Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אז ככה, יש לי בעיות צבע ברכב כמו קצת צבע שהתקלף במכסה המנוע, בחלק העליון של שתי הדלתות האחוריות וכמו כן בגג הרכב שסובל מנזקיי שמש וכמה נקודות חלודה ( למי שמכיר את בעיית החלודה של הלנסר, יודע למה אני מתכוון ).

הבעיה היא שהלכתי ל- שני פחחים לברר מחיר ושניהם דיברו איתי על מחיר של כ-2200 ש"ח.

ואילו בבירור אצל פחח שלישי הוצע לי מחיר של 1100 ש"ח במזומן.

הפחח הנ"ל צובע בתנור ומתאים צבעים לפי הספר, אבל עדיין משהו מטריד אותי בגלל המחיר הנמוך :roll: .

אפשרות א' - שני הראשונים סתם רוצים לעשות עליי קופה.

אפשרות ב' - הפחח שהציע לי 1100 ש"ח הוא חאפר ( למרות שלא נראה כך ).

מה הייתם עושים ?

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

שני הפחחים הראשונים יקחו ממך 2200 ש"ח

מתוכם ישלמו למע"מ 336 ש"ח

ממה שנשאר ישלמו למס הכנסה ולביטוח לאומי 1064 ש"ח ( 57%)

סה"כ ישאר להם נטו ביד 800 ש"ח....

אז מי יותר יקר :?::?::?:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שני הפחחים הראשונים יקחו ממך 2200 ש"ח

מתוכם ישלמו למע"מ 336 ש"ח

ממה שנשאר ישלמו למס הכנסה ולביטוח לאומי 1064 ש"ח ( 57%)

סה"כ ישאר להם נטו ביד 800 ש"ח....

אז מי יותר יקר :?::?::?:

אתה חושב שזו הסיבה ?

כי אצל שני הראשונים לא היה אופציה למזומן :roll:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

מי זה הבן האדם הזה?

אולי אני מעוניין לבצע אצלו טיפול או שניים. :lol:

פורסם
מי זה הבן האדם הזה?

השם זה : ***********. ( אם תרצה אז גם *********) :wink:

הם יושבים ביהוד.

אם תרצה טלפון תודיע .

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
מי זה הבן האדם הזה?

הם יושבים ביהוד.

אם תרצה טלפון תודיע .

אני מכיר יחסית טוב את המקום. לא רק שהייתי שכן שלהם תקופה של שנה (לידם פעם היתה חנות מחשבים בה עבדתי) גם ראיתי כמה עבודות שלהם.

לפני כשנתיים הכנסתי אליו לצבע מטאלי + פחחות בגג את האוטו של סבי (שברולט), עד כה (וכפי שחשבתי) הצבע נשמר מצויין ועבודת הפחחות בוצעה לשביעות רצוני ועד כה אין זכר לניצנים של חלודה או משהו שקרוב לזה.

אני הייתי מרוצה מאוד מהעבודה ומהמחיר (פירקו את כל הגומיות סביב הגג, הסירו את החלודה, ביצעו פחחות מצויינת וצבעו את כל הגג).

כמו כן ביצעתי אצלו עוד תיקונים (ברכב של האקסית) על רכב בצבע כסף מטאלי, דברים שכללו חיתוך כנף קדמית חלודה, ריתוך חלק אחר, התאמת צבע, פחחות קלה בכנף אחורית וכד' - יצא נהדר.

כמו כן יש את "מנשה משיח" באיזור התעשיה "סגולה" בפתח תקוה (צמוד למכון הדרום). בעבר יצא לי לתקן שם דלת + כנף שנפגעו באוטו של אמא שלי. הפחחות יצאה מצויין והתאמת הצבע + המרקם יצאו מצויינים ואין תלונות עד כה.

את האוטו שלי אני עומד לתקן אצלו שבוע הבא - נקווה שלא יהיו פאשלות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שטוב בשוק ה"מזומן" זה שזה ניתן למיקוח...

פעם סגרתי דלת אחורית + פגוש + כנף אחורית ב1000 שקל מזומן...

לא על הפולו כמובן...

8)

אגב, אם אתה רוצה להגיע לנתניה , אז יש לי פחח מעולה בשבילך...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מי זה הבן האדם הזה?

הם יושבים ביהוד.

אם תרצה טלפון תודיע .

אני מכיר יחסית טוב את המקום. לא רק שהייתי שכן שלהם תקופה של שנה (לידם פעם היתה חנות מחשבים בה עבדתי) גם ראיתי כמה עבודות שלהם.

לפני כשנתיים הכנסתי אליו לצבע מטאלי + פחחות בגג את האוטו של סבי (שברולט), עד כה (וכפי שחשבתי) הצבע נשמר מצויין ועבודת הפחחות בוצעה לשביעות רצוני ועד כה אין זכר לניצנים של חלודה או משהו שקרוב לזה.

אני הייתי מרוצה מאוד מהעבודה ומהמחיר (פירקו את כל הגומיות סביב הגג, הסירו את החלודה, ביצעו פחחות מצויינת וצבעו את כל הגג).

כמו כן ביצעתי אצלו עוד תיקונים (ברכב של האקסית) על רכב בצבע כסף מטאלי, דברים שכללו חיתוך כנף קדמית חלודה, ריתוך חלק אחר, התאמת צבע, פחחות קלה בכנף אחורית וכד' - יצא נהדר.

כמו כן יש את "מנשה משיח" באיזור התעשיה "סגולה" בפתח תקוה (צמוד למכון הדרום). בעבר יצא לי לתקן שם דלת + כנף שנפגעו באוטו של אמא שלי. הפחחות יצאה מצויין והתאמת הצבע + המרקם יצאו מצויינים ואין תלונות עד כה.

איציק

אתה מדבר על הפחח מאחורי סופר מאיר ?

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
מי זה הבן האדם הזה?

הם יושבים ביהוד.

אם תרצה טלפון תודיע .

איציק

אני מדבר על אותו אחד שרשמת את השם שלו כאן (ונמחק מסיבות שברורות לך אני מקווה).

לא יודע אם זה השם של הסופר, אבל כן, יש בחזית שם סופר.

המקום נמצא סמוך מאוד לכיכר ברחוב העצמאות 40 ביהוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מי זה הבן האדם הזה?

הם יושבים ביהוד.

אם תרצה טלפון תודיע .

איציק

אני מדבר על אותו אחד שרשמת את השם שלו כאן (ונמחק מסיבות שברורות לך אני מקווה).

לא יודע אם זה השם של הסופר, אבל כן, יש בחזית שם סופר.

המקום נמצא סמוך מאוד לכיכר ברחוב העצמאות 40 ביהוד.

איציק

ברור לי למה מחקת את השם, למרות שכבר ראיתי הודעות עם שמות של מוסכים או חברות אחרות שמתעסקות ברכבים בפורום.

בכל מקרה זה המקום ליד הכיכר,מחר בבוקר הרכב אצלו ליום וחצי אשפוז.

תודה,

:)

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
מה שטוב בשוק ה"מזומן" זה שזה ניתן למיקוח...

פעם סגרתי דלת אחורית + פגוש + כנף אחורית ב1000 שקל מזומן...

לא על הפולו כמובן...

8)

אגב, אם אתה רוצה להגיע לנתניה , אז יש לי פחח מעולה בשבילך...

זה באמת טוב שאתה יכול לסגור איתם על מחיר נמוך יותר כשאתה משלם שחור :puzzled: , אבל הבעיה היא שאין לך שום הוכחה שהיית אצלו בעתיד במקרה ומשהו משתבש.

נ.ב

תודה בקשר לנתניה, אני מכניס את הרכב מחר אצל הפחח ביהוד.

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...