Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חג שמח ושנה טובה לכולם.

ישנה בעיה בקליאו, כל פעם שמכבים את האוטו ומנסים להדליק את הרכב הוא לא נדלק, לא משמיע אפילו רעש של סטרטר איזה 3 פעמים ורק בנסיון ה-4 נדלק, ולפעמים כמו למשל היום, ניסיתי לפחות 10 נסיונות ואז בנסיון ה-10 האוטו השמיע רעש של סטרטר אבל לא נדלק ורק בפעם ה-13 נדלק.

פנינו לפני החג לחברה של הקודן שלנו חשבנו אולי הקודן גורם לבעיות, ניתקנו את הקודן ולא השתנה דבר.

למישהו קרה דבר כזה עם קליאו ספורט או עם רכב אחר?

מישהו אולי יודע במה יכולה להיות הבעיה?

אחרי שיצא החג ניסע למוסך אבל אני רוצה כיוון שנדע למה לצפות.

תודה רבה.

יונתן

פורסם

אני חושב שכן נותק בצורה מלאה, למרות שכשניתקו את הקודן האוטו הניע אבל הקודן ציפצף, ככה שהייתי צריך להכניס את הקוד כדי שלא יצפצף.

זה אומר שהוא לא נותק בצורה מלאה?

פורסם

לא אומר כלום שיש אורות..

תיבדוק שאין קורזיה במגעים עם המצבר ושהכל מהודק למצב כמו שצריך.

לא שמתי לב שיש סטרטר אז זה לא הבעיה כרגע במצבר..

כניראה יש משהו שמנתק את המשאבת דלק כמו קודן ויכול להיות שלא ניתקו אותו כמו שצריך.

יתכן ומשאבת הדלק שלך כל הזמן ניתפסת ואז שאתה מנסה הרבה פעמים להתניע אז היא משתחררת מתישהו.

צריך ליבדוק את משאבת הדלק בזמן שאתה מנסה להתניע ולוודא שהיא עובדת.

מתי הוחלף פילטר דלק

פורסם

זה לא נשמע כמו בעיה יחודית לקליאו ספורט אלא בהחלט בכיוון של קודן או אימובילייזר שהתחרפנו.

אתה צריך לבדוק איזה ניתוקים מבצעת הקודנית שלך. אם היא מנתקת רק את הזנת הדלק ולא את הסטרטר אז הבעיה לא בה אלא באימובילייזר של האוטו.

נסע להניע את הרכב עם המפתח הרזרבי. גם אם לא יהיה שינוי יכול להיות שהבעיה עדיין באימובילייזר של האוטו ביחידה שנמצאת באוטו עצמו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פילטר דלק הוחלף לפני 1500 ק"מ.

אני אבדוק את החיבורים למרות שלא נראה לי שיש קורוזיה, לא ראיתי קורוזיה שם בפעם האחרונה שהצצתי.

יכול באמת להיות שלא ניתקו ניתוק מלא את הקודן וזה למה זה עדיין לא הניע כמו שצריך, זה שהאוטו הניע אבל הקודן עדיין ציפצף מראה על זה שהוא לא נותק בצורה מלאה?

קספר- נסיתי להניע עם 2 המפתחות אין שינוי, בשניהם האוטו עושה בעיות, ואני אבדוק איזה מערכת הקודנית מנתקת.

פורסם

כניראה יש לקודן יותר מניתוק אחד זאת אומרת לקודן ניתן לבצע כמה ניתוקים משאבת הדלק בצמה שלה כדי להקשות על הגנבים ולצערינו אם יש תקלה כמו שיש לך אז קשה לעלות עליה..

כניראה שלא ניתקו אותו כמו שצריך חזור למתקין קודן ובקש מימנו לנתק את הקודם ולבצע מעקפים וגישורים העוקפים את הקודן ושיוודא שהכל נותק ואז תנסה. ואם לא עוזר אז תמשיך להיתקדם ולחפש את הבעיה ושמדובר בבעיה כזאת יש קודן חייב להתחיל ממנו ולהתקדם ולחפש אחר הבעיה.

אותו המתקין תבקש ממנו ליבדוק לך שהמשאבת דלק עובדת אחרי הניתוק.

ואם לא תטפל בבעיה הסטרטר שלך ימות מהר מאוד

פורסם

בתור אדם שאתקין קודנים בעבר ובעל רנו קליאו (לא ספורט) אבל אותה תקלה שיש לך הייתה לי גם.

לרוב המתקינים קל להתקין קודן ולבצע ניתוק ב-DATA של האומביליזר המקורי כאשר החברה אוסרת על נגיעה באיזור זה

לכן יש לבצע ברנו קליאו ניתוק דלק בלבד!! כאשר אם הקודן דורש 2 ניתוקים אז עושים על הצתה ומערכת הדלק.

במידה והקודן ביקש קוד אך הצלחת להניע בלעדיו, תדע כי הקודן נותק באופן מוחלט.

בהצלחה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

תנסה לבדוק מגעים על הסטרטר או בממסר הצמוד אליו

כמו כן יכולה להיות נפילת מתח דרך הסוויץ בדרך כלל מוסיפים ממסר קטן על הסטרטר וזה עוזר

לדעתי הבעיה לא בקודן

פורסם
תנסה לבדוק מגעים על הסטרטר או בממסר הצמוד אליו

כמו כן יכולה להיות נפילת מתח דרך הסוויץ בדרך כלל מוסיפים ממסר קטן על הסטרטר וזה עוזר

לדעתי הבעיה לא בקודן

+1

בן כמה הרכב וכמה קמ' עשה ?

בדוק בעזרת רב מודד או מנורת ביקורת, על החוט הקטן שמתחבר לסולונואיד סטרטר ואז תוכל

לדעת מהיכן הבעייה שלך (הזנת זרם / סטרטר).

פורסם

עדיף בעזרת רב מודד כך ניתן יהיה לדעת את נפילת המתח המדויקת

בנורת ביקורת יש סיכוי שהיא תידלק אבל המתח לא יספיק כדי למשוך את הממסר

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...