Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'אמת שאלה ממש קצרצרה ואולי קצת רטורית אבל בכל זאת מעלה בי תהיה.

בקבוק אבסולוט כמעת בכל מקום בנתניה עולה 55 שח.

ברמת אביב בפיצוציות הוא נימכר ב 110

דהיינו כפול, אבל מה ששמתי לב שרוב שאר הדברים בפיצוציות ברמת אביב הם במחירים די דומים לאלו שבנתניה

האם האבסולוט שבנתניה הינו זיוף שנימכר כזה זול, או שסתם ברמת אביב המחיר כפול.

מה שמחזק את דעתי לגבי התהיה הראשונה זה שאני לא סובל אבסולוט וקל וחומר שאלו מנתניה, אמנם הבקבוק היקר לא היה כזה נורא.

דעתכם חשובה לנו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבסולוט ב 55 זה לא כזה זול. זה מחיר נורמלי. 110 זה בפירוש מחיר מוגזם ביותר. אפילו בסופר ליד הבית שלי שהוא יקרן אבסולוט עולה 78. בחצי חינם אבסולוט עולה 60 ש"ח, ושמה זה מקורי ב100 אחוז. אבל בפיצוציות סביר להניח שבלי שום קשר למחיר הם מוכרים זיופים, יש שיטות לגילוי זיופים, למשל להצליב מספרים על העטיפה ועל תחתית הבקבוק, לבדוק את הפקק ואת האטימה שלו, ויש כאלה שפשוט מזהים לפי הטעם.

רק לשם הדיוק אנחנו מדברים על אבסולוט 750 מ"ל, ולא על 1.5, נכון?

ROOONEEYY

פורסם

55שח זה מחיר מחירון

עדיף לקנות בסופר גדול שלא מתעסק עם שטויות וככה הסיכוי לקבל זיוף קטן יותר

בסופו של יום רק אחרי האפטר אפשר להגיד זיוף או לא, אם לא כואבת המשקולת על הכתפיים אז זה בסדר:wink:

וברמת אביב המחירים רחוקים מלהיות טובים, יקר יותר ב50אחוז מהמחירים של פיצוציות מרכזיות(ויקרניות) באשדוד

Boris.K

פורסם

לידיעתכם חנות AM-PM ברמת גן מוכרת או מכרה זיופיום.

אך גיליתי?..... האבסולוט הפך לגוש קרח בפריזר והסמירנוף ששכבה לצידו נשארה זמינה :lol:.

פורסם

כל אלו שאומרים בוודאות שזה לא זיוף, ע'פ מה קבעתם.

היום רוב רובם של הזיופים לא קופאים וגם לא עושים בחילות או חמרמורת מעוותת

פורסם

קודם כל נכון, רוב הוודקות המזויפות לא יקפאו, אבל נתקלתי גם בכאלה שכן קפאו.

מי שמזייף לא מזייף ומצליב מספר על העטיפה למעלה (איפה שהפקק נמצא) ומספר בתחתית הבקבוק. בוודקות המזויפות אתה תמצא שני מספרים שונים, וזה מפני שהזייפנים מזייפים בכמויות רציניות, וכשהם מדפיסים את העטיפות הם מדפיסים מספר אחד, והוא בטח שלא תואם למספר שיש למטה (כי כל בקבוק או סדרת בקבוקים מקבלים מספר שונה בתחתית הבקבוק). שיטה נוספת היא להסתכל על הפקק האדום ולשחק איתו (רוב הזייפנים מזריקים דרך הפקק והגולה, או יש כאלה שמורידים את הגולה ואח"כ מחזירים, תוך כדי כך האטימה של הפקק והגולה נפגמת וצריך לשחק איתה קצת ולבדוק האם הצבע האדום בולט והאם ישנה בעייה של נזילה של וודקה דרך הפקק. יש עוד כל מיני זייפנים לא מתוחכמים שלמשל מדפיסים מחדש את העטיפה כולה, ושמה כבר קל לתפוס אם זה זיוף או לא. אבל הרוב משתמשים בבקבוקים מקוריים ומזייפים את העטיפה על הפקק.

