Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני משתמש חדש פה ואני רוצה את עזרתכם בבעייה שמדאיגה אותי

אז ככה:

יש לי פיאט פונטו מנוע 1100 (סדרת 55).. שנת 1997.. כשאני מעלה מהילוך ראשון לשני במהירות אני שומע רעש הדומה לזה כשמכניסים הילוך והקלאץ' לא לחוץ עד הסוף.. רעש קצר אבל מדאיג אותי.. וכשאני מוריד הילוכים משלישי לשני ומשני לראשון לפעמים קשה להכניס את ההילוך.

הלכתי למכונאי ואמר לי שאני צריך להחליף גיר אבל אני לא רוצה לסמוך עליו כי אולי זו בעייה קטנה והוא ירוויח ממני מכלום !!

אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אודה לו.. ואני מודה לכולם מראש :)

פורסם

בהנחה שהקלאץ' מפריד כמו שצריך, כנראה שאחד הסנכרונים שלך שחוק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מתי הוחלף ברכב הקלא'ץ כולל רכיביו המשניים ?.

יתכן,שאין הפרדה מלאה בהכנסות ההילוכים הנמוכים .

צריך לבדוק ביסודיות וכמובן שיתכן גם שהבעיה בתיבת ההילוכים עצמה בגלל חלק פנימי שחוק (מוט ההילוכים)..וכד'.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על עזרתכם

אולי אתם יכולים להפנות אותי למוסך כלשהו באזור הצפון

או שאתם יכולים להגיד לי בדיוק מה לעשות

פורסם

אני נמצא באזור עכו

ובקשר לשטיח ניסיתי וזה אותו דבר.. אני שומע שחיקה כשאני מכניס מהילוך ראשון לשני במהירות.. אם אני מכניס הילוך לאט אז אין שום בעיה

• תוכן חדש...