Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני - הנורת צ'ק אנג'ין שלך דולקת, אתה מדבר שטויות :D - כנס למוסך דחוף דחוף.

חורטיצה זה וודקה עם טעם שונה (קצת מלוח לטעמי) אני פחות אוהב אבל חברים שלי דווקא השוו אותה לאבסולוט (שאני אישית לא שותה כי אני לא אוהב את הטעם).

דבר אחד אני רק רוצה להגיד לכם!

בחיים שלכם אל תקנו משהו שהוא פחות טוב מאבסולוט\פינלנדיה, אחרי כמה וכמה שנים של שתייה בכמויות לא נמוכות - התנסיתי פעם אחת עם אימפיריאל. זאת הייתה הפעם הראשונה שהקאתי מאלכוהול. מאז - אני שותה פינלנדיה\רוסקי סטנדארט. טולי דווקא לא יצא לי לטעום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתפלאו, לא תמיד הספק הוא זה שמזייף. יש בדרך סבלים, נהגי משאיות וכ"ו, שלוקחים כמה בקבוקים ואת החסר ממלאים אתם תנחשו לבד במה... :lol:

אין מנוס לא משנה איפה אתם קונים גם אם זה מגה או לא יודע מה, תבדקו את הבקבוקים.

אני אישית קונה ישירות מהיבואן הראשי והרשמי (ויש אחד כזה) ככה שאין לי מה לדאוג. אבל קורה לפעמים שצריך לקנות במגה ואז אני בודק בקבוק בקבוק.

אה כןן ופעם אחרונה שבדקתי רוסקיי רגיל עולה בדיוק אותו דבר כמו אבסולוט\פינלנדיה\סמירנוף.

ROOONEEYY

פורסם
לי יצא לשמוע שמועה שאבסולט בכלל לא מיוצרת בבקבוקים של 750 מ"ל אלה אך ורק ליטר או ליטר וחצי , ז"א כל האבסולוט שנמכר בארץ זיוף :lol: .

לדעתי לא ניתן לדעת בוודאות האם הוודקה מזוייפת עד שלא טועמים אותה .

אתה מוזמן לבוא אליו ולהיות זה שיבדוק אם הוא זיוף או לא. יותר מזה? תשאל בפרטי איך אני יודע שהוא לא :-)

אתה כבר תאמין לי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני כבר שנה+ שלא נוגע באבסולוט...הגעתי למסקנה שרובם מזויפות, ואפילו אם זה רק 40% מהוודקות, אני לא מוכן לקחת את הסיכון. מישהוא יודע אם מזייפים גם פינלנדיה/סמירנוף? (בכמויות גדולות)

פורסם
יבגני - הנורת צ'ק אנג'ין שלך דולקת, אתה מדבר שטויות :D - כנס למוסך דחוף דחוף.

חורטיצה זה וודקה עם טעם שונה (קצת מלוח לטעמי) אני פחות אוהב אבל חברים שלי דווקא השוו אותה לאבסולוט (שאני אישית לא שותה כי אני לא אוהב את הטעם).

דבר אחד אני רק רוצה להגיד לכם!

בחיים שלכם אל תקנו משהו שהוא פחות טוב מאבסולוט\פינלנדיה, אחרי כמה וכמה שנים של שתייה בכמויות לא נמוכות - התנסיתי פעם אחת עם אימפיריאל. זאת הייתה הפעם הראשונה שהקאתי מאלכוהול. מאז - אני שותה פינלנדיה\רוסקי סטנדארט. טולי דווקא לא יצא לי לטעום.

דווקא בצעירותינו לפני כ 4 שנים התחלנו מאימפריאל, ואז עלינו לנמירוף ואז פינלנדיה/אבסלוט, ובסוף "ירדנו" לחורטיצה, בגלל הכמות המטורפת של הזייופים של פנלנדיה, לפי השמועות בנתיים עוד לא מזייפים חורטיצה. והיא אחלה וודקה והמחיר נוח.

אני מעדיף להנות מוודקה שאין לי חחש מזיוף, מאשר לקנות מותגים שנחשבים מעולים ולקבל זיוף בפרצוף.

:-) just smile
פורסם

ברוב הפעמים ששתיתי פינלנדיה שנקנתה בארץ היא הייתה מזוייפת .

גם חורטיצה מזייפים לא מעט .

את הוודקות כדאי לקנות ברשתות גדולות כמו מגה/שופרסל וכד' ולא במכולת/פיצוציה .

פורסם
דווקא בצעירותינו לפני כ 4 שנים התחלנו מאימפריאל

הייתם מקיאים על ימין על שמאל הא?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דווקא לא, משום מה אז זה היה נראה לי אחלה וודקה, והקאתי ממנה אוליי פעמיים מעשרות הפעמים ששתיתי.

וגם לא בגלל הוודקה אלא בגלל הכמות.

פשוט לעצור בזמן והסיכויים שתקיא הם אפסיים מכל וודקה אפילו מגולד.

:-) just smile
פורסם
כאן ברחובות בקבוק אבסולוט עולה 55-54 בחנות המשקאות שבה אני קונה לפחות (יש לנו בעיר חנות שמתמחה בזה :D).

בכל מקרה - עזוב אותך אבסולוט, לך על פינלנדיה\חורטיצה\רוסקי סטנדרט (לבעלי הממון), על וודקה לא מתפשרים.

המלצות כלבבי :lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חצי ליטר פינלנדיה\ קצת יותר רוסקי סטאנדרט = שיכור תחת לא מקיא.

3 שוטים אימפיריאל = בקושי ראש והקאה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לאחרונה לא מנסים שום דבר חוץ מחורטיצה או רוסקי סטאנדארט לחלופין. כמובן מה שיציעו תשתה אבל בעת קניה הולכים על איכות ולחורטיצה יש אחלה יחס איכות למחיר!.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
חצי ליטר פינלנדיה\ קצת יותר רוסקי סטאנדרט = שיכור תחת לא מקיא.

3 שוטים אימפיריאל = בקושי ראש והקאה.

מה חצי ליטר ?

בכמה זמן ?

חצי ליטר אני בבית חולים מקבל עירוי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

3-4 שעות? אנערף. בטח שלא בשלוק (למרות שיש לי דוד שהוריד מולי 6 שוטים אחד אחרי השני :x).

ככה זה כשאתה MADE IN THE USSR. (אוקראינה לא נחשב :D)

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...