Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב לרכוש אלפא 33

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב לרכוש אלפא 33.

שמעתי שהן לא אמינות אבל כיפיות לנהיגה ויש להן רעש מדהים.

האם הן באמת לא אמינות?

איזה כדאי 1700 או 1500?

אני לא מתכנן לרכוש רכב מתחת לשנת 92.

תודה מראש

פורסם
יש להן רעש מדהים

אכן סיבה ראוייה לקנות רכב....:shock:

בכל מקרה , רכב כזה קונים מהבטן ולא מהראש.

דובר עליו הרבה , תעשה חיפוש.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יש 1500 הזרקה וגם קרבורטורים 8 שסתומים.

יש 1700 הזרקה וגם קרבורטורים מנועי 8 שסתומים וגם 16 שסתומים.

לי אישית היתה 1500 קרבורטורים רכב חזק! אבל צריכת דלק גבוהה מאוד במשיכות, 2 קרבורטורים כפולים משמע 4 קרבורטורים שדורשים כיוונים כל תקופה מסויימת כמו כן מחלה ידועה באלפא 33 גיר חורק אם לא מתפעלים אותו נכון בעיות חשמל לא רציניות פה ושם, זהו רכב שדורש הרבה תשומת לב נוטה להתחמם אם לא מטפלים כראוי יציב מאוד על הכביש רמת איכות והגימור של הפלסטיקה לא גבוהה צליל מנוע נפלא(במיוחד של הקרבורטורים) זהו רכב עם הרבה אופי אבל דורש המון תשומת לב

על ה1500 הזרקה אני לא ממליץ אין לה הרבה כוח אבל מה שכן יותר חסכונית בדלק

אם כבר הזרקה אז לך על 1700 16 שסתומים

או על 1500 קרבורטורים ועם יש לך הרבה מזומנים לדלק אז לך על 1700 קרבורטורים 16 שסתומים המון המון כוחח

ישנם דגמים גם עם הגה כוח בהצלחה!

פורסם

סליחה?!

מה בדיוק מהנה באלפא 33?

ואיזה צליל בדיוק יש ל1500 המוזרק?

לחבר הייתה 33 אדומה שהלכה לה בתאונה, ממה שאני זוכר על בולמים במצב טוב ולא משופרים הרכב היה עגלה מתה בסיבובים.

לאחר החלפה לבולמי קוני,הרכב השתנה לגמרי.

אם יש לך את היכולת להשקיע ברכב ולהסב אותו ל 16V קרב' - ההנאה מובטחת.

מ1500 מוזרק על בולמים לא משופרים קשה לי להאמין שתהנה כל כך....

יונדאי גטס השאירה לה אבק בסיבובים :roll:

פורסם

וואלה שאלה טובה..

גם אני בחיפושיי מצאתי כמה כאלה שהלב אומר לקנות והראש אומר לא...

יש לזה צידוק? האוטו הזה באמת לא אמין??

פורסם

הרכב בסביבות 14-16 שנים על הכביש, למה בדיוק אתה מצפה ממנו?

כל רכב בשנתון כזה זקוק לתשומת לב דקדקנית יותר, על אחת כמה וכמה רכב כגון הנ"ל שמן הסתם "קרעו" אותו במשך חייו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מכוניות רגילות עושות "רעש".

מכוניות של אלפא עושות "צליל".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
וואלה שאלה טובה..

גם אני בחיפושיי מצאתי כמה כאלה שהלב אומר לקנות והראש אומר לא...

יש לזה צידוק? האוטו הזה באמת לא אמין??

אלפא 33 זה כמו ונערה מפונקת מקיסריה דורשת המון צומי

לדוגמא מיי רדייאטור לא מספיק טוב לה מיים ירוקים או אדומים היא צריכה מיי פראפלו שהם מיים יקרים מבוססים עם שמן.

• תוכן חדש...