Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שחבר שלי ניסה את מזלו בבניית פודים עצמית, הרס את הדיפון חלקית והבנייה יצאה זוועתית, הגיע אלי והשאיר לי את הדיפון את שאריות הפיבר, הדרישות שלו ונסע הבייתה.

התחלתי את העבודה אתמול בלילה למשך בשעה וחצי והכנתי את הבסיס כדי שהיום אני אוכל לעבד אותו בכיף כשהוא יבש לחלוטין.

07-10-07_2128.jpg

07-10-07_2132.jpg

07-10-07_2134.jpg

07-10-07_2206.jpg

07-10-07_2219.jpg

07-10-07_2305.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום החלטתי להקדיש לפחות 5-6 שעות מהבוקר צהריים לפודים.

התחלתי בלתת צורה לבסיסים שגרם למוות פתאומי של הג'אקסו האהוב עלי (שאחרי 3 שנים של עבודה מאומצת נזכר שהוא סתם מכשיר זול של מאה שקל ולא אמור לעבוד יותר מחודש) נפטר.

שלפתי אחד אחר מהארון אך הוא נפטר גם בזמן חיתוך הטבעות עץ.

לא ויתרתי! פירקתי את שניהם ובמשך שעה וחצי הסתבכתי עד שהצלחתי להרכיב אחד תקין משניהם. והצלחתי!

המשכתי בכיוון הטבעות והזויות ואז האקדח דבק חם נפל לי מהיד והחליט להיתקע בדרך באצבע שלי וטיגן לי חתיכת עור.

הבנתי את הרמזים סוף סוף! זה יום מנחוס!!

סיימתי זריז לתת שיכבת פוליאסטר זריזה על הבד ועליתי הבייתה לפני שאני אקבל איזה התקף לב או משהו בסגנון.

08-10-07_1234.jpg

08-10-07_1347.jpg

08-10-07_1356.jpg

09-10-07_0056.jpg

08-10-07_1439.jpg

08-10-07_1440.jpg

פורסם

עד כמה שאני שרוף על מורל - כבר מתחיל להמאס לשמוע מורל פולס נכנס בדלתות... צריך להפוך את זה לברירת מחדל - אם לא ציינו בפורום הזה שם של רמקול אחר, אז כנראה שזה פולס. - קצת משעמם.

בכל מקרה - בהתחלה חשבתי שזאת גרב ניילון לבנה - הממממ סקסי (מה יש לי בזמן האחרון מגרבי ניילון).

איי האצבע - טוב, לפחות אתה לא כוסית והמשכת לעבוד. מה לעשות, זה קורה.

כשאני עובד עם אקדח דבק חם או מלחם אני דואג שתמיד יהיה לי מקום יציב לשים אותם רחוק מהישג יד.

ויפה שסידרת את הג'קסון - סביר להניח שלשני הג'קסונים האלה היה צבע שונה, שם שונה, נקנו בזמן שונה - הכל אותו דבר:-D:lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום לכולם

קודם כל כל העסק עם הבנייה ממש מגניב ועושה לי חשק מטורף לבנות גם אבל... אני צריך כמה תשובות לשאלות אז ככה..

הפיברגלס זה בא בבד שלם או רצועות?

וכאשר בנייתי את השלד איך אני שם את רצועות הפייבר?

ואיפה הכי כדי לקנות את החומרים ??

תודה

פורסם

מזתומרת 95% מהקומפוננט בכרמיאל הם מורל זאת טעות לא נורמלית יש הרבה אבל אל תגזים .

אם זה לא סוד של מי האוטו הזה? אם הוא מכרמיאל ...

והאם אתה הרבה בכרמיאל ?

פורסם

עד פה נראה מעולה =]

מחכה לראות את ההמשך.

חכמולוג ההוא שהרס את הדיפון

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...