Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את הדוד האמצעי ועל הדרך אני יחליף את האחורי .

האופציה הזולה היא לבטל את הדוד האמצעי ולשים רק דוד אחורי..

מה יהיו ההשלכות של זה? (חוץ מרעש,שלא ממש מפריע לי)

ומה לגבי טסט ? זה עובר ?

או שלא לוותר ולהחליף גם דוד אמצעי?

הדוד אמצעי בדדרה הוא דוד צורתי ולא רגיל , העלות שלו בין 600 ל700 שקל (והכוונה היא לתחליפי של טמפרה שכנראה יעבור תהליך התאמה)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יהיה יותר רעש, מה שלא מפריע לך אבל אולי יפריע בטסט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

nope , אני מדבר על הדוד המרכזי

הוא יושב בין הממיר לדוד האחורי ..

זה דוד מיוחד לדדרה/טמפרה ואולי לעוד איטלקיות , כי הוא דוד צורתי זאת אומרת שיש יש לו צורה מיוחדת (שגורמת לו להרקב מהר בגלל שאין בו ניקוז טוב של מים) והאמת שהוא דיי גדול

והמחיר שלו נע בין 600 ל 700 שקל ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

בדקתי בכמה מקומות ואת המחיר כולם אמרו שזה סיפור לא זול ,

ואת המחיר הכי זול קיבלתי ממי שאני מטפל אצלו ברדיאטור שהוא גם במקרה איש אגזוזים שממש לא קורע את הכיס...

שכחנו שגם כבר צריך להחליף דוד אחורי , ואיפה ההתאמות ושאר העבודה?

בגלל זה אני שוקל לבטל לגמרי את הדוד האמצעי , רעש לא מזיז לי , מה שמדאיג זה הטסט ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

משהו כזה ,

נ.ב

אם חוסמים את היציאה של האגזוז , אין ירידה בטורים בכלל וההשפעה מאוד מזערית .. לעומת רכבים עם אגזוז תקין שיש נפילת טורים ונכבים

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ידידי ,

אשמח אם תרשום את שמו של אותו אדם שמטפל באגזוזים , ואינו קורע את הכיס .

אני צריך להחליף דוד אחורי ב-205

תודה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מדובר על שמוליק (גונגה) הוא איש רדיאטורים ואגזוזים ותיק ומאוד מקצועי ,נחמד ואדיב והכי חשוב -אמין !

לא נראה לי שהוא יחייב אותך על הבדיקה , אבל תצפה להסברים מא' עד ת' .

הוא נמצא בתוך "מוסך דרך השטח" שברח' יוסף בוקסנבאום 4 בתל אביב.

הטלפון שלו 054-6607095 , תתאם איתו מראש ותתחיל להתמכר :smile: (כמו מספר לא מבוטל של חברי פורום)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ביטול דוד אמצעי לא תשפיע בתוצאות של בדיקת ארבע גזים בטסט, לגבי אפקט הרעש שיווצר לדעתי הוא יהיה מיזערי אך אני רק יכול לנחש כי לא ראיתי בעיינים שלי תיקון שכזה.

אני לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל תנסה בשביל הספורט להתקשר למקום הבא לקבל הצעת מחיר:09-8619158

"גדליה ובניו אגזוזים" אזור התעשייה הישן נתניה רחוב הרכב 10.

פורסם

כל מה שקשור לאגזוזים ורדיאטורים אני סומך על הבעל מקצוע שלי בעיניים עצומות (בניגוד להרבה בעלי מקצוע אחרים)

ביטול דוד אמצעי ידוע שרק יגרום להבדל ברעש והבנתי שגם תהיה פחות התנגדות אז תהיה עליה מזערית בביצועים עקב פליטה חלקה יותר ..

מה שמדאיג אותי זה אפקט הטסט שיגיע בפברואר:(

אבל בשביל הספורט אני אבדוק איתם מחירים בכל מקרה , לפחות לגבי עלות החלקים עצמם ..

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...