Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

נושא ראשון:

לפני פחות משבוע הצלחתי לעצב מחדש את הפגוש,פירוט בתמונות המצורפות.

מעונין בהמלצות לפחח מקצועי במחיר הוגן.

חשוב שבעל המקצוע יהיה פדנט ואיכפתי (חשוב לי שאחרי ההחלפה / תיקון - המרווחים בין החלקים יחזור להיות שווה) וכמובן שיהיה מחיר הוגן.

עד עכשיו קיבלתי הצעה של 1500 ש"ח לתיקון לא כולל החלפת פנס ו2500 ש"ח לחדש כולל הפנס.

נושא שני:

טיפול 60K קרב ובא, מעוניין בהמלצה למוסך מורשה שהוא לא חאפר ומשתמש בשמנים המומלצים על ידי היצרן וכו'

כמו שבטח הבנתם אני מחפש בעלי מקצוע אמינים.

אשמח לפירוט מה הטיפול אמור לכלול מעבר לשמנים, מסננים וכו'.

תודה לעוזרים ושבוע טוב,

שלומי

29-09-07_1532.jpg

29-09-07_1533.jpg

פורסם

תוכל להפעיל ביטוח ולשלם רק את "ההשתתפות העצמית" אם המחיר לתיקון גבוה מפני שזה נזק של תאונה עצמית או אחרת.

כמובן אם הנזק עובר את גובה ההשתתפות העצמית {ולא מייקר יותר מדי את הפרמיה }לשקולך.

פורסם

כן, אני מחר/מחרתיים ידבר עם הסוכן ביטוח כדי לשקול את הנושא אם להפעיל ביטוח ולשלם רק השתתפות עצמית או לא לתבוע את הביטוח ולשמור על פוליסה "נקייה" (יש חסכון עתידי בחידוש פוליסה "נקייה").

פורסם

רפי-תודה.

יש למישהו מושג האם המחירים לתיקון הפחחות ריאלים ?

אשמח להתייחסות בנוגע לטיפול 60K.

תודה

פורסם

לגבי הטיפול - בספר הרכב יש פירוט בדיוק מה צריך לעשות.

אם עדיין לא בוצע אז לדעתי הגיע זמן הטיימינג (אני מניח שהרכב כבר בן 4-5, אני צודק? איזה שנתון?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רפי-תודה.

יש למישהו מושג האם המחירים לתיקון הפחחות ריאלים ?

אשמח להתייחסות בנוגע לטיפול 60K.

תודה

2500 זה המון כסף! פורד פוקוס זה אוטו ששימש רבות את חברות הליסינג. אני מאמין שתוכל למצוא די בקלות את כל החלקים שאתה צריך בפירוקיות במשהו כמו שליש ממה שהציעו לך.

לא ניתן לראות בתמונה עם הפנס נשבר, בקשר לטמבון אני דיי בטוח שתוכל למצוא יחסית בזול מקורי מפירוק.

האם הפח גם נדפק לך באזור?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

TOSTOS - הפח לא נפגע באיזור.

בפירוקיות בצפון למרבה הפלא אין פוקוסים, הפנס נסדק ויש בו פיצוצים קטנים - פנס חדש עולה 240 + מע"מץ

WIL - השנתון הוא 2004

פורסם

אני לא חושב שאפשר לתקן את הפגוש, אלא בשימוש בה-מ-ו-ן חומר.

צריך להחליף פה פגוש לאחר.

אם אתה לא רוצה מרווחים תדאג שישתמשו בפגוש מקורי בלבד ולא תחליפי (במקרה של חדש).

או במשומש.

פורסם

אני תיקנתי דנט דומה בפגוש שחור של אלמרה, אצלך הפגוש צבוע.

גש לפחח קבל הצעת מחיר על תיקון, אם ההצעה יקרה, פרק את הפגוש ובעזרת פן ישר אותו לבד, אני פעם פתחתי שרשור בנושא, אתה מוזמן לחפש.

אח"כ תוכל לחזור לפחח לצבע או לצבוע בעצמך.

אחלה של פרוייקט אם יש לך את הזמן.

בקשר לפירוק? זה לא אמור להיות מסובך, בד"כ יש ברגים באיזור בית הגלגל האחורי, חפש גם למטה וגם למעלה, יש ברגים באמצע למטה, ואולי יש ברגים בפתח תא המטען.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כנראה נתלבש על הפרוייקט בסופ"ש.

אגב, אני עדיין ישמח לפירוט של העבודות בטיפול 60K (אין לי את הספר רכב).

תודה למגיבים.

פורסם

לגבי המכה הפגוש - ממש שטויות, ב 5 דקות הפחח מסדר את זה.

ואפשר גם בבית.

מצרכים דרושים:פאן לשיער,כבל מאריך,מוט עץ,2 אנשים,קפה טוב.

יש לך כבל מאריך,חבר לו פאן(כזה של שיער), שים אותו על חום מקסימאלי ,במקביל תן לחבר חתיכת קרש ארוכה כמו של מטאטא רק יותר עבה,או כל מה שיתאים,את הקרש- משהו יושב לייד הגלגל האחורי ומכניס את הקרש בין הפגוש למרכב ודוחף קלות,עם הפאן לשיער באותו זמן מחממים את האיזור,מחזיקים אותו במרחק של כ 20 ס"מ מהפגיעה,בתנועות סיבוביות כדיי לא להזיק לצבע,ולאט לאט הבחור עם הקרש דוחף יותר ויותר חזק עד שהשקע יוצא החוצה וחוזר למקומו הטבעי.

בשלב זה עוזבים הכל וניגשים לקפה.

בתיאבון.

1500 שקל א-ל-ק.

פורסם

gl10- תודה על העצה , ננסה ונודיע על התוצאות...

אגב, 1500 שקל זה ההצעה הכי זולה שקיבלתי לתיקון, להחלפה לחדש הציעו לי גם ב4000 ש"ח.

• תוכן חדש...