Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא שנת 96 תמלא אוקטן 95 (ברכבך אמור להיות ממיר קטליטי ו 96 יזיק לו).

לגבי פילטר הדלק, אינני מכיר את מיקומו ברכב זה, אבל בד"כ או שהוא צמוד לטנק הדלק או שהוא באזור מערכת ההזרקה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
פילטר הדלק זה החלק המעוגל היושב בצד שמאל של הקופסא של הפילטר אוויר

קוואסקי מדובר על רכב מוזרק, והמסנן כמדומני לא נמצא במקום שתארת.

בוא נמתין לתשובה מוסמכת יותר על מיקומו, בכל מקרה הייתי ממליץ לפותח השרשור לבצע זאת במוסך, ולא בשיטת עשה זאת בעצמך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הפילטר אכן במקום שצוין.

לחסן - אין לי תמונה אבל ממש פשוט למצוא אותו - משמאל למנוע (כשמסתכלים מלפנים כמובן) יש גוף עגול קטן יחסית שיושב בתוך מתקן פלסטיק כזה ומחוברים אליו שני צינורות דלק עם חבקים ממתכת שנסגרים עם בורג. שים לב לכיוון הפילטר בעת ההרכבה...

...Carpe Diem

פורסם
קוואסקי מדובר על רכב מוזרק, והמסנן כמדומני לא נמצא במקום שתארת.

בוא נמתין לתשובה מוסמכת יותר על מיקומו, בכל מקרה הייתי ממליץ לפותח השרשור לבצע זאת במוסך, ולא בשיטת עשה זאת בעצמך.

בברכה

צביקה

גם האונו שלי מוזרקת, אולי לא הסברתי טוב, זה שמעליי הסביר זאת טוב ממני.

פורסם

צביקה בוקר טוב!

גם שלי מוזרקת ואכן הפילטר נמצא בדיוק במקום שציינתי. (זה אחד מהחלקים שכן הצלחתי להחליף לבד :))

ההחלפה שלו מאוד קלה ופשוטה ולכן נראה לי שהבחור יוכל להסתדר לבד.

מה שכן יש לטפל בזהירות בצינורות הדלק (קצת דלק נשפך מהם ומהפילטר בתהליך ההחלפה) ולשים לב שהם לא ישנים ומתפוררים/סדוקים...

...Carpe Diem

פורסם

המזרקים שייכחים למערכת ההזרקה והם אלו שאחראים לספק דלק בצורת תרסיס לחלל הצילנדר.

אם אחד מהם, או כמה, משתינים בעקבות סתימה אז מנקים. (לפעמים זה בעקבות בלאי).

לפי מה אתה יודע שצריך ניקוי מזרקים?

בנוסף, אינני יודע איזה מערכת הזרקה יש לך וזה משנה בעיניין הניקוי. (חד נקודתית, או רב נקודתית).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
המזרקים שייכחים למערכת ההזרקה והם אלו שאחראים לספק דלק בצורת תרסיס לחלל הצילנדר.

אם אחד מהם, או כמה, משתינים בעקבות סתימה אז מנקים. (לפעמים זה בעקבות בלאי).

לפי מה אתה יודע שצריך ניקוי מזרקים?

בנוסף, אינני יודע איזה מערכת הזרקה יש לך וזה משנה בעיניין הניקוי. (חד נקודתית, או רב נקודתית).

גילעד

המערכת היא חד נקודתית , אם אני לא טועה הניקוי מתבצע על ידי ריסוס חומר מיוחד לתוך הקרבורטור המוזרק והעלת טורים ואז רואים מהאזוז את כל הליכלוך שיש במערכת , ככה לפחות עשו לי במוסך.

• תוכן חדש...