Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבטת בן פיאט פונטו 2000 עם 80K או 2003 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו פעם ראשונה שאני כותבת באתר ופעם ראשונה שאני קונה רכב.. למרות שאני נוהגת על אחד כבר הרבה שנים..

התקציב שלי הוא עד 30 אלף וחשוב לי שהרכב יהיה חסכוני וכמובן שלא אהיה הרבה במוסכים, ושיהיו חלקים זולים ולכן החלטתי על פיאט פונטו ידני. אשמח לשמוע דעתכם על הבחירה ועל אופציות נוספות. לא אכפת לי להוסיף לתקציב אם זה יחסוך עלויות במהלך השנים..

מצאתי פיאט פונטו שנת 2000 עם 80 אלף ק"מ שזה נדיר , מטופלת רק במוסך של פיאט ברמת החייל. מצבה טוב אך יש פגיעות בפח לא חמורות מידי 2 פנסים שבורים אין אנטנה ומערכת צריך להחליף ועוד תיקונים קטנים.. (שזה השקעה של עוד

?2000).המוכר רוצה מחיר מחירון-22אלף. .מחר אמורה לקחת לבדיקה ואם הכל טוב עלי להחליט במקום כי יש לו הרבה קונים...

ניסיתי למצוא רכב שנת 2003 אבל כל הרכבים מעל 110 ק"מ והמחיר בסביבות 30-32 אלף.. השאלה מה עדיף..

רכב שנסע רק 80 אלף ק"מ שנת 2000 .. שמעתי שהיצור בשנים האלה לא מוצלח במיוחד או שנת 2003 שעשה 30-35 אלף ק"מ יותר?

אני מחפשת כבר כמה שבועות ולא פורסם כמעט דגם חדש וק"מ נמוך..

אני מפחדת לקנות את הישן ואז להתחיל להוציא עליו ומצד שני על החדש תהיה ירידת ערך משמעותית יותר ועוד שנתיים יהיה שווה 22 אלף ..ואולי הוא מועד יותר לתקלות בגלל הקילומטרטז הגבוה

אודה לתשובה המהירה

פורסם

אם את מתכוונת לסוע יותר מידי אז אולי אפילו עדיף שנתון מתקדם יותר עם יותר קילומטראז'.... וזה יתאזן בקרוב.

אבל הקילומטרים לא אומרים הכל על הרכב. יש גם רכב שעבר 30K ואחר עם מ150K והוא יהיה עדיף מזה שנסע קצת אבל לא שמור וקרוע או פשוט לא מטופל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

משנת 01' מדובר בדגם החדש יותר, פונטו ספייס, שהיא בטיחותית יותר, איכותית ונוחה יותר, מודרנית יותר. לדעתי כדי להתמקד בדגם החדש יותר אם התקציב מאפשר.

110K ק"מ לשנת 03 נחשב להרבה, יש מספיק רכבים בשוק מהסוג הזה ולא קשה למצוא משהו במצב טוב יותר, רק לפני חודש שכנה שלי מכרה ספייס 03 שעברה 35000 ק"מ בלבד!

פורסם

עדיף הדגם החדש יותר. כמובן שהכל תלוי גם במצב הרכב.

בגלל קילומטרז' לא פוסלים רכב. צריך לראות מצב מנוע? חיצוניות הרכב. מכני וכ"ו.

יש מכוניות עם 100 אלף קילומטר שניראים ובמצב יותר טוב ממכוניות עם 20 אלף.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מצטרף להמלצה על הדגם החדש יותר!

מתקדם יותר, בנוי טוב יותר והכי חשוב בטיחותי יותר!

יש לחפש באופן קסוע וקפדני בלוחות היד השניה ואני מאמין שתמצאי אקזמפלר ראוי!

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התשובות..

מעבר לפונטו מעל שנת 2001 יש עוד רכבים מומלצים בקטגוריה?

קראתי המון על רכבים באתר אבל הכל סותר.. יש מי שאמר שסיריון 1000 היא עגלה ואחר שעשה איתה טיולים בכל הארץ עם 4 מבוגרים ברכב..

על סיטרואן קראתי גם לא להתקרב וגם שהיא מעולה..

האמת רק על פונטו לא שמעתי משהו רע מעבר לדעות קדומות שנשללו מייד.

אני זקוקה לרכב שיתפקד גם בכביש מהיר. נגיד 30-40 דקות נסיעה ביום. 20 לכיוון.. חסכוני זול ובעיקר אמין שלא מאבד מערכו. עד 30 אבל אשמח בפחות...

תודה

• תוכן חדש...