Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק חיבורים של הכרטיסים ללוח האם.

בדוק חיבורי חשמל רופפים

משהו שם רופף ואיכשהו מחזיק מעמד כשהוא שוכב.

לדעתי כרטיס מסך

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די אני מתחיל להתייאש, למרות כל האהבה שלי לתיקון גרוטאות.

הכנסתי חפץ כלשהו בין המעבד לספק כך שהספק לוחץ את גוף הקירור למעבד, בערך כמו שעשיתי בלפטופ.

אבל עכשיו הוא קורס גם בשכיבה וגם בעמידה.

יכול להיות שהתושבת של המעבד פגומה?

אחרי שלחצתי אותו והדלקתי, עלה לי חלון הביוס, שם נרשם שהתקנתי מעבד חדש, ואני צריך להגדיר את המהירות שלו.

יש מצב שהמעבד פגום מכל ההתחממויות שעברו עליו לפני שהגיע אלי?

תודה על העזרה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הוא מחובר היטב, זכור לי שקיבלתי את ההודעה על כך שהתקנתי מעבד חדש, בפעם הראשונה שהפעלתי אותו אחרי שמסרו לי אותו.כנראה שיש שם בעיה עם התושבת.

מישהו נתקל בזה?

תודה

פורסם

אם אתה רוצה לעשות עבודה יסודית ומסודרות סדר הפעולות הוא פשוט:

1. להוציא את כל הכרטיסים שמותקנים מהמחשב.

2. להוציא את המעבד, לבדוק שהתושבה נקיה ואף חור לא סתום. לבדוק שכל הפינים של המעבד תקינים ושלמים ויושבים כמו שצריך. מעבד יכול לעבוד בצורה 100% תקינה גם בלי פינים, ולפעמים מספיק פין אחד בשביל לשגע אותו.

3. הבעיה לא נראית של התחממות, אם כי לי יש דרך פשוטה לבדוק את זה. פותחים את המארז ושמים ליד וינטלטור ביתי רגיל. אם המחשב ממשיך לעבוד ולא מתחמם אז אין שום בעיה של התחממות. אפשר להריץ כל הלילה תוכנה לבדיקת זכרון למשל, כדי שהמחשב יעבוד בצורה מלאה כל הזמן, ואם הוא נשאר עד הבוקר עירני, אז אין שום בעיה של התחממות.

4. להחליף זכרונות

5. אם כל זה נכשל, אז יכול להיות שהבעיה היא בלוח האם, ואז אין לך כבר מה לעשות.

פורסם

לפני שאתה מפרק את המחשב ל1000 חתיכות,

תאפס את הביוס[בשיטת האמחע, תעיף את הבטרייה החוצה, תוציא את שקע החשמל, ובכדי לפרוק אותו, תדליק אותו, לאחר מכן תחזיר הכל חזרה ותדליק]

לא חובה משחה טרמית,

המעבד אכן עובד על טמפ' גבוהה יותר,

אבל אף אחד לא מריץ את המחשב ב-100% מאמץ,

ועל כן יעיד ה-3800 2X בבית שרץ בלי משחה חצי שנה.

עד כמה שזכור לי, P3 מגיע ללא מפזר חום[על המעבד],

נקה את המעבד ואת גוף הקירור, מרח כמות קטנה על הליבה, תניח את גוף הקירור ותסובב את גוף הקירור על המעבד,

לאחר מכן תצמיד את הגוף לתושבת על הלוח, ופיניטו.

----

פורסם

קרנל זה בדיוק מה שעשיתי עם המשחה, אולי חתיכת הברזל שלוחצת את הגוף ללוח האם קצת עייפה וכבר לא קפיצית.

הוצאתי את החפץ שלחץ את גוף הקירור למעבד, והמחשב עובד כמו שד, אבל רק בשכיבה.:roll:

אני נכנע, הוא רוצה לשכב אז שישכב.

השאלה אם יש מניעה שהדיסק הקשיח יעבוד לאורך זמן בצורה שהוא נוטה על הצד? זה לא דופק את המחט שבו?

תודה רבה על כל העזרה.

פורסם

אני מוכן לשחק איתך GENERALS ברשת, אם אתה רוצה אז יש לי גם את ה ZERO HOUR

אני לפעמים גם משחק בRA2. אין על המשחקים הישנים

haters will hate

פורסם

בנצי אתה מוזמן היום בסביבות השעה 10 , קבעתי עם חבר פורום אחד כבר:-D, אולי נשחק שלושתינו.

יש לי את הגנרלס הרגיל.

אגב , שלחתי לך ה"פ לפני כמה ימים , קיבלת אותה?

פורסם

נצל"ש, במחשב של ההורים שלי מותקן מעבד פנטיום 4 3Ghz, הטמפרטורה שלו נעה בסביבות 49-55, אבל האוורר נמצא באופן תמידי מעל 4K סל"ד וכפועל יוצא מרעיש בטירוף. ניקיתי כבר את צלעות הקירור, ומתחתי את התעלה שמובילה אויר מבחוץ אל המעבד. יש הצעות נוספות?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני שאתה זורק אותו, תקלף את המדבקה שעליו, יתגלה לך מין מוט של ציר המאוורר עם שייבה קטנה, נסה לשמן אותו

,זה אמור להשתיק אותו.

פורסם

הרעש הוא לא של ציר, אלא של זרימת אוויר במהירות גבוהה בגלל הסל"ד האסטרונומי. בינתיים קצת משחקים עם ההגדרות של הBIOS ובירור שהכל חופשי בסביבות המאוורר הורידו את המהירות לאזור ה2K. נראה אם זה יחזיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...