Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחודש אוקטובר שיבוא עלינו לטובה , אני אמורה ללדת.

אני יודעת שאסור להושיב ילד בסלקל בכיסא מקדימה בהנחה ויש כסא אויר .

ברשותי סוזוקי ליאנה ( 4 דלתות) ויש בה כרית אויר .

האם מישהו יודע איך מנטרלים? ואם בכלל מותר ?

לא מחפשת לעשות משהו חלילה לא חוקי, אשמח לדעת לדעת אם מותר וכיצד.

תודה רבה.

פורסם

בשעה טובה ומזל טוב 8)

ביטול הפעלת כרית האויר בליאנה נעשה ע"י פירוק מחבר וחיבור נגד במקומו, הנגד משמש את המע' האלקטרונית.

רצוי לבצע במוסך מורשה של סוזוקי וכמובן רצוי לברר טלפונית עם המוסך, משום שלא כול המורשים מבצעים זאת ואם יש להם את הנגד או שהמוסך צריך להזמין.

אני אישית ביצעתי זאת בחדרה אחרי שחתמתי על מסמך שמסיר את אחריות החברה במקרה של תאונה.

בסיום הניתוק יש להקפיד על החלפת המדבקה מלוח השעונים באחת שמודיעה על ביטול כרית אויר הנוסע.

בהצלחה גיא.

פורסם

הנחת יסוד !

כרית אוויר מצילה חיים או מקטינה את הנזק הגופני

רצוי מאוד לא לבטל כרית אוויר צד נוסע בשום מקרה, את התינוק יש להושיב במושב האחורי בלבד עם כול חוסר הנוחות התינוק בטוח יותר במושב האחורי במקרה וקרתה תאונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי ברכב אין ספסל אחורי, לפיכך בעל הרכב הקודם נאלץ לבטל את כרית האויר.

רק המוסך המרכזי היה מוסמך במקרה שלי לנתק או לחבר אותה. לא שום מוסך אחר.

עלות התהליך הייתה שולית, והודבקה מדבקת אזהרה לגבי כך על השמשה.

אם יש ברירה (ובמקרה שלך - יש לך ספסל אחורי, ויש לך ברירה) - אני מצטרף להמלצה של מרק, להושיב ילד מאחורה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...