Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי יומיים שהרכב עמד, היום הוא תרם לי תקלה לראש השנה. הרכב הוא פיאסטה 1.1 שנת 90.

ברכב מותקן מזגן בהתקנה מקומים חאפרית כמובן. ( כמו כל התקנה בארץ )

בנסיעה עם מזגן הוא מקרר והרכב נוסע בסדר. כאשר הרכב נעצר ברמזור למשל, המנוע מתחיל להחנק. ( כאילו עובד על 3 צילינרים )

אני לא כל כך מכיר את המערכות הישנות עם קרבורטורים וR12 ועד שאני אחפור, הייתי מעוניין לקבל מחברי הפורום הכוונות לפתרון התקלה. אני אציין שהוחלפה רצועת מזגן לפני שבועיים בערך.

תודה מראש. :)

פורסם

אולי לא התקינו את המזגן כמו שצריך מה שקורה זה שאתה מפעיל את המזגן אז הטורים נמוכים כי המנוע מיתאמץ והיו צריכים להתקין לך מגבר טורים בקרבורטור או לחבר אותו.

פורסם
אולי לא התקינו את המזגן כמו שצריך מה שקורה זה שאתה מפעיל את המזגן אז הטורים נמוכים כי המנוע מיתאמץ והיו צריכים להתקין לך מגבר טורים בקרבורטור או לחבר אותו.

ו20שנה האוטו נוסע בלי מגבר?

רשמתי שהכל עבד כרגיל עד היום. רק היום זה קרה.

פורסם

עופר כמו תמיד צודק, קיים מגבר, ויתכן שצינור הוואקום המחובר אליו נקרע, או נתלש, בעקבות עבודתך על הרכב לאחרונה, ולכן בעת העלת מזגן, קיימת בריחת וואקום, אשר גורמת לזיוף ורעידות בסרק, ומגבר הטורים לא נכנס עקב כך לפעולה.

פרק את בית מסנן האוויר ועקוב אחרי צנרת הוואקום הדקה המתחברת למגבר הטורים היושב על הקרבורטור.

חזור לעדכן.

בברכת שנה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...