Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אנכנו צריכים אותו.. הוא לא מועיל, הוא סתם כבד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטולי נמכרת בזול אצלנו[46 שקל] והיא וודקה מעולה לכל הדעות. אם אתם רוצים באמת להתפנק ולהיות בטוחים שאתם לא קונים מזוייף ,קנו פרפקט יקר. יש להם פרפקט אקסקלוסיב- אחלה וודקה, הרבה יותר טובה מפינ אבס סמיר סטולי וכו'. שווה ת'90 שקל. במיוחד בידיעה שאין מצב שמישהו מזייף את זה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

סערת אש, אני מבין שאתה בקיע בשוק זיופי האלכוהול.

לידיעתך, תמיד יש מצב. וכל וודקה אפשר לזייף, פרפקט פשוט לא מספיק נפוץ - בשנייה שהפופולריות תעלה יתחילו לצוץ זיופים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני דווקא בעד קטל וואן, גרי גוס, ואן גוך, אלו הוודקות שאני נוהג לשתות.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם
סערת אש, אני מבין שאתה בקיע בשוק זיופי האלכוהול.

לידיעתך, תמיד יש מצב. וכל וודקה אפשר לזייף, פרפקט פשוט לא מספיק נפוץ - בשנייה שהפופולריות תעלה יתחילו לצוץ זיופים.

פרפקט, זה וודקה שעולה זול. זה כמו שמישהו יקים קו ייצור לזיוף של אלקסנדרוב.

פורסם

יש לכם מושג מה הולך בטיב טעם(ראשל"צ לצורך העניין)? אני בדר"כ קונה שם ואף פעם לא בדקתי(לא ידעתי איך עד שלא קראתי כאן). הכרתי רק את השיטה של הקפאה אבל היה ברור שיעברו גם את זה(עם תוספת קטנה של אנטי פריז :) )

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שומאכר, מאיפה לך או לאבא שלך שמה שהספק מוכר לו זה לא זיוף ?

יבגני, אני אישית הבאתי (וגם קיבלתי) בעבר אבסולוטים מחו'ל בנפח 750. הרי לך ניפוץ מיתוס

לגבי לדעת אם הוודקה מזוייפת, תראה , רוב המקומות לפחות באותו איזור, קונים לרוב מאותו ספק.

אם ספק אחד מוכר זיופים, ואתה קונה באותו איזור אז מאין לך לדעת מה הטעם של אורגינל ? הרי אתה מכיר רק זיוף.

מישהו אמר תיאוריית הקשר? :lol:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני אומר, לא הבנתי את התיאוריה ואת הקשר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש לכם מושג מה הולך בטיב טעם(ראשל"צ לצורך העניין)? אני בדר"כ קונה שם ואף פעם לא בדקתי(לא ידעתי איך עד שלא קראתי כאן). הכרתי רק את השיטה של הקפאה אבל היה ברור שיעברו גם את זה(עם תוספת קטנה של אנטי פריז :) )

לא קיים כזה דבר אנטי פריז. כל וודקה תקפא, אני לא זוכר איזה אבל אפילו יש וודקה אחת שחלק מהסינון שלה זה להקפיא את הוודקה. זה הכל תלוי בעוצמת המקפיא. ה"אנטי=פריז" שכבר יש בכל וודקה, זה האלכוהול. אנטי פריז, כמו שממשים במכונות, הוא חומר רעיל. לא רעל במובן של וודקה אלסקה, אלא רעיל במובן של אקונומיקה.

פורסם
ברור שגם וודקה מקורית תקפא בטמפ' מסויימת. אני דיברתי על "תקפא" בטמפ' של מקפיא שזה איזה 4 מעלות נראה לי.

בקשר לאנטי פריז- אני צחקתי.

ד"א, יש לנו בבית מקרר עם מקפיא, ומקפיא שני[שבו אנחנו שמים בשרים וכו', דברים לתקופה ארוכה יותר]. מהנסיון שלי הוא מייצר קרח נורא קשה, אז תהיתי איך ודקה תסתדר בתוכו. נהייה לי ברד וודקה. משהו מדהים. סטולי גולד שנהפכה לברד של אלכוהול ופתיתי מים קפואים. ככה גם עם פינלנדיה. רק להבהיר- במקפיא הרגיל הם לא קפאו. משהו מטורף.

• תוכן חדש...