Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שלושה שבועות קניתי פיאט דובלו ממגרש מכוניות שנראה אמין והבטיח אחריות לשלושה חודשים (ללא פירוט מצידם ובירור מצידי לגבי היקף האחריות). השבוע התברר כי הרדיאטור אכול לגמרי ונאלצתי להחליף אותו, אחרי שכמובן נתקעתי עם הרכב. במזל, לא הלך המנוע. בכל אופן, האם מישהו יודע האם וכמה המגרש אמור לשלם לי- הם התהדרו באחריות שלהם ובגב שהם נותנים רבות, השאלה מה וכמה לדרוש.

תודה רבה

פורסם

קודם כל , תראה להם את הקבלה שנאלצת להחליף ראדיאטור,

אם בעל העסק שמימנו קנית אחראי ואמין ויקח אחריות כמו שהוא אמור לעשות. אז את המחיר הנקוב בקבלה, הם יאלצו לשלם,

ואולי גם את העלות של הגרר (אם הייתה) בזה אני לא בטוח .

וחבל שלא בררת את טיב האחריות קודם הקניה, וגם שלא בדקת את הרכב במוסך שאתה סומך עליו, כי ראדיאטור אכול ברמה כזו שהוא שבק חיים תוך זמן קצר מרגע הקניה של הרכב , מראה על הזנחה של הרכב

הראדיאטור אצלי המקורי החזיק כמעט 20 שנה (סובארו ) ואצלך רכב שהוא נשמע יחסית בעל שנתון לא כזה וותיק , כבר הלך בו הראדיאטור ?

תבדוק את כל מכלולי הרכב במוסך , מהר, אולי יהיה שווה לך להעיף את הרכב, או לפחות תדע מה הדבר הבא שהולך להתקלקל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לפי דבריך אפשר להבין שלא עשית בדיקה לרכב וחבל, (או שעשית אצל מכון שמקומבן עם המגרש) כי אתה עלול לגלות דברים שלא כל כך תאהב ועלולים להשפיע לא רק על המזומנים הרבים שאתה עלול להוציא על הרכב אלא גם על הסחירות העתידית שלו (תאונה קשה ?רכב שהגיע משיקום ?)

הם בד"כ נותנים "אחריות" על מנוע וגיר ולא יותר מזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...