ואגב תתפלאו כמה זיופים יש גם ברשתות גדולות, ודי לחכימא ברמיזה.

ROOONEEYY

פורסם

כאן ברחובות בקבוק אבסולוט עולה 55-54 בחנות המשקאות שבה אני קונה לפחות (יש לנו בעיר חנות שמתמחה בזה :D).

בכל מקרה - עזוב אותך אבסולוט, לך על פינלנדיה\חורטיצה\רוסקי סטנדרט (לבעלי הממון), על וודקה לא מתפשרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברור שאני לא קונה (אמנם שותה אבל לא קונה) אבסולוט/פינלנדיה/חורטיצה.

מתחיל מסטולי/רוסקיי וליפעמים מתפנק ב גריי-גוס

למרות שגם חששתי מידי פעם בסטולי ורוסקיי מזוייפות כי היה להם טעם ממש שונה

פורסם
כאן ברחובות בקבוק אבסולוט עולה 55-54 בחנות המשקאות שבה אני קונה לפחות (יש לנו בעיר חנות שמתמחה בזה :D).

בכל מקרה - עזוב אותך אבסולוט, לך על פינלנדיה\חורטיצה\רוסקי סטנדרט (לבעלי הממון), על וודקה לא מתפשרים.

חורטיצה? במה בדיוק היא טובה יותר? חרא של וודקה, והמחיר שלה בהתאם. מזכיר לי את אותו החרא שמיוצר ע"י נמירוף. לא יעזור, חוחול לא יודע לייצר וודקה. :) שישאירו את זה או לרוסים או לפינים \ שבדים.

פנילנדיה, באותה רמה של אבסולוט, גם עולה אותו דבר. כנ"ל רוסקיי סטנדרט (שאותה הרבה מזייפים). גם סטולי עולה בדיוק כמו אבסולוט. אז על איזה ממון אתם מדברים כאן?

ROOONEEYY

פורסם

רוסקי עולה בדרך כלל 20 שקל מעל אלו שהוזכרו, הפלטיניום עולה 40 יותר (לאותו נפח)

20 שקל תוספת ל 50 שקל זה בסביבות ה 40 אחוז יותר יקר.

מעבר למה שניכתב על זיופים (ותודה על זה) יש משהו ספציפי שניתן ליבדוק ברוסקי אם היא מזוייפת ? (שוב, מעבר למה שניכתב)

פורסם

אבסולוט ב-55 זה מחיר רגיל. אבא שלי מוכר ב-45 את ה-חצי ואת ה-750 ב-50 :-). ולא, לא מזויף. אבל, לא חסרים זיופים שנמכרים גם ב-80 ו-100, ואפילו באילת חברים שלי קנו מזוייף ב-150 :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי יצא לשמוע שמועה שאבסולט בכלל לא מיוצרת בבקבוקים של 750 מ"ל אלה אך ורק ליטר או ליטר וחצי , ז"א כל האבסולוט שנמכר בארץ זיוף :lol: .

לדעתי לא ניתן לדעת בוודאות האם הוודקה מזוייפת עד שלא טועמים אותה .

פורסם

שומאכר, מאיפה לך או לאבא שלך שמה שהספק מוכר לו זה לא זיוף ?

יבגני, אני אישית הבאתי (וגם קיבלתי) בעבר אבסולוטים מחו'ל בנפח 750. הרי לך ניפוץ מיתוס

לגבי לדעת אם הוודקה מזוייפת, תראה , רוב המקומות לפחות באותו איזור, קונים לרוב מאותו ספק.

אם ספק אחד מוכר זיופים, ואתה קונה באותו איזור אז מאין לך לדעת מה הטעם של אורגינל ? הרי אתה מכיר רק זיוף.

• תוכן חדש...