Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

בזמן האחרון כשה אני לוחץ על הבלמים יש רעש מוזר כזה - חריקה מוזרה כזאת למרות שבולם טוב לא פחות מפעם אבל הרעש מעצבן אותי ואני לא מבין מאיפה זה

כמו כן היום שטפתי את האוטו וכשה יצאתי מהשטיפה הגלגלים והג"אנטים היו נקיים לגמרי אחרי כמה שעות הגלגלים הקדמיים ניהיו שחורים כאילו יוצא זמן או משו אני לא ממש מבין בזה....

מישהו יודע מה זה?

ועוד שאלה לידע כללי לבעלי קורולה (שנת 98 ומי שיודע בכלל.....כמה ליטל המיכל דלק שלי?

תודה לעוזרים

פורסם

כנראה שהרפידות שלך נגמרו , גש למוסך לבדיקה .

עדיף ללכת עכשיו למוסך לבדיקה, כי אם תצתרך להחליף רפידות, ולא תחליף ,אז אתה בסוף תהרוס גם את הצלחות ,אז יהיה לך נזק של גם רפידות וגם צלחות.

ובעניין הליכלוך שיוצא מהגאנטים יש נושא ששאלתי בידיוק אתמול תעבור לעמוד 2 ותראה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
כמה יעלו הרפידות ? בערך....

+-200 ש"ח במוסך, אצל הפרסי מיצחק שדה אני מעריך בסביבות ה 120-150 ש"ח

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...