Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלא מה!!!

מסלול קטלוניה, אומר לך משהו??

שלא לדבר על כבישי הראלי של קטלוניה, שנמצאים ממש לא הרחק ממנו. פתח מפה, חפש כביש מתפתל - זה שם.

http://www.circuitcat.com/ingles/index.asp

http://www.rallyecatalunya.com/2003/ing/index.html

שניהם מאוד מומלצים, מניסיון. רק נותר לשכור ליום אחד איזו מכונית ספורט ולעבודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אלא מה!!!

מסלול קטלוניה, אומר לך משהו??

שלא לדבר על כבישי הראלי של קטלוניה, שנמצאים ממש לא הרחק ממנו. פתח מפה, חפש כביש מתפתל - זה שם.

http://www.circuitcat.com/ingles/index.asp

http://www.rallyecatalunya.com/2003/ing/index.html

שניהם מאוד מומלצים, מניסיון. רק נותר לשכור ליום אחד איזו מכונית ספורט ולעבודה.

רוני

איזו בעסה! אם יש משהו שאני אוהב, זה ראלי...

:(

רון

פורסם
הגאדגי הזה הוא פשוט מדהים...

גאודי יא עז....

כשהינו בברצלונה,כל העולם ואחותו הלכו לראות יצירות של גאודי ולחפש סניפים שווים של "זארה"...

רק אני יצאתי מהמלון בחמש בבוקר,נכנסתי למונית ואמרתי לנהג "טיונינג,טיונינג" והצבעתי על MAXI TUNING בספרדית שקניתי קודם.

אם אתה בברצלונה,סע ל"ARMANGUE" - חנות מדהימה.הם יושבים ב LA RAMBA.אתה תזהה אותם כבר.....קשה לפספס חנות עם 40 ג'אנטים וכיסאות בכניסה וחבורות של גולפים וקוראדואים מנופחים חונים מסביב.....

לגבי אטרקציות- אני עשיתי יום נהיגה בCIRCUIT DE CATALUNIA על הסטילו קאפ .זה פשוט תענוג.

אח"כ אכלנו פאייה למעלה ביציעי המוזמנים (אני בספק אם תוכל לעשות את זה......אבל עדיין-תדאג לאכול הרבה פאאייה).

מעבר לזה-כל האזור הקטלוני-החל מאזור המסלול (בכניסה שלו יש פסל ברונזה מדהים של פאנג'יו ליד מכונית מירוץ.תביא מצלמה!!! יש לי שם תמונה,כמעט בכיתי....) והלאה עד לאזור צרפת יש כבישים פשוט מדהימים בין עיירות ציוריות,כנסיות והרבה מסעדות מעולות.

דווקא החלקים היפים ביותר הם,מסתבר,מחוץ לברצלונה....

אז תדאג לך לכסף-

ותדאג לך גם לכרטיס לאוטוסטראדה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כשהינו בברצלונה,כל העולם ואחותו הלכו לראות יצירות של גאודי ולחפש סניפים שווים של "זארה"...

רק אני יצאתי מהמלון בחמש בבוקר,נכנסתי למונית ואמרתי לנהג "טיונינג,טיונינג" והצבעתי על MAXI TUNING בספרדית שקניתי קודם.

אם אתה בברצלונה,סע ל"ARMANGUE" - חנות מדהימה.הם יושבים ב LA RAMBA.אתה תזהה אותם כבר.....קשה לפספס חנות עם 40 ג'אנטים וכיסאות בכניסה וחבורות של גולפים וקוראדואים מנופחים חונים מסביב.....

לגבי אטרקציות- אני עשיתי יום נהיגה בCIRCUIT DE CATALUNIA על הסטילו קאפ .זה פשוט תענוג.

אח"כ אכלנו פאייה למעלה ביציעי המוזמנים (אני בספק אם תוכל לעשות את זה......אבל עדיין-תדאג לאכול הרבה פאאייה).

מעבר לזה-כל האזור הקטלוני-החל מאזור המסלול (בכניסה שלו יש פסל ברונזה מדהים של פאנג'יו ליד מכונית מירוץ.תביא מצלמה!!! יש לי שם תמונה,כמעט בכיתי....) והלאה עד לאזור צרפת יש כבישים פשוט מדהימים בין עיירות ציוריות,כנסיות והרבה מסעדות מעולות.

דווקא החלקים היפים ביותר הם,מסתבר,מחוץ לברצלונה....

אז תדאג לך לכסף-

ותדאג לך גם לכרטיס לאוטוסטראדה.

1. מצלמה דיגיטלית: יש + כרטיס 128MB + סוללות נטענות. :D

2. המלון הוא ברח' רמבלה, ממש צמוד לתיאטרון. :D

3. פאייה, והרבה פאייה: לזה אני נוסע! :D

רון

פורסם

בלילות,קח מונית ותבקש ממנו לקחת אותך ל "BARCELONETTE".

הם קוראים לזה "ברצלונטה".

זה אזור בילויים על הים,משהו בן בן זונה.יש שם ים פאבים על אוניות פיראטים,קזינואים ודוכנים על המזח שמול העיניים שלך לוקחים את הלובסטר מהמים (לא מדויק.מאקווריום אחרי שהוא כבר יצא מהמים) ומכינים אותו איך שבא לך.

תקפיד ללכת לשם.

אה!! סע גם ל PASSAIGE DE MAREGAL (תרשום את זה.נהגי מוניות בקושי דוברים אנגלית)-יש שם 2 חנויות - GT TUNING ו ASTRAL TUNING.ממש שווה ללכת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בתוך ברצלונה עצמה יש שני מסלולי מירוצים היסטוריים - Pedralbes ו-Montjuich. הראשון נחמד, השני ממש מדהים. קרוב לוודאי שתיסע עליו בכל מקרה, הוא נמצא באיזור די פעיל ויש מה לעשות באיזור שלו. ואם תהיה שם, תנסה לדמיין איך זה לנסוע שם במכונית פורמולה 1 בשנת 1968, ושפתאום תישבר לך הכנף האחורית :cry:

• תוכן חדש...