Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחדד את השאלה:

1. האם חד משמעי שלמזדה והסויפט יש שרשרת תזמון ואין צורך בהחלפת רצועה ?

2. האם קיים טיפול קטן\גדול ומה מחליפים בכל טיפול ?

3. נדמה לי שקראתי באחד המבחנים ב-"אוטו" (שהתאהבו בסויפט) שבסויפט בטיפול 105K צריך להחליף פילטר דלק בעלות של כ-4000 ש"ח, אמנם 105K נראה רחוק אבל אני נוסע יותר מ-20K בשנה כך שזה לא כל כך הרבה מבחינתי.

(אם למישהו יש את ספר הטיפולים של הרכבים, אשמח לראות את טבלאות הטיפולים)

תודה

1. כן. לגטס יש רצועה, לשאר - שרשרת.

2. בסוויפט יש משהו מוזר עם פלגים שמחליפים פעם ב-7 שנים - לדברי המוכר... - מה שמסביר את המספר שזרקו לך בשאלה 3...

טיפולים אחרים כפי שצוין - 15K או שנה...

...Carpe Diem

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. כן. לגטס יש רצועה, לשאר - שרשרת.

2. בסוויפט יש משהו מוזר עם פלגים שמחליפים פעם ב-7 שנים - לדברי המוכר... - מה שמסביר את המספר שזרקו לך בשאלה 3...

טיפולים אחרים כפי שצוין - 15K או שנה...

תודה על התשובות

אני עדיין חושב שמדובר בהחלפת פילטר ולא במצתים בטיפול 105K, האם מישהו מבעלי הרכב יכול לבדוק בספר הרכב?

פורסם

אני אשית מציע וממליץ בחום לנסות למתוח מעט את התקציב וללכת על היאריס, אשר עדיפה בהרבה (לפי דעתי).

- אמינות - טויוטה

- סחירות - 5,000 מעל המחירון

- צריכת דלק מצחיקה (בין עירוני 1-17)

שווה ללכת לראות ואפילו לקחת לנסיעת מבחן.

בהצלחה!

• תוכן חדש...