגלית שלי דיי חלשה, אשמח אם מישהו יחפש עבורי.

סוג הבוכנות הם:

Venolia SB Chevy Dome Forged Racing Pistons, measure close to: Skirts 4.125", compression height is close to: 1.250", they take close to: .927" wristpins.

את הבוכנות קניתי בהזדמנות באיביי עקב פגם קטן באחת מהם, אני צריך לדעת את יחס הדחיסה שלהם.

קישור לאיביי: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=140169900678&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=004

תודה מראש! ליאור

פורסם

אתה מתכוון להרכיב בוכנות עם פגם?

ועוד עם כזאת שריטה?

לדעתי אתה עושה טעות , בוכנות מחוזקות קונים במיוחד לפי השימוש , כמו שכבר כתבו לך למעלה , וזאת למה?

מעבר לחוזק הבוכנה צריך לדעת לאיזה טמפ' היא תגיע כדי לחשב את קוטר הצילינדר לחריטה( מרווח )

ולכן בוכנות מגיעות במידה מסויימת עם הוראות חריטה ברורות.

בדוק מה? כמה ? ולמה? לפני שאתה חושב על האופציה הזאת.

פורסם

להערכתי השריטה הזאת לא מהווה בעיה. כשאני ידע מה יחס הדחיסה אני גם ידע את מידת הסליב. אני מעריך שזה 1:11, אבל אני רוצה להיות בטוח.

פורסם

בכל מקרה , על שריטה כזאת צריך לעבור במלטשת סופר עדינה לפני ההרכבה , זאת משום ששריטה כזאת בדרך כלל דוחקת חלק מהחומר החוצה ויוצרת בליטות מ2 צידי השריטה , שיעשו שמות בצילינדר.

מומלץ להחליק בעדינות כך שהסדק יהיה מתחת לפני השטח ב100 אחוז.

פורסם
להערכתי השריטה הזאת לא מהווה בעיה.

הייתי שמח לשמוע על מה מבוססת ההערכה המלומדת הזאת.

שאלת הכוונה לתשובה : למה לדעתך בעל הבוכנות האלה מוכר אותן ולמה "בהזדמנות"?

עריכה - האם שמת לב שמדובר בסט משומש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על אלה אפשר לגדוש בערך 10PSI בלי "להזיז" להם, שזה מספיק כרגע. הבוכנה תעבור ליטוש עדין והסליבים מחוסמים וכן, אני יודע שזה סט משומש. בקיצור, אני ישן עם זה טוב בלילה :lol: כדי לגדוש "טילים" אני עדיין מחפש במחיר הגיוני בוכנות 1:6/7/8 ועד שאני ימצא אני הולך לפוצץ כמה מנועים כדי לצבור נסיון.:loco: סתם, זה ל"ניסוי כלים", אני לא באמת מתכנן לפוצץ את המנוע למרות שזה נשמע ממש פאן. פשוט זה הנסיון הראשון שלי עם בנית מנוע כזה.

פורסם

וכמו שמר"ן זצוק"ל שמר היה אומר, "איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו"...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...