Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

קניתי לפני כמה חודשים סובארו אימפרזה אחרי שלקחתי אותה לנסיעת מבחן.... דיי אהבתי אותה!

שלושה שבועות אחרי הקניה נתקעתי בבעיה שהאוטו נכבה כאשר יוצאים מהחניייה בערך פעם בשבוע במקומות שונים!

פניתי למוסך הרצליה (הראשי של סובארו איפה שמקבלים תאוטו) כמה פעמים וכל הבדיקות יצאו תקינות (המחשב לא הראה שום תקלה) נאמר לי שאני הראשונה שזה קרה עשו עדכון תוכנת מחשב פעמיים והבעיה חוזרת על עצמה, לפני כשבוע העלו לי את הסלד במנוע ואני מאוד מקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה!

ובעליות האוטו נכבה כמה פעמים ברצף.

מה זה יכול להיות.??

והאם מישהו ניתקע באותה הבעיה?

דרך אגב לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לקבוע פגישה עם מנכל יפןאוטו (יבואני סבארו לארץ) (אף פעם לא נימצא במקום או בישיבות או בחוץ לארץ).

כל זה תקף רק לאימפרזה 2007 ומעלה!!!!!!

פורסם

סתם המלצה (בלי שום קשר לזה שהאוטו מתכבה כשיוצאים מהחניה) בבוקר תרדי 5, 10 דקות לפני שאת יוצאת לעבודה\לימודים\..... תתניעי את האוטו שיתחממם קצת ותסעי, זה יותר בריא למנוע.

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח, זה יהיה בזבוז דלק עצום וזיהום אויר מיותר.

אני חושב שממליצים לחכות עם הרכב כ20-40 שניות לפני תחילת נסיעה.

אחרי שהעלו לך את הטורים, בכמה סל"ד האוטו עובד בסרק?

פורסם

תחליף תחנת דלק כתור צעד ראשון. האם אתה מתדלק בתחנה קבועה?

יכול להיות שהדלק שלך הוא בעצם תערובת של מים+נפט.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כל בעיה שיש לך עם הרכב תממש את האחריות אחר כך זה יכול להיות נזק יקר לתיקון לכן כדאי על כך דבר אפשרי לנצל את האחריות.

אם עדיין המנוע מתכבה לך תחזור שוב ושוב למוסך.

יקיר

פורסם

יש לבדוק ביסודיות אם יש קודן או אימובילייזר תקולים שגורמים לתופעה.

ההשערה הפרועה הזו עולה כיוון שבמחשב החברה לא נמצאו תקלות.

כמובן,שעדיין יתכנו מס' תקלות חשמליות /אלקטרוניות אבל זה רכב חדש יחסית.

דרך אגב- איך הרכב 2007 וחדש בדיוק ? עכשיו אנחנו כבר דגמי 2008....או שהרכב נקנה מליסינג ??

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה אם אותו רכב (2007)

כאשר הרכב איך נקרא לזה מתאמץ טיפה בעליה אם לא נותנים מספיק גז הוא פשוט נכבה

תאמת חשבתי שזה בגלל המנוע החלש 1.5 שלו ולא יחסתי לזה כל כך הרבה חשיבות

אחרי כמה חודשים אם הרכב אני יכול להגיד לך שזה קרה לי רק בהתחלה ,עכשיו נדיר מאוד

אולי כי היתרגלתי או משהו

פורסם

שלום שוב ותודה על העזרה.

אז ככה האני ממש את האחריות החברה שם בודקים לי תאוטו עם האחריות..!!!

החליפו לי כבר קודן כי חשבו שזה הבעיה!!!

אבל לא זה חזר...

ואז עלו לי תטורים ל600 או 700 בערך ....

מתדלק בדרך כלל באותה תחנת דלק....

ניסיתי כבר תשיטה של לחמם את המנוע כמה דקות

אבל זה לא עזר....

פורסם

לחמם את הרכב? מה זה פיאט אונו?

תניע, חכה שכל הנורות שצריכות להיכבות יכבו, תגרבץ, וסע! - 20-40 שניות זה הזמן שרב היצרנים ממליצים עליו (אצלי ספיציפית כתוב 30).

מעבר לזה שום רכב חדש, שמשווק בארץ, לא יכבה בשום עלייה במדינה הזאת.

יש תקלה ברכב, היא יכולה לנבוע מדלק מהול (דלק+נפטא ולא מים ונפט) או אולי מתקלה כלשהי במערכת ההזרקה.

יש אחריות בדיק בשביל זה, אם המוסך לא מצליח למצוא את הבעיה - יש עוד מוסכים מורשים, לא יקרה כלום מנסיעה לעיר אחרת, במיוחד אם זה חשוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שום רכב חדש, שמשווק בארץ, לא יכבה בשום עלייה במדינה הזאת

(מסכים איתך לחלוטין).

יש תקלה ברכב, היא יכולה לנבוע מדלק מהול (דלק+נפטא ולא מים ונפט(זה היה בציניות כדי להגיד לו, שאולי הדלק שהוא ממלא ממש דראק))

.

תנסה להתחיל מתחנת דלק אחרת, בגל שהמחשב לא רושם שם תקלה זה מעלה לי את החשד של דלק מהול.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ממליץ גם להתחיל להפגיז את שירות הלקוחות במיילים/פקסים/טלפונים עד שתקבל תשובה ראויה... לא לוותר כל עוד הרכב חדש מגיע לך שירות

...Carpe Diem

• תוכן חדש...