Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 19 ואח שלי בן 21 מחפשים לקנות אוטו. אחרי שהאוטו הקודם שההורים מצאו והיה הכי זול עלה בלהבות ונישרף עקב פיצוץ ודליפת דלק (רנו 19 שנת 92).

עכשיו אני מאוד חושק בפיאט טמפרה (כפי שאתם רואים התקציב שלנו לא בשמיים..אנחנו צריכים אוטו טוב ואמין שזול לתחזק ולא משו מפואר)

אבל אח שלי אומר שפיאט לא עמינים וצריך לעשות איתם מנוי במוסך

אז אני רוצה לשאול אותכם דעה ללית שלכם על כל אחת מהמכוניות שאני אכתוב.

סיאט איביזה CLX (לק GLX המפואר) שנת 94

פיאט טמפרה שנת 92

מיצובישי לנסר שנת 92

סובארו לגאסי אוטומט שנת 90 שאני משיג ב 4000 שקל.אבל נפח מנוע 1.8

אלפא רוצאו שנת 92

כל המכוניות אני רוצה ידניות. ואם יש לם עוד משו בסיגנון להציע ואוטו ישן כזה להמליץ עליו אז תודה מראש.

פורסם

אם אתה מחפש רכב בלי הרבה מוסך ושיוכל להביא אותך ממקום למקום - אני הייתי הולך על המיצובישי , אותו כמעט ללא מוסך , יחסית חשמלי (חלונות,הגה כח,נעליה מרכזית) ,

אם אתה רוצה הסובארו גם טובה אבל בגלל המנוע היא אוכלת יותר דלק .

• תוכן חדש...