Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שאומר שהוא חושד בדלק אז ככה חברי גם קנה אותו הדגם 2007 והוא מתדלק בתחנת דלק אחרות (לא קבוע) ונכבה לו גם!!!

ובעבודה שלי יש אחד שגם קנה וגם אצלו נכבה!!!

ובחברה הודו שיש בעיה בכלל הסובארו 2007 עם מנוע 1.5 יש תבעיה הזאת אבל אם הלקוח באה ומתלונן עושים לו עדכון תוכנה במחשב וזה נעלם . אבל לנו אמרו שאנחנו מקרא מיוחד כיאילו למרות שעשו לנו עדכון תוכנה פעמיים זה חוזר...!!

פורסם
:-Dפעם הבאה תקנה יפנית. לא רואה מוסך ממטר.

כן, מוסכי צ'מפיון ולובינסקי ריקים מלקוחות, אולי הם יעברו לטפל ביפניות? זה יותר משתלם הרי.:lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תנסי לעשות חיפוש בגוגל על מקרים כאלו שקרו בארצות אחרות. אולי זה יעזור לך. ואם העלו לך את הטורים וזה לא עזר הייתי מוריד אותם בחזרה.

פורסם

שאלה שמעניינת אותי ...

אוקי ונגיד לא מוצאים את הבעיה ואכן יש בעיה כמו שהבחור אומר אין אפשרות לדרוש את הכסף חזרה או לקבל אותו דגם רק רכב אחר אולי יש פאק מהפס יצור למה הלקוח צריך לסבול הוא שילם את מלוא המחיר בשביל הרכב הזה למה שיקבל משהו פגום

פורסם

אותו הדבר אמרתי....

שיזמינו את כל הלקוחות ושיתקנו להם את זה או שישלחו לפה קבוצה קטנה של יפנים של סבארו ושיתקנו (היפנים יודעים לעבוד) או שיתנו פיצוי כלשהו

(אין מצב לתובע תביעה יצוגית אם אני מוצא עוד אנשים עם אותה הבעיה?)

פורסם

שמע/י (לא יודע כבר למי אני כותב). גש/י למוסך/כים, דבר/י עם עוד אנשים עם הרכב הזה ותראה/י מה הם מספרים על הבעיה הזו. לחברה שאת/ה מכיר/ה, הבעיה נפתרה לאחר עידכון המחשב?.

פורסם

עברתי חוייה דומה עם מכוניתי בת ה 11. כל הנסיונות שנעשו במשך שבועיים למצוא את הבעיה עלו בתוהו. סריקה ממוחשבת אגב, גם היא לא גילתה שום תקלה. החלפת מחשב ראשי פתרה את הבעיה.

פורסם

רק אני לא מבין מאיפה הגיע לכל עסק עניין סל"ד המנוע?

העלו את סל"ד המנוע ל-600/700? מה היה הסל"ד לפני זה?

מדובר ברכב חדש, למה מלכתחילה לא היה הסל"ד ממוקם במקומו הטבעי בעמידה בסרק?

פורסם

כבר כמה אנשים אמרו לי שבכללי לסובארות החדשות יש בעיה עם הזינוק בעליה

בדרך כלל צריך להרים ממש קצת את הקלאץ' ולהדביק את הגז לרצפה בשביל שהאוטו יסע

• תוכן חדש